konya da doğum yapacak arkadaşlar yeni bi liste yapalım

yoye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
136
0
96
41
İzmir
arkadaşlar konyadaki doktor ve hastane listeleri hep eski ben kısmetse ocak sonu gibi doğum yapıcam şuan iş yüzünden konya dışındayım 2 hafta sonra konyaya dönücem ama bi türlü karar veremiyorum selçuklu hastanesi nil veya güler hanım diyenlerde var ali acar diyenler de bi de selçuklu tıp açıldı iyi diye duydum tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim

bende temmuzda bebegımı kalbı durdugu ıcın farabıde aldırmak zorunda kaldım hastane olarak güzeldi doktorda ılgılıydı ama yınede sayfanı yakında takıp edıcem hayırlı doğumlar şimdiden:49:

bende ocak 10 dediler dogumuma selçuklu hastanesi ni hanım da dogum yapacam

valla ben belediye hastanesi nihal demirköprülü ye gidiyorum harika bi dr. ama Ali acar da öyle

ali acarı başı çok kalabalık bekle bekle sıra gelmiyor saatlerce bekliyorsun

peki selçukluda nil hanım kendisi giriyor mu doğuma yoksa nöbetçi doktor mu giriyor? bi de ali acar hangi hastanede görev yapıyor sanırım meram tıp da çalışıyor özlede çalıştığı hastane var mı arkadaşlar? bu arada hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin allah. ceygül sende hayırlsıyla yakın zamanda yeni bebeğine kavuşursun inşallah

meraba ben de konya hospitalda tülin hanımda doğum yapmıştım gayet memnundum.İkincisinde yine ona gitcem.Ama randevu almak biraz problem.Yoğun hastası oluyo.

ben vakıf hastanesinde emine hanımda doğum yaptım inanılmaz memnundum. keşk 2. çocuğumuda orada doğurma imkanım olsaydı. çok istedim ama olmadı

benim yengem 3 sene kadar önce selçuklu da güler hanımda sezaryen doğum yapmıştı güler hanımın anlayışlı ve ilgili olmasından çok memnun olduğunu söylüyordu, hatta önce nil hanıma gitmişti ve nil hanımın sert bi tavrı var azarlıyo gibi konuşuyo bişey sormaya çekiniyorum diye güler hanıma geçmişti. konya da bazı doktorların da yakınlarını nil hanıma yönlendirdiklerini duydum ama şimdiye kadar gittiğim doktorum gayet yumuşak anlayışlı bi bayandı inşallah nil hanımda çok zorlamam

ben bu hafta randevu alıcam çok gecikip kalmak istemiyorum inşallah paylaştıklarımız herkes için iyi sonuçlar verir devam kızlar devam

başkent hastanesinde ayla hanıma gidiyorum ocak başında doğum var inşallah,çok memnunum,çok fazla konuşmaz ama kendinden emindir:34:

peki selçukluda nil hanım kendisi giriyor mu doğuma yoksa nöbetçi doktor mu giriyor? bi de ali acar hangi hastanede görev yapıyor sanırım meram tıp da çalışıyor özlede çalıştığı hastane var mı arkadaşlar? bu arada hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin allah. ceygül sende hayırlsıyla yakın zamanda yeni bebeğine kavuşursun inşallah

evet nil hanım kendi geliyor doguma siz gitmeden cepten ulaşıyorsun yada hastaneden hemen çagırıyorlar

ayy konya dedinizde konunuzla alaklı değil ama kızlar dün kardeşimi konyaya askere gönderdikk konyayı görünce sölemden geçemedimmmm

ben hamileliğim boyunca nil hanıma gittim hiçte sert bir tavrını görmedim..hatta hamilelğimden öncede gittim bir sıkıntı yaşamadım....güler hanıma 1 kere mecburiyetten gimiştim yani nil hanım şehir dışındaymış ve benim sancım vardı 9 haftalık hamileydim..mecbur güler hanıma gittik ve bende kist vardı hemen ameliyata alalım seni dedi...
eşimde hamile birisini siz nasıl açık ameliyat edeceksinizki diyince bu sefer bizi tıpa sevk etmek sitedi...
bizde nil hanıla görüşmeden gitmek istemedki..bir kaç gün sonra nil hanıma gittim kisti takip edelim ameliyata gerek yok dedi ve benim kist 1 ay sonra kendiliğinden yok oldu...
hamilelğim boyuncada çok iyi takip etti..herşeyi sorabiliyorudum bıkmadan ceveplıyordu hepsini...
hatta bir kaç kez cebinde de aradım o zamanda çok iyi davrandı bana...ama malesef doğumum nil hanımda olmadı erken doğum yaptığım için başkette oldu doğumum...
doğumdan 2 ay sonra nil hanıma teşekküe gittim çünkü hamileyken bana 4 doz ciğer geliştirici iğne varmişti onalrın sayesinde kızlarım 3 gün yoğun bakımda kalıp çıktılar..
herkesin görüşü farklıdır ama ben nil hanımı çok seviyorum ve çok beğeniyorum..

QUOTE=estamp;16463396]bence çok şanslıymış:)))[/QUOTE]
:72: konya merkez hava savunmaya gitti canım nasıldır orası duydunuzmu ? :50:

ben hamileliğim boyunca nil hanıma gittim hiçte sert bir tavrını görmedim..hatta hamilelğimden öncede gittim bir sıkıntı yaşamadım....güler hanıma 1 kere mecburiyetten gimiştim yani nil hanım şehir dışındaymış ve benim sancım vardı 9 haftalık hamileydim..mecbur güler hanıma gittik ve bende kist vardı hemen ameliyata alalım seni dedi...
eşimde hamile birisini siz nasıl açık ameliyat edeceksinizki diyince bu sefer bizi tıpa sevk etmek sitedi...
bizde nil hanıla görüşmeden gitmek istemedki..bir kaç gün sonra nil hanıma gittim kisti takip edelim ameliyata gerek yok dedi ve benim kist 1 ay sonra kendiliğinden yok oldu...
hamilelğim boyuncada çok iyi takip etti..herşeyi sorabiliyorudum bıkmadan ceveplıyordu hepsini...
hatta bir kaç kez cebinde de aradım o zamanda çok iyi davrandı bana...ama malesef doğumum nil hanımda olmadı erken doğum yaptığım için başkette oldu doğumum...
doğumdan 2 ay sonra nil hanıma teşekküe gittim çünkü hamileyken bana 4 doz ciğer geliştirici iğne varmişti onalrın sayesinde kızlarım 3 gün yoğun bakımda kalıp çıktılar..
herkesin görüşü farklıdır ama ben nil hanımı çok seviyorum ve çok beğeniyorum..

çok teşekkür ederim benim için iyi bir danışma oldu, bu hafta alırım randevumu

slm kızlar bende nil hanıma gidiyorum 5 aiydır dört dörtlükmü derseniz değil tabiii ama şimdiye kadar giittiğim dr. arasında en iyisi güleryüzlü sorulara cevap veriyoroyok çok y ama sizi karşısına alıpta bilgilendirme muhabbet yok malesef yoğun baya belki ondandır ben bu hafta farabide mehmet bardakçı varmış bir de ona gidicem fikir olsun dieye kafama yatarsa doğumu da orda düşünebilirim hastane çok güzel çünkü hayırlısı artık

Back
X