konya da doğum yapacak arkadaşlar yeni bi liste yapalım

kızlar ben kızılay da dogum yaptım..Azer hanım var orada ..cok ıyı ve cok da alakalı bır dr..dogumuma da kendısı gırdı..gece 2.5 da aradık geldı..tavsıye ederım..normal dogum yaptım ben ama sezeryan da da cok basarılı oldugunu duydum

merhaba arkadaşım, cok oldu mu sen doğum yapalı, biraz bahsetsen ebe ve hemsireler filan nasıl mesela?

cnım ben ekım 2011 de yaptım dogumumu..nst odaı dogum salonunun ıcınde ayrı bı yer var orada..gormussundur zaten.. dogum odaları sag tarafta kalıyor..kızılay da once Mustafa bey e gıdıyordum ben..sonra o yurtdısına cıktı falan derken ben dr degıstırdım Azer hanıma o sekılde muayene oldum..Kadın o kadar sıcaktı kı vazgecemedım ondan..USg de alttan muayenelerde altına bırsey serıyorlarlar carsaf degılde ortu duyeyım..o degısılıyor sureklı.. karından bakılırken degısmıyorlar..ama degısen hastane var mıdır bılmıorum..dogumum gece oldu benım drla konusmustum daha once normalde nobetcı dru cagırıyorlar ama ben soyleyınce dogumuma o gırdı..oyle bırsey olursa sende bastan konusursun..onun ıcın ayrıca ucret odemıyorsun zaten.. dogumdakı ebe cok genctı..o benı cok rahatlattı..sakin bı kız sagolsun..ben panık yapcam ama kız bana tamam olsun geccek vss...doktor normal dogumdan yana bır dr..ıstege gore sezeryan yapmıyor..dogumum dıkıslı oldu..ama cok sukur sıkıntı olmadı dıkıslerde..hatta rahımde yara oldu dogumdan sonra onun ıcın de ona gıttım...

cnım ben ekım 2011 de yaptım dogumumu..nst odaı dogum salonunun ıcınde ayrı bı yer var orada..gormussundur zaten.. dogum odaları sag tarafta kalıyor..kızılay da once Mustafa bey e gıdıyordum ben..sonra o yurtdısına cıktı falan derken ben dr degıstırdım Azer hanıma o sekılde muayene oldum..Kadın o kadar sıcaktı kı vazgecemedım ondan..USg de alttan muayenelerde altına bırsey serıyorlarlar carsaf degılde ortu duyeyım..o degısılıyor sureklı.. karından bakılırken degısmıyorlar..ama degısen hastane var mıdır bılmıorum..dogumum gece oldu benım drla konusmustum daha once normalde nobetcı dru cagırıyorlar ama ben soyleyınce dogumuma o gırdı..oyle bırsey olursa sende bastan konusursun..onun ıcın ayrıca ucret odemıyorsun zaten.. dogumdakı ebe cok genctı..o benı cok rahatlattı..sakin bı kız sagolsun..ben panık yapcam ama kız bana tamam olsun geccek vss...doktor normal dogumdan yana bır dr..ıstege gore sezeryan yapmıyor..dogumum dıkıslı oldu..ama cok sukur sıkıntı olmadı dıkıslerde..hatta rahımde yara oldu dogumdan sonra onun ıcın de ona gıttım...

sagol bahsettiğin için canım. sanırım orda devam edicem.

kızlar ben kızılayı tavsıye etmıstım ama Hikmett KArabacak varmıs ona da bır bakın onun cok daha deneyımlı ve basarılı oldugunu duyddum..

böyle bir topik vardı sanırım ya. bende ekim 2011 de doğum yaptım akademi hastanesinde...
hamilelik çok zevkli kıymetini bilin...

oğlumu şimdi Medicana ya götürüyorum hastane çok güzel odaları da çok hoş sanırım bir daha doğum yaparsam Medicana da yaparım gerçi akademi de dr dan çok memnundum sırf hastane güzel diye orda doğum yapılmaz ama ben yapardım...

bende Medicana Eylem e goturuyordum ama dr degıstırıcem..arayıstayım....cocugumun gogsu hırlayıp duuruyodu..yavrum burnu tıkalı...hasta...bana kızın cok aglıyor duyamadım cıgerlerını dedı var mı boyle bırsey.ne fılm ıstedı ne bıse....sonra İzmir e geldım..baska dra goturdum dr bronsıt baslangıcı dedı ılac falan verdı...cok sukur kızım duzeldı...
o yuzden artık oraya goturmıcem..

Back
X