cnım ben ekım 2011 de yaptım dogumumu..nst odaı dogum salonunun ıcınde ayrı bı yer var orada..gormussundur zaten.. dogum odaları sag tarafta kalıyor..kızılay da once Mustafa bey e gıdıyordum ben..sonra o yurtdısına cıktı falan derken ben dr degıstırdım Azer hanıma o sekılde muayene oldum..Kadın o kadar sıcaktı kı vazgecemedım ondan..USg de alttan muayenelerde altına bırsey serıyorlarlar carsaf degılde ortu duyeyım..o degısılıyor sureklı.. karından bakılırken degısmıyorlar..ama degısen hastane var mıdır bılmıorum..dogumum gece oldu benım drla konusmustum daha once normalde nobetcı dru cagırıyorlar ama ben soyleyınce dogumuma o gırdı..oyle bırsey olursa sende bastan konusursun..onun ıcın ayrıca ucret odemıyorsun zaten.. dogumdakı ebe cok genctı..o benı cok rahatlattı..sakin bı kız sagolsun..ben panık yapcam ama kız bana tamam olsun geccek vss...doktor normal dogumdan yana bır dr..ıstege gore sezeryan yapmıyor..dogumum dıkıslı oldu..ama cok sukur sıkıntı olmadı dıkıslerde..hatta rahımde yara oldu dogumdan sonra onun ıcın de ona gıttım...