konya da falcı

sultansa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
9
1
36
36
Arkadaşlar Konya da gidip beğendiğiniz falcı var mı ? farklı falcılara gittim ama hepsinin söyledikleri geçmişle ilgiliydi telefonda da bakan olabilir?

Arkadaşlar Konya da gidip beğendiğiniz falcı var mı ? farklı falcılara gittim ama hepsinin söyledikleri geçmişle ilgiliydi telefonda da bakan olabilir?
Konya da falcı yok canım bir Hasan bey vardı yıllar öncesinde Tellwe de bakıyordu artık bakım yapmıyormuş bu yılın başında cafesin de konuşmuştuk ben tek onu biliyorum birde bir bayan vardı ben 2 defa baktırdım geçen yıl yazın hatun dönecek bu kişi dedi enteresan olan 2 hafta içerisinde adam gerçekten dönüyordu şimdi o hatunu bulmak istiyorum ama nerede bilmiyorum.

a
Konya da falcı yok canım bir Hasan bey vardı yıllar öncesinde Tellwe de bakıyordu artık bakım yapmıyormuş bu yılın başında cafesin de konuşmuştuk ben tek onu biliyorum birde bir bayan vardı ben 2 defa baktırdım geçen yıl yazın hatun dönecek bu kişi dedi enteresan olan 2 hafta içerisinde adam gerçekten dönüyordu şimdi o hatunu bulmak istiyorum ama nerede bilmiyorum.
adı neydi kadının belki bildiğim biridir telvede baktır ama hiç memnun kalmadım adı neydi bilmiyorum bakan ccougun ama gencten biriydi

Bakan gözlüklü erkek miydi o iyi değildi Hasan bey uzun zamandır cafede bakmıyor bildiğim kadarıyla ben ona lise de sabah erkenden sıraya girip baktırmıştım nerden baksan 10 yıl oldu. O kadının ismini inan hatırlamıyorum ilk olarak zafere bir cafedeydi sonra oradan telini bulmuştum harabe cafeydi galiba geçen sene yazın kapalı bir bayandi.

Ay mesajda ismini dedin ya ben not almıştım aynen Türkan kapalı güzel bir bayan demi gününü bile not almışım geçen sene 8 ayda baktırdım. Nerde o bayan

yıl 2017 ama halen konya da iyi bakan biri yok :/ gerçi telefonla bakanlarda aynı ama:/

Back
X