Ali acar tavsiye edermKonyada iyi bir kadın doğumcu kızlarrrrr????
Konyada iyi bir kadın doğumcu kızlarrrrr????
Konyada iyi bir kadın doğumcu kızlarrrrr????
5düşük sonu hüsran eski drumtülinyamn.simdki metn çapar drum zaten hç birsey olmyoo hep aynııı(
5düşük sonu hüsran eski drumtülinyamn.simdki metn çapar drum zaten hç birsey olmyoo hep aynııı(
Bu sorunun cevabi kesinlikle fuat demir. Medline hastanesinde
araştırdım fuat demiri randevu aldım meternal fetal tıpla ilgileniyomuş çok ii yani yüksek riskli gebelik benimkide öle...
İnanılmaz kibar inanılmaz naif ve isinin ehli.bir adam. Biz hasas kisiler icin doktorun yaklaşımi da cok önemli.. gerçekten memnun kalacagina eminim. Adim adim takip ediyor ve hicbir noktayi atlamiyor.
canım eğer sorunlu bir gebelik yada infiltre sorunu varsa kesinlikle ali acar..
ama eğerki sorunun yoksa normal bir gebelik yaşıosan başkent hastanesinde ayla hanım ve hospitalde tülin iyi diye biliyorum...
benimde bir düşüğüm var baştan mehmet çolakoğluna gitmediğim için pişman oldum düşükten sonra gittim hatta kürtajımıda o yaptı kan koyulaşması varmış tedaviye başladık şimdi iğne kullanıyorum tekrardan gebeyim rabbim buna sağlık ve uzun ömür versin inşallah ve ben mehmet çolakoğlundan çok memnunum tavsiye ederim
selçuklu hastanesinin karşısında zirve işhanında muayenehanesi var canım bildiğim kadarıyla selçuklu hastanesinde de tüp bebek yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?