Konya da iyi bir kadın doğumcu?

Konyada iyi bir kadın doğumcu kızlarrrrr????

canım eğer sorunlu bir gebelik yada infiltre sorunu varsa kesinlikle ali acar..
ama eğerki sorunun yoksa normal bir gebelik yaşıosan başkent hastanesinde ayla hanım ve hospitalde tülin iyi diye biliyorum...

5düşük sonu hüsran eski drumtülinyamn.simdki metn çapar drum zaten hç birsey olmyoo hep aynııı(

5düşük sonu hüsran eski drumtülinyamn.simdki metn çapar drum zaten hç birsey olmyoo hep aynııı(

öylemi ben henüz gitmedimm ama bende iki defa düşük yaptım ve kürtaj oldu ama ilk çocuğum sağlıklı onda özel Selçukluda güler hanıma gitmiştim doğuma kadar hiç bi problem olmamıştı şimdi metin çaparı düşünüyodum ama bilmiyorum düşüklerimdede farabide suna hanıma gitmiştim memnun kalmadık ikincisi onun yüzünden düştü.. şimdide güler hanıma mı gitsek diyoruz offfff çoook kararsızım...

canım o zaman kesinlikle ali acara git derim..bu konuda uzmanlaşmış kendisi..
metin çaparda çok iyi bir doktor ama kendisi daha çok kadın hastalıklarında uzman doğumda değil..
ben hastanede çalışıorum az buçuk doktorları biliyorum..

Kızlarrr gerçekten bnde kararszm ayrca güler hanm iyi dogmcu tavsye etmyrm ama bilmiyorum ya( gtmdgm dr kalmdı ve dış gebelik ve kist amlytmi dr metn çapar yaptı hayrlsı ama bilmyrm şimdide tıpta kazm beye gdyrm tabi metn çaparada gdyrm 2dr ada gdyrm

araştırdım fuat demiri randevu aldım meternal fetal tıpla ilgileniyomuş çok ii yani yüksek riskli gebelik benimkide öle...

İnanılmaz kibar inanılmaz naif ve isinin ehli.bir adam. Biz hasas kisiler icin doktorun yaklaşımi da cok önemli.. gerçekten memnun kalacagina eminim. Adim adim takip ediyor ve hicbir noktayi atlamiyor.

İnanılmaz kibar inanılmaz naif ve isinin ehli.bir adam. Biz hasas kisiler icin doktorun yaklaşımi da cok önemli.. gerçekten memnun kalacagina eminim. Adim adim takip ediyor ve hicbir noktayi atlamiyor.

senin problem neydi canım tekrarlayan düşükmü seninkide

slmlar kızlar bende mevlana üniversitesi hastanesinde hüsnü alptekin e gidiyorum 2 yıl bebek bekledim olmayınca tavsiye üzerine gittim 4,5 cm cikolata kistim vardi ayni ay sogan suyu kürünü uyguladim ve suan 15+2 hamileyim. kistim kücülüyor dr dogum şeklini bana bıraktı sezeryan olursam kist alinacak normal olursa kist tedavisi uygulanacak... simdilik dr den memnunum insallah böyle devam eder :)

canım eğer sorunlu bir gebelik yada infiltre sorunu varsa kesinlikle ali acar..
ama eğerki sorunun yoksa normal bir gebelik yaşıosan başkent hastanesinde ayla hanım ve hospitalde tülin iyi diye biliyorum...

kızlar ali acarın muayenehanesinin numarasını bilen varsa yazabilir mi

benimde bir düşüğüm var baştan mehmet çolakoğluna gitmediğim için pişman oldum düşükten sonra gittim hatta kürtajımıda o yaptı kan koyulaşması varmış tedaviye başladık şimdi iğne kullanıyorum tekrardan gebeyim rabbim buna sağlık ve uzun ömür versin inşallah ve ben mehmet çolakoğlundan çok memnunum tavsiye ederim

hangi hastanede canım

selçuklu hastanesinin karşısında zirve işhanında muayenehanesi var canım bildiğim kadarıyla selçuklu hastanesinde de tüp bebek yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…