Konya da iyi bir kadın doğumcu?

Guzel hemserilerimmm... Bende dr arayisindayim bir yil tedavi gördüm ali acarda ve tedaviye ara verdigimde hamile kaldim cok sukur 16haftalik olduk ali hocaya iki kez daha muayene oldum hastası çok olduğu için ilgi az ve cok bekletiyo ben ilceden gelip gidiyorum benim için çok zor oluyor son kontrolume 40gun onceden randevu almis olmama ragmen muayenehaneye 10.30da gelmeme ragmen 16.30da ordan ciktim ... Tipa ikili teste gonderdi tabi mesai bitimi olduğu için kimse ilgilenmedi orda yaptiramadik guya ucretsiz yaptircaktik neyse ayni gun medline fuat demir hastanedeymis daha ve ikili testimi yaptirdik ilgisi cok guzeldi... Ama hala kararsizim bayan dr istiyorum hosbitaldaki dr lari dusunuyorum tulin yaman veya aysel kamer:44:

Çoğunluk Ali Acar diyor ama ben bayan doktor istiyorum medicana da özlem kayacığa gidiyorum aslında çok iyi ilgili bir doktor ama ben 7aydır çocuk istiyorum gittiğimde bana akışına bırak dedi süt hormonum biraz yüksek ona da sorun etme dedi ama regl olma sorunu yaşıyorum her ay olsamda zor oluyor çok sancılı geçiyor.evlendiğim ilk ay çok riskli bir kistim vardı özlem hanım 2 hafta takip etti ve şansıma ameliyatsız halletti ve bana eğer başka doktora gitseydin kesin ameliyat ederdi dedi.Aslında memnunum ama yine de başka bir doktor da değerledirse beni diye düşündüğümden iyi bildiğiniz bir bayan doktora ihtiyacım var mümkünse de özel hastane tercihim çünkü çalıştığım için genelde mesai dışı musaitim.

Ben aysel hanima gidiyorum. Gercekten guler yüzlü ve Ilgili bi doktor ammaa cok kalabalik oluyo. .. geçen sene gecirdigim dış gebelikte gece sancilanmistim. Ve ebe aradiginda kan testi istedi.ebe sonuclari söylemek icin aradigindaysa yoldayim geliyorum dedi. O beni çok etkiledi gece işini gücünü bırakıp geldi. Ne yazık ki her doktor böyle degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar,,
hala doktor konusunda çok kararsızım en son mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım ve şuan reglim 17 gün geçti özlem hanıma gittim hamile değilim bana tarlusal verdi lekelenme olduğundan içmedim kendiliğinden olsun istedim ama hala olmadı regl.dr değiştirmek istiyorum Ali acarı çok tavsiye eden var int. fakat Necmettin Erbakan ünv. tıp fakültesinde çok kalabalık çok bekliyorsun diyorlar ben çalışıyorum o kadar uzun süre bekleme imkanım yok ayrıca da özel bir hastane tercihim medicana ile iş yerinin anlaşması var.diğer bir doktor olarakta Fatma çetiner önerildi çok kararsız kaldım medicanada iken narin hanımın hastasıyla tanıştım suda doğum yapmış memnun olduğunu söyledi.kafam iyice allak bullak kime gitsem diye.önerisi olan var mı arkadaşlar

kesinlikle medline fuat demir derim.sakin hassas sabırlı bir adam birebir her şeyle ilgileniyor. hospitaldeki tülin yaman da medline a geçmiş.onu da tavsiye ediyorlar

Ali acar kesinlikle ama Özel selçuklu hastanesinde nil hnm var
Allah yazdıysa birini sebep kılar inşallah hayırlsı olur sizin için

Konyada iyi bir kadın doğumcu kızlarrrrr????
bende konyada iyi bir doktor arıyorum ama daha bulamadım, benim sana tavsiyen eğer şehir dışına çıkabiliyorsan hulusi bülent zeyneloğlu ,ha bu arada dönem dönem ankaradan konya başkente geliyor. hulusi bey benim tüp bebek doktorum Allah ondan razı olsun şuanda 15 haftalık ikizlere gebeyim tavsiyem bu bazı arkadaşlar ali acar demiş fakat ben ondan hiç memnun kalmadım .inşallah yardımcı olmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…