KONYA.DA tüp bebek yaptıran ev hanımları buyrun

o zaman benimki direk yumurtaları geliştirici tedaviyle başlandı...önce puregon kullanacam...arkasından orgalutran verdi...

canım öncelikle inşallah bu sefer hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın.bende konyada selçuklu hastanesinde 3 kez yaptırdım sonuç negatif.sen nerde yaptırdın?bende başlıyacam korkuyorum .
canım ben Ali Acara yaptırdım.1 yıliçinde 3 negatif sonuç alınca yıkıldım .benim korkum ya gene olmazsa .inşallah rabbim bu mübarek gecede dualarımızı duyar bu yoldaki herkesin ellerini boş çevirmez.

kızlar allahım yardımcınız olsun rabbim göbüslerinizi bı an once bebislerle doldursun ins.bende tüp bebek yontemıyle hamıle kaldım ılk denememde tuttu cok sukur oglum suan kucagımda darısı sızlerın basına olsun ınsallah dularım sızınle emeklerınızı bosa cıkarmasın rabbım

slm kızlar topik çok güzel olmuş inşallah uzun soluklu olur
bende konyada yaptırdım selçukluda allaha çok şükür şu an 17 haftalığız
inşallah en kısa zamanda göbişleriniz bebeklerle dolsun hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alın tedavilerinizden

selçukluda kime yaptırdın
insaalah birbirimizi bırakmıyalım
uzun soluklu olsun

runnecım bende gelebılır mıyım baslıga gercı ev hanımları demıssın bızı almıyo musun baslıga:) canım benım ınan kı sonucun ıcın bende cok heyecanlanıyorum beklıyorum ınsallah sonuc kocamaaaaan pozıtıf olur soyle yuksek rakamlarla hepımız neselenırız:lepi:

seni özelime aldım bu sayfaya almammı askolsun
genelde ev hanımları çok yazmıyor diye o baslıgı yazdım
insşşş bu sefer olumlu sonuç alırız
bugun esim test yaptırmaya götürüyüm dedi korktum
gidemedim

selçukluda kime yaptırdın
insaalah birbirimizi bırakmıyalım
uzun soluklu olsun

mehmet çolakoğlu yaptı canım
inşallah buluşalım ama fazla ilerlemiyor
sayflar gerçi bakım vardı sitede ondandır belki
snn test sonucun ne zamndı

mehmet çolakoğlu yaptı canım
inşallah buluşalım ama fazla ilerlemiyor
sayflar gerçi bakım vardı sitede ondandır belki
snn test sonucun ne zamndı
canım hayırlı olsun negüzel darısı bizim başımıza inşallah
mehmet çolakogluna bende aşılama yaptırdım hiç memnun kalmadım,çok ilgisizdi beni birkez çagırdı kontrole kafasına gre yumurtlama hesabı yaptı daha öncede biçok defa tedavim oldu ama çolakoglu çok saglıksız bi işlem yaptı bana
senin olmuş çok sevindim canım valla saglıkla kucagına alırsın inşallah

benim negatif çıktı sonuç canım ya

runne canım erken yapmışsın testi hiç belli olmaz canım ya doktorda demiş düşükte olsa bi deger çıkmış sonuçta,erkenden kendini üzme

amin inşalaah canım sizde bir an öncde kavuşursunuz bebeciklerinize
dediğin gibi hoca biraz az konuşuyor soararsan söylüyor falan ama konyadaki en tecrübeli i,sim diye ben onu tercih ettm allaha da nasip etti çok şükür ....

arkadaşlar mrb..çok güzel bi başlık..Ben Kızılay Hastanesinde Mustafa Beye gidiyorum.1 hafta sonra dondurulmuş embryo transferi yapılacak..Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar mrb..çok güzel bi başlık..Ben Kızılay Hastanesinde Mustafa Beye gidiyorum.1 hafta sonra dondurulmuş embryo transferi yapılacak..Allah hepimizin yardımcısı olsun
CANIM BENİM RABBİM YARDIMCIN OLSUN...İNŞALLAH EMEKLERİMİZ KARŞILIKSIZ KALMAZ...mUSTAFA bEY NASIL...MEMNUN MUSUN CANIM...BENDE EUROFERTİLE DEVAM EDİYORUM...

mustafa beyin çok ii bi dr oldugunu duydum allah yardımcın olsun insaallah kucagına alırsın evladını
hepinize ii bayramlar kızlar bizim bebek hayalimiz baska bayrama kaldı

2,5 yıl önce 38 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim o yüzden Konyada tanınmış kadın doğum uzmanlarının nerdeyse hepsini biliyorum.Mustafa Bey gerçekten bir başka..harika bir insan..yarın sabah kontrole gidicem muhtemelen transfer gününü söylecek bakalım artık hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…