çok şükür olmuş canım inşallah bizimde olur
bende 5 yıldır evliyim,26 aydır istiyoruz bizde
konyalıyım canım görev icabı burdayız,malesef burda herşeyde kısıtlı,agustosta m.çolakogluna aşılama yaptırdımkonyada yaşamıyorsun heralde bitlis yazıyıyor yaşadığın yer
konyalıyım canım görev icabı burdayız,malesef burda herşeyde kısıtlı,agustosta m.çolakogluna aşılama yaptırdım
evet canım hiç memnun kalmadım,birkez kontrolle kafasına göre şu gün igne vur dedi şehir dışına çıktı,bende verdigi tarihten önce kasık agrısı hissttim kızılayda mustafa beye gittim çatlamış sonra doktora söylememe ragmen igneye devam ettim derken 2. kez bi çatlama daha oldu oşekilde aşılama yapıldı ve aşılamanın 8. günüde adet olduminşllah arkadaşım önceki msjlarını okudum sende çolakoğluna gitmişsin aşılama için benm de o yapmıştı tüpüde o yaptııı sen memnun kalmadın mı değiştirmeyi mi düşünüyorsun
canım konya olsa iyi olur ailem orda izinleri konyada geçiriyorum ama gatada düşünüyorum bakalım kısmetkonyalıyım canım görev icabı burdayız,malesef burda herşeyde kısıtlı,agustosta m.çolakogluna aşılama yaptırdım
evet canım hiç memnun kalmadım,birkez kontrolle kafasına göre şu gün igne vur dedi şehir dışına çıktı,bende verdigi tarihten önce kasık agrısı hissttim kızılayda mustafa beye gittim çatlamış sonra doktora söylememe ragmen igneye devam ettim derken 2. kez bi çatlama daha oldu oşekilde aşılama yapıldı ve aşılamanın 8. günüde adet oldum
belki şehir dışında oldugundan benimle ilgilenmedi bilmiyorum ama çok üzüldüm olmamasından çok saglıksız bi işlem yaptı bana
canım konya olsa iyi olur ailem orda izinleri konyada geçiriyorum ama gatada düşünüyorum bakalım kısmet
inşallah canım allahım tüm isteyenlere versinaslına bakarsan bnm de çok içime sinerek devam etmedim fazla konıuşmuyordu sorarsan söylüyordu falan ama konyada ki en tecrübeli isim diye onu düşündüm ben ne bileyim sebep olduuu işte veren allah o sadce vesileydii ama mustafa beyi çok övüyorlar bnm bir yakınımda ona gitti hamile şimdi 6 aylık inşllh seninde az kalmıştır bebeğine kavuşmana cnım
tamam görüşürüzhayırlısı olsunn canım
eşim geldi bnm de kaçıyorum hoşcakal
LOVE EGITIMCIYIM CANIM ınsaalah allahım en kısa zamanda bızede gosterır bu guzel duyguyu
Sonucu yaz lütfenMehmet Çolakoğluna yaptırdım iki buçuk yaşında oğlum var şimdi tekrar tedaviye başladık hayirlisiyla
Canım suan adet olmamı bekliyoruz öyle iğneye basliycazSonucu yaz lütfen
Canım maliyet ne kadar tuttuMerhaba kizlar bende ali sami beye yaptirdim negatif sonuc aldim zor gunler gecirdim yumurta toplandiktan sonra vucudum su topladi ohss oldum tedavim iptal edildi iki ay sonra dondurulmus transferim oldu ama olmadi simdi kromozom sonuclarini bekliyoruz tekrar baslicaz ali sami beye dewam eficem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?