KONYA.DA tüp bebek yaptıran ev hanımları buyrun

çok şükür olmuş canım inşallah bizimde olur
bende 5 yıldır evliyim,26 aydır istiyoruz bizde

inşllah arkadaşım önceki msjlarını okudum sende çolakoğluna gitmişsin aşılama için benm de o yapmıştı tüpüde o yaptııı sen memnun kalmadın mı değiştirmeyi mi düşünüyorsun

konyalıyım canım görev icabı burdayız,malesef burda herşeyde kısıtlı,agustosta m.çolakogluna aşılama yaptırdım

hmmm o zaman merkez konusunda illa konya olmalı diye bişey yok demiii
ankara yada ist. daha iyi sanırım oralarıda düşünüyormusun

evet canım hiç memnun kalmadım,birkez kontrolle kafasına göre şu gün igne vur dedi şehir dışına çıktı,bende verdigi tarihten önce kasık agrısı hissttim kızılayda mustafa beye gittim çatlamış sonra doktora söylememe ragmen igneye devam ettim derken 2. kez bi çatlama daha oldu oşekilde aşılama yapıldı ve aşılamanın 8. günüde adet oldum
belki şehir dışında oldugundan benimle ilgilenmedi bilmiyorum ama çok üzüldüm olmamasından çok saglıksız bi işlem yaptı bana

konyalıyım canım görev icabı burdayız,malesef burda herşeyde kısıtlı,agustosta m.çolakogluna aşılama yaptırdım
canım konya olsa iyi olur ailem orda izinleri konyada geçiriyorum ama gatada düşünüyorum bakalım kısmet

aslına bakarsan bnm de çok içime sinerek devam etmedim fazla konıuşmuyordu sorarsan söylüyordu falan ama konyada ki en tecrübeli isim diye onu düşündüm ben ne bileyim sebep olduuu işte veren allah o sadce vesileydii ama mustafa beyi çok övüyorlar bnm bir yakınımda ona gitti hamile şimdi 6 aylık inşllh seninde az kalmıştır bebeğine kavuşmana cnım

inşallah canım allahım tüm isteyenlere versin

LOVE EGITIMCIYIM CANIM ınsaalah allahım en kısa zamanda bızede gosterır bu guzel duyguyu

LOVE EGITIMCIYIM CANIM ınsaalah allahım en kısa zamanda bızede gosterır bu guzel duyguyu

İnşallah canım ya..ben öyle kararsızım ki..tedaviye ara versem mi vermesem mi bilemedim valla,ne yapacağımı şaşırdım.Ne zaman yaptıracağımı ya da nerde yaptıracağımı bilmiyorum.

canım mrb senı cok ıyı anlıyorum acıkcası bende ankaradan randevu almıstım ankara unıversıtesı prof dan .bız kızılayı hıc ıstemyrdk.ama benım adetım 1 hafta gecıktı.ankarada tup bebek merkezı bakıma grdı tadılat nedenıyle hasta kabul edılemedı.bır de doktorum ızne ayrıldı.yanı hersey bızı konyaya mahkum ettı.ben konyada yasamıyorum.tanıdıklarımız var.ve sonunda kızılayda kendımızı bulduk.eurofertıllede gorusmeye gttık oncesınde ama daha bızım hastalıgımızdan tedavıden hıc bahsetmeden ucretten paketten yok soyle ındırımlı boyle ındırımlı demeye basladılar.acıkcası canım esım ve ben hıc memnun kalmadık.yanı bız durummuzu konusmaya gttık guya .ama sankı marketet gıtmısız gıbı bır dokum cıkatrtıp elımıze verdıler.ya paranın onemı elbette var ama ınsan o durumda once hastalıgımızı, sansımızı, bebek sansımızı falan konusmak ıster.ama kızılaydan ozlelıkle mustafa beyden cok amacok memnun kaldık.ama eurofertılınde basarı oranı sankı bana daha yuksekmıs gıbı gelıyor.ne bıleyım sankı kızılayın teknık lab ımkanları kısıtlıymıs gıbı gelıyor.sımdı bızde cokkkkkkkkk kararsız.acıkcası dondurulmusum olmasa ankara yada ıstanbul dusunuyoruz.ama hayırlısı dedım ya hersey bızım ankaraya gtmemıze engel oldu sankı ...ben hıc konya dusunmuyordum canım.rabbım sana ve bana hayırlı kararlar almamızı nasıp etsın.bebıslerımız neredeyse oraya yonlendrsn.sen bana gore cok ama cok sanslısın .benım esımde hıc sperm yok.2 saatlık amelıyat yanı mıkrotese sonrası 6 tane bulunabıldı.yanı umıtsız olmak ıstemıyorum ama herseyın hayırlsıı canım.rabbım yardımcımız olsun

Mehmet Çolakoğluna yaptırdım iki buçuk yaşında oğlum var şimdi tekrar tedaviye başladık hayirlisiyla

Mrb kızlar bende seçil hanıma yaptırıyorum.Çok zorluymuş bu süreç sabırsızlıkla beliyorum

Merhaba kizlar bende ali sami beye yaptirdim negatif sonuc aldim zor gunler gecirdim yumurta toplandiktan sonra vucudum su topladi ohss oldum tedavim iptal edildi iki ay sonra dondurulmus transferim oldu ama olmadi simdi kromozom sonuclarini bekliyoruz tekrar baslicaz ali sami beye dewam eficem

Canım maliyet ne kadar tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…