Ben varımm başka kimse yok muu
Bende varım hanımlar :)
:) Evet cnm. Nerde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyosun kaç haftaliksin :)Oo iyi 3kişiolduk
Hangi doktor yüzünden kürtaj oldun cnm sebebi neydiHangi Dr gidiyorsunuz bana fikir verin bi kürtaj oldu Dr yüzünden o yüzden iyi bi Dr ihtiyacım var
Kanamam olmuştu aradım geliyim dedim gelme ilaçlarını kullan dedi yine geçemedi 2 gün sonra Gine aradım gelme bi şey olmaz normal dedi akşamına acile gittim bebeğin kaLP atışı yoktu bide kanpıtılalması ilaç kullanıyordum ilk gebeliğimimde söyledim gerek yok dedi tahlil filan yapmadan Dr hikmet karabacakHangi doktor yüzünden kürtaj oldun cnm sebebi neydi
O iğneyi kullanılmazsa bebeğin gelişimi durur olurmuş sonradan araştırdım tabi ben bunu 3 hafta olmuş karnında ölmüş nerdeyse zehirliyecekmiş beniKanamam olmuştu aradım geliyim dedim gelme ilaçlarını kullan dedi yine geçemedi 2 gün sonra Gine aradım gelme bi şey olmaz normal dedi akşamına acile gittim bebeğin kaLP atışı yoktu bide kanpıtılalması ilaç kullanıyordum ilk gebeliğimimde söyledim gerek yok dedi tahlil filan yapmadan Dr hikmet karabacak
Rabbim tekrar yaşatmasin cnm keşke degistirseydin hemen doktorunu ama nasipte öte yol gitmez yiyecek ekmeği yokmus Allah şimdi ki çocuklarına varsa eğer uzun ömürler versinO iğneyi kullanılmazsa bebeğin gelişimi durur olurmuş sonradan araştırdım tabi ben bunu 3 hafta olmuş karnında ölmüş nerdeyse zehirliyecekmiş beni
Amin canımRabbim tekrar yaşatmasin cnm keşke degistirseydin hemen doktorunu ama nasipte öte yol gitmez yiyecek ekmeği yokmus Allah şimdi ki çocuklarına varsa eğer uzun ömürler versin
Slm bende hikmet Karabacak a gidiyorum da okuyunca bi endişelendim nasıl böyle bişey yapabilir ben şokKanamam olmuştu aradım geliyim dedim gelme ilaçlarını kullan dedi yine geçemedi 2 gün sonra Gine aradım gelme bi şey olmaz normal dedi akşamına acile gittim bebeğin kaLP atışı yoktu bide kanpıtılalması ilaç kullanıyordum ilk gebeliğimimde söyledim gerek yok dedi tahlil filan yapmadan Dr hikmet karabacak
Yaptı canım malesef bence değiştir Dr derimSlm bende hikmet Karabacak a gidiyorum da okuyunca bi endişelendim nasıl böyle bişey yapabilir ben şok
Mehmet bardakcıyı da çok övüyorlar Emel hanımıda duydum profösermüş ama doğum tatil gününe denk gelirse doğuma girmiyormuş arkadaşım gidiyordu öğle diyince buraktı emel hanımıÇokk geçmiş olsun CNm
bende Farabi de Mehmet Bardakçı’ya gidiyorum • şuna memnunum emel hanım var bide başkent hastanesinde bide ona gözükecem ama aklımda kalmasın
Aynen canım benim arkadaşımda gitti oda öyle söyledi aklımdaki tek takılan konu o ama bi kontrole gidicem çok iyi bilgilendiriyormuşMehmet bardakcıyı da çok övüyorlar Emel hanımıda duydum profösermüş ama doğum tatil gününe denk gelirse doğuma girmiyormuş arkadaşım gidiyordu öğle diyince buraktı emel hanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?