Konya daki Hamileler :)

Bende büyükşehir hastanesinde Nihal demirkopruluye gittim ilk .ona devam etmeyi düşünüyorum.dr
Hakkında bilgi sahibi olan var mı

Peki kızlar kaçıncı haftalarınızdasınız kilo alımınız ne durumda

Arkadaşlar konyada gittiğiniz spor merkezi varmı .Hamileyken spor olarak neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz Gittiğiniz yerler tavsiye ettiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirm

Merhaba Konyaaaa

İnşallah bende varım , henüz kontrollere başlamadık bat 8 kasım , beta 894 ... Hepimiz için hayırlı olsun. Kısmetse Fuat Demir Medline gideceğim.

Merhaba Konyaaaa

İnşallah bende varım , henüz kontrollere başlamadık bat 8 kasım , beta 894 ... Hepimiz için hayırlı olsun. Kısmetse Fuat Demir Medline gideceğim.
Dogru secim ben de tulin hanim a gidiyorum onunla basladik simdilik memnunum bir sorun yaşarsam fuat hocaya gitcem

Bu ar ada medline hastanesinde 1 sene calistim Fuat hocada tulin hocada muthis doktorlar allah kismet ederse bende tulin hocayi tercih edecem

Dogru secim ben de tulin hanim a gidiyorum onunla basladik simdilik memnunum bir sorun yaşarsam fuat hocaya gitcem
Tulin hanımın muayene ücreti ne kadar ben ilk doğumumu onda yaptım ama hospitaşdeydi ve hastane çook köötüydü

Tulin hanımın muayene ücreti ne kadar ben ilk doğumumu onda yaptım ama hospitaşdeydi ve hastane çook köötüydü
80 civari olmasi lazim bizim anlasmamiz oldugu icin indirimli muayene oluyorum

Normal mi dogum yaptiniz hospitalin hic bi alt yapisi yok hijyen acisindan bile berbat

Bu ar ada medline hastanesinde 1 sene calistim Fuat hocada tulin hocada muthis doktorlar allah kismet ederse bende tulin hocayi tercih edecem
Drlar kadar hastane ebeler de önemli dr doğum anında geliyor öncesi ebeler ilgileniyor o yüzden doğum hanesi ebelerde iyimi bende tulin hanımı düşünüyorum şimdi akedemi de arzu acar onuda beğendim ama uzak

Bende metin çapara gidiyorum arkadaşlar ilk kızımda da ona gitmiştim bir arkadaşım ona gitme iyi değil dedi kafam karıştı sizin bi bilginiz varmı düşük tehlikem var kızımda çok memnun kalmıştım herkez bi şey söylüyor insanın kafası karışıyor

Drlar kadar hastane ebeler de önemli dr doğum anında geliyor öncesi ebeler ilgileniyor o yüzden doğum hanesi ebelerde iyimi bende tulin hanımı düşünüyorum şimdi akedemi de arzu acar onuda beğendim ama uzak
canım ben kendimde hemsireyim ebeleri iyiydi ama ben 3 sene once çalıştım ekip değiştimi bilmiyorum inanki ama medline genel olarak ilgili bi hastanedr

Canim eger imkanin varsa tulin yamana git gercekten cok cok vilgili ve isinde iyi bi doktor metin capari duydum ama cok bi bilgim yok yaniltmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…