Ben büyükşehir de Hacer yavsana gidiyorum çok memnunumBende büyükşehir hastanesinde Nihal demirkopruluye gittim ilk .ona devam etmeyi düşünüyorum.dr
Hakkında bilgi sahibi olan var mı
22 haftalık olduk biz. 55le hamile kaldım 61 im suanPeki kızlar kaçıncı haftalarınızdasınız kilo alımınız ne durumda
Ben daha yeniyim 4+1Peki kızlar kaçıncı haftalarınızdasınız kilo alımınız ne durumda
4+3 te gördük kesemizi 6+4 kalp atisimizi duyduk şükürler olsunKızlar Dr gittim 4+1olduğu için kese görünmedi sizler kaç haftada göründü kese
Dogru secim ben de tulin hanim a gidiyorum onunla basladik simdilik memnunum bir sorun yaşarsam fuat hocaya gitcemMerhaba Konyaaaa
İnşallah bende varım , henüz kontrollere başlamadık bat 8 kasım , beta 894 ... Hepimiz için hayırlı olsun. Kısmetse Fuat Demir Medline gideceğim.
Tulin hanımın muayene ücreti ne kadar ben ilk doğumumu onda yaptım ama hospitaşdeydi ve hastane çook köötüydüDogru secim ben de tulin hanim a gidiyorum onunla basladik simdilik memnunum bir sorun yaşarsam fuat hocaya gitcem
80 civari olmasi lazim bizim anlasmamiz oldugu icin indirimli muayene oluyorumTulin hanımın muayene ücreti ne kadar ben ilk doğumumu onda yaptım ama hospitaşdeydi ve hastane çook köötüydü
Normal mi dogum yaptiniz hospitalin hic bi alt yapisi yok hijyen acisindan bile berbatTulin hanımın muayene ücreti ne kadar ben ilk doğumumu onda yaptım ama hospitaşdeydi ve hastane çook köötüydü
Drlar kadar hastane ebeler de önemli dr doğum anında geliyor öncesi ebeler ilgileniyor o yüzden doğum hanesi ebelerde iyimi bende tulin hanımı düşünüyorum şimdi akedemi de arzu acar onuda beğendim ama uzakBu ar ada medline hastanesinde 1 sene calistim Fuat hocada tulin hocada muthis doktorlar allah kismet ederse bende tulin hocayi tercih edecem
Evet normal sırf tulin hanım için gittim ama ben canımın onlar paranım derdide düştü hijyen ilgi alakada sıfırdı malasefNormal mi dogum yaptiniz hospitalin hic bi alt yapisi yok hijyen acisindan bile berbat
canım ben kendimde hemsireyim ebeleri iyiydi ama ben 3 sene once çalıştım ekip değiştimi bilmiyorum inanki ama medline genel olarak ilgili bi hastanedrDrlar kadar hastane ebeler de önemli dr doğum anında geliyor öncesi ebeler ilgileniyor o yüzden doğum hanesi ebelerde iyimi bende tulin hanımı düşünüyorum şimdi akedemi de arzu acar onuda beğendim ama uzak
Canim eger imkanin varsa tulin yamana git gercekten cok cok vilgili ve isinde iyi bi doktor metin capari duydum ama cok bi bilgim yok yaniltmak istememBende metin çapara gidiyorum arkadaşlar ilk kızımda da ona gitmiştim bir arkadaşım ona gitme iyi değil dedi kafam karıştı sizin bi bilginiz varmı düşük tehlikem var kızımda çok memnun kalmıştım herkez bi şey söylüyor insanın kafası karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?