- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 41
Tülin hanım duydum ama eskisi gibi çok ilgilenmiyormuş çok kalabalık olduğu için arkadaşım gidiyordu 7 ay erkek dedi her şeyi erkek kıyafeti almıştı sonra kız olcak demiş oda sakın ona gitme dedi Dr sanırım biraz şans işiCanim eger imkanin varsa tulin yamana git gercekten cok cok vilgili ve isinde iyi bi doktor metin capari duydum ama cok bi bilgim yok yaniltmak istemem
Evet mustafa beyi bende duydum onu çok öven var profesör mü acaba tam bilgim yokmerhaba kızlar bende konyadayım mustafa başarana gidiyorum cok cok memnunum
doçent cnm evet cok bilgili ve güveniir birisiEvet mustafa beyi bende duydum onu çok öven var profesör mü acaba tam bilgim yok
Bildigim kadariyla perinatoloji uzmani kendisi ee kendiniz deneyimlemissiniz milleti niye dinliyorsunuz anlamıyorum ilk cocugunuz olsa neyse .Her kafadan bi ses cikiyor icinize sinenle devam edinBende metin çapara gidiyorum arkadaşlar ilk kızımda da ona gitmiştim bir arkadaşım ona gitme iyi değil dedi kafam karıştı sizin bi bilginiz varmı düşük tehlikem var kızımda çok memnun kalmıştım herkez bi şey söylüyor insanın kafası karışıyor
Dogrudur canim asiri yogunsa dedigin gibi olabilir biraz sans isi allah hepimizin yardimcisi olsun bende doktor belirlemedim daha ozele gitmeyi dusunuyorum ama maddiyat zorlarmi diye dusunuyorum devlettede tanidgim doktor yokTülin hanım duydum ama eskisi gibi çok ilgilenmiyormuş çok kalabalık olduğu için arkadaşım gidiyordu 7 ay erkek dedi her şeyi erkek kıyafeti almıştı sonra kız olcak demiş oda sakın ona gitme dedi Dr sanırım biraz şans işi
Ins sag salim Alison kucagina canim bebisini medicanada hangi. Doktora gidiyosunSelam arkadaşlar
Bende konyadayım 38. Haftamın içindeyim nasipse haftaya cumartesi sezeryan olucam Medicanaya gidiyorum
Sağol canım hepimiz sağ salim kavuşalım bebişlerimize inşallahIns sag salim Alison kucagina canim bebisini medicanada hangi. Doktora gidiyosun
Bende medicanaya gitmek istiyorum rengin hoca oraya gtmis ama medicana ucretleri biraz tuzlu sanirim muayene ucretleri ve dogum ucretleri ne kadar canimSağol canım hepimiz sağ salim kavuşalım bebişlerimize inşallahNarin Türkmene gidiyorum.
Bende medicanaya gitmek istiyorum rengin hoca oraya gtmis ama medicana ucretleri biraz tuzlu sanirim muayene ucretleri ve dogum ucretleri ne kadar canim
Senin ozel saglik sigortasindan sansin varmis canim ya benim genel saglik sigortasi ben girerim ucrete oda bizi baya yorar devletede gitmek istemiyorum hayirlisi olur insCanım benim özel sağlık sigortam olduğu için ücret vermiyorum. Doğum ücreti hakkında bi fikrim yok
Ama muayne eğer zam gelmediyse 100 tl , tahliller ekstra ücretli. Bildiğim sadece nst 15 tl ücreti var. Onun dışında muayneden sonra 10 gün kontrol süren var bu sürede sadece tahlil ücreti ödüyorsun muayne ücreti ödemiyorsun.
Senin ozel saglik sigortasindan sansin varmis canim ya benim genel saglik sigortasi ben girerim ucrete oda bizi baya yorar devletede gitmek istemiyorum hayirlisi olur ins
Ssimdiye kadar iki defa egitim arastirmaya gittim ama ozel selcuklu yada buyuksehir hastanelerini dusunuyorumÇok şükür o konuda şanslıyım zorlamadı hiç bizi hamilelik. Sen selçukluya mı gidiyordun? Hikmet bey varmıs orada ona da iyi diyorlar.
Ssimdiye kadar iki defa egitim arastirmaya gittim ama ozel selcuklu yada buyuksehir hastanelerini dusunuyorum
Daha 7 haftalik hamileyim ama belirlemem lazimBen konyalı değilim. Pek bilmiyorum açıkcası konyayı doktorları. Sadece Narin hanım ve hikmet beyi duymuştum. Sigortamda medicanayı karşılayınca narin hocayı tercih ettim. Ne kadar kaldı doğumunuza?
Amin insallah canim hep birlikteKüçükmüş daha Allah iyilerle karşılaştırsın canım.
Aman kızlar hikmet bey hiç tavsiye etmiyorum sakın gitmeyin onun yüzünden 4 aylık bebeğim karnım da öldüÇok şükür o konuda şanslıyım zorlamadı hiç bizi hamilelik. Sen selçukluya mı gidiyordun? Hikmet bey varmıs orada ona da iyi diyorlar.
Aaa niye canim cok uzuldumAman kızlar hikmet bey hiç tavsiye etmiyorum sakın gitmeyin onun yüzünden 4 aylık bebeğim karnım da öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?