Konya daki Hamileler :)

Canim eger imkanin varsa tulin yamana git gercekten cok cok vilgili ve isinde iyi bi doktor metin capari duydum ama cok bi bilgim yok yaniltmak istemem
Tülin hanım duydum ama eskisi gibi çok ilgilenmiyormuş çok kalabalık olduğu için arkadaşım gidiyordu 7 ay erkek dedi her şeyi erkek kıyafeti almıştı sonra kız olcak demiş oda sakın ona gitme dedi Dr sanırım biraz şans işi

Bildigim kadariyla perinatoloji uzmani kendisi ee kendiniz deneyimlemissiniz milleti niye dinliyorsunuz anlamıyorum ilk cocugunuz olsa neyse .Her kafadan bi ses cikiyor icinize sinenle devam edin

Dogrudur canim asiri yogunsa dedigin gibi olabilir biraz sans isi allah hepimizin yardimcisi olsun bende doktor belirlemedim daha ozele gitmeyi dusunuyorum ama maddiyat zorlarmi diye dusunuyorum devlettede tanidgim doktor yok

Sağol canım hepimiz sağ salim kavuşalım bebişlerimize inşallah Narin Türkmene gidiyorum.
Bende medicanaya gitmek istiyorum rengin hoca oraya gtmis ama medicana ucretleri biraz tuzlu sanirim muayene ucretleri ve dogum ucretleri ne kadar canim

Bende medicanaya gitmek istiyorum rengin hoca oraya gtmis ama medicana ucretleri biraz tuzlu sanirim muayene ucretleri ve dogum ucretleri ne kadar canim

Canım benim özel sağlık sigortam olduğu için ücret vermiyorum. Doğum ücreti hakkında bi fikrim yok
Ama muayne eğer zam gelmediyse 100 tl , tahliller ekstra ücretli. Bildiğim sadece nst 15 tl ücreti var. Onun dışında muayneden sonra 10 gün kontrol süren var bu sürede sadece tahlil ücreti ödüyorsun muayne ücreti ödemiyorsun.

Senin ozel saglik sigortasindan sansin varmis canim ya benim genel saglik sigortasi ben girerim ucrete oda bizi baya yorar devletede gitmek istemiyorum hayirlisi olur ins

Senin ozel saglik sigortasindan sansin varmis canim ya benim genel saglik sigortasi ben girerim ucrete oda bizi baya yorar devletede gitmek istemiyorum hayirlisi olur ins

Çok şükür o konuda şanslıyım zorlamadı hiç bizi hamilelik. Sen selçukluya mı gidiyordun? Hikmet bey varmıs orada ona da iyi diyorlar.

Çok şükür o konuda şanslıyım zorlamadı hiç bizi hamilelik. Sen selçukluya mı gidiyordun? Hikmet bey varmıs orada ona da iyi diyorlar.
Ssimdiye kadar iki defa egitim arastirmaya gittim ama ozel selcuklu yada buyuksehir hastanelerini dusunuyorum

Ssimdiye kadar iki defa egitim arastirmaya gittim ama ozel selcuklu yada buyuksehir hastanelerini dusunuyorum

Ben konyalı değilim. Pek bilmiyorum açıkcası konyayı doktorları. Sadece Narin hanım ve hikmet beyi duymuştum. Sigortamda medicanayı karşılayınca narin hocayı tercih ettim. Ne kadar kaldı doğumunuza?

Ben konyalı değilim. Pek bilmiyorum açıkcası konyayı doktorları. Sadece Narin hanım ve hikmet beyi duymuştum. Sigortamda medicanayı karşılayınca narin hocayı tercih ettim. Ne kadar kaldı doğumunuza?
Daha 7 haftalik hamileyim ama belirlemem lazim

Aman kızlar hikmet bey hiç tavsiye etmiyorum sakın gitmeyin onun yüzünden 4 aylık bebeğim karnım da öldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…