Ayriyeten üçüncü burun ameliyatı için doktor ariyorum
Ben de revizyon için Mitat arıcıgil e bakıyorum instagramı var drmaricigil bakabilirsiniz ben de bakıyorum bi de Nurten yavuz U araştırıyorumBen gibi hem paranizdan hem psikolojinizden olmayin bir burun zede olarak yardımcı olabilirim
walla canım sana bir dost tawsiyesi nurten yavuzu hiç düşünme tamam kendisi çok iyi hanımefendi birisi ama yaptığı bürun çok kötü ikisini de ona oldum salak gibi şimdi füze gibi bir buruna sahibim burun deliklerimi kucultun dedim nefes alamazsın dedi kucultmedi ikinci burnum bir haftada eskisinden uzun oldu her goren keşke yaptirmasayfin diyor ablam hakan Cep Niye oldu çok doğal kibar bir burun yaptı para biriktirip hakan Cep Niye gitcem şimdi hiç nefeste alamıyorum ameliyattan sonra burnumun içinden et parçası düştü ona werdigim para helal değil birde bana her seferinde eski burnumu öne sürdü çok pişmanım ucuz diye ona gitmiştim hata bendeBen de revizyon için Mitat arıcıgil e bakıyorum instagramı var drmaricigil bakabilirsiniz ben de bakıyorum bi de Nurten yavuz U araştırıyorum
Siz ilk ameliyatınizi kime olmustunuzBen de revizyon için Mitat arıcıgil e bakıyorum instagramı var drmaricigil bakabilirsiniz ben de bakıyorum bi de Nurten yavuz U araştırıyorum
Çok haklısınız ne kadar oldu ameliyat olalı benim hastane masrafları 3550 özel oda istemeseydim 150 daha az ödeyecektim hem maddi hem manevi sıkıntı bu işler burun kalkıklığım da çok iyi şu anda ama hala şiş yeni indi kalkıklığı belki senin de düşer canım ben ince deriliyim o yüzden şişliklerim çabuk indi kapalı teknik olunca çok hızlı ve az ağrıyla atlattımBenimde elimde dokundugum zaman kemik çıkıntılı war sağ tarafta benim zoruma guden hadi birincisi olmadi ikinci ameliyatta bosuna kan kaybetmis olmam hicbir fark yok
Ilk ameliyatını olalı bir buçuk sene oldu bunda iki ay falan oldu ikinci ameliyattan sonra zaten bende morarma falan olmadı sadece düşen burun ucunu kaldırıp dikmiş hatta inşallah iplerin kopmaz diye korkuttu beni fakat burun ucu yine eskisi gibi olduÇok haklısınız ne kadar oldu ameliyat olalı benim hastane masrafları 3550 özel oda istemeseydim 150 daha az ödeyecektim hem maddi hem manevi sıkıntı bu işler burun kalkıklığım da çok iyi şu anda ama hala şiş yeni indi kalkıklığı belki senin de düşer canım ben ince deriliyim o yüzden şişliklerim çabuk indi kapalı teknik olunca çok hızlı ve az ağrıyla atlattım
Eyvallah şans isi de hadi birinci olmadı ikinciyi sadece kaldırmak yerine görevini yerine getirip düzgün ce ameliyat etseydi suan güzel bir sonuç alabilirdik ikinci ameliyatta baştan savma yapmış tek sorun bu illaki her bütün aynı olcak değil an bir burnu iki kere ameliyat edip ikisi dede olumsuz sonuç almak doktor hatası diye düşünüyorum ben yaptığı iki burnu daha gördüm kızın burnu yandan güzel önden inmiş ağzına gircek nerdeyse digerininki şişti yeni bandajlari açılmıştıBu işler şans işi biraz sanki burdan bir arkadaş instagramdan resimlerini gösterdi Nurten yavuz a ameliyat olmuş çok güzel olmuştu
Eyvallah şans isi de hadi birinci olmadı ikinciyi sadece kaldırmak yerine görevini yerine getirip düzgün ce ameliyat etseydi suan güzel bir sonuç alabilirdik ikinci ameliyatta baştan savma yapmış tek sorun bu illaki her bütün aynı olcak değil an bir burnu iki kere ameliyat edip ikisi dede olumsuz sonuç almak doktor hatası diye düşünüyorum ben yaptığı iki burnu daha gördüm kızın burnu yandan güzel önden inmiş ağzına gircek nerdeyse digerininki şişti yeni bandajlari açılmıştı
Senin yorumları okuyunca iyi ki ona olmamışım dedim. Ben de ona olmayı düşünüyordum ama evime çok uzak diye vazgeçtim sen de üzülme inşaallah Allah karşına iyi bir doktor çıkarırEyvallah şans isi de hadi birinci olmadı ikinciyi sadece kaldırmak yerine görevini yerine getirip düzgün ce ameliyat etseydi suan güzel bir sonuç alabilirdik ikinci ameliyatta baştan savma yapmış tek sorun bu illaki her bütün aynı olcak değil an bir burnu iki kere ameliyat edip ikisi dede olumsuz sonuç almak doktor hatası diye düşünüyorum ben yaptığı iki burnu daha gördüm kızın burnu yandan güzel önden inmiş ağzına gircek nerdeyse digerininki şişti yeni bandajlari açılmıştı
Siz hangi doktora olduğunuzu söyleseniz resmi. Atarız birbirimizede hangi doktorun yaptığını bilmediğim bi burun işime yaramazkiÖzelden resim atın isterseniz ben de atabilirim iki arkadaşım hakan beye oldu sonuçtan memnun değiller forumdan biri de ona olmuştu İstanbula emre ilhan arevizyon oldu Angel lakaplıydı sanırım ama uzun zaman oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?