Konya doktor seçimi hakkında yardımcı olabilirim iki kere ameliyat olmuş biri olarak deneyimliyim

Profilime resmimi koydum ordan bakabilirsiniz ben bu çıkıntılı ortadan eğri görünen burunla geziyorum
Canım baktım resmine ama burnun çok güzel we o çıkıntı burdan biriyle tanışmıştım onda da wardi we geçti artı ablaminkide ilk başta gözüm olduğu iki kısım çokluk gibiydi düzeldi 6 ay sabretmen lazım eminim düzelecek

Canım benim ikimizde mağduruz malesef ben revizyon olmaya kalksam bile bebeğim var bakacak kimse yok kızkardeşim yurt dışından geldi ilk ameliyat için şimdi de burun kemiklerim ayrılacak gibi eğilince özellikle baskı yapıyor ucu indikçe kenarlar deliklerin olduğu yerler botlaşıyor bence senin burnun benimkinden daha iyi hiç değilse ucundaki ödemelerin daha da iner benim burun ucumun çok dik duruyordu sivridir de indi baya

Aynen canım şansımız buymuş ne diyelim ama sen yeni ameliyat olmustun demi seninkini duzeleceginden eminim inşallah düzelir ama benimkinde şişlik yok çünkü kemik falan kırmadı sadece diktiği için burnum son şeklini aldı yani napacam ınan bilmiyorum iyi bir doktora giriyim diycem fiyat olarak çok pahalı hepsi

Benim şişlik gibi duran yer kemik maalesef doktor törpüleyeceğini söyledi. Benim burnum alçıdan çıktığında burun ucumun ince kenar derim bot durmuştu. Şu anda şiş hali normal duruyor ama indikçe alçıdan çıkacağı gibi olacak diye korkuyorum. Ben de kemik kırılmadı törpüleme yapıldı derim çok ince o yüzden bütün kusurları gösteriyor

Bi de ben burnunu beğendim ucu sivri duruyor evet ama çok şiş de görünüyor ikinci ameliyatta daha fazla şişlik oluyor ve iyileşme uzun oluyor. Kuzenimin burun ucu da çok sivri havada duruyordu ama bir yılı geçti çok düz duruyor şimdi derisi kalınmış ben de altı ay oldu aşırı sivri duruyor hala demiştim. İnşallah senin de çok güzel olur. Burun ucuna 1000 lira istedi benim doktorum.

Insallah keske duzelse burunlarimizkendi doktorunmu istiyor o parayi

karakter olarak 10 numara ama ameliyat sonucum gerçekten kötü. İlk 6 ay bilemedim burnumu şişten. Çenemi de aynı şekilde. hatta çok memnundum. Bisene sonunda sağ çenemde resmen bi çukur oluştu. Böyle bi hata nasıl olur bilmiyorum sağ sol bi miktar oransız olsa anlarım. Ama sağ çenemde çukur var ya. Kemik mi eklenecek nolcak bilmiyorum kendiside medovaya geçmiş. Mail attım. Burnumda da eğilme var oda önceki halinden kötü durumda. Şans diycem burnu ama çenemdeki durum beni çok yıprattı. Kontrole gittiğimde kapıda bi kız vardı nurten hanımın hastasiysiymş onun burnu falan iyiydi ama bilmiyorm ya. Çarşamba bilsev inceden randevu aldm nolcak bilmiyorum.

3. kez ameliyat olmayı düşnyormuşsunuz sizde bilsev beye. Oldunuzmu memununmusunuz. Gerçi bisene olmuş girmemişsinizdir belki

Kızlar ya birşey merak ediyorum. Şimdi bu aradığımızda söyledikleri fiyat bugün için mi geçerli? Ben çok ileri bir tarihte randevu alabildim muhtemelen ameliyat daha da ileri bir tarihte olacak o zaman da söylenilen fiyat geçerli olur mu ona göre ayarlayacağım parasal durumları:/

benim ilk ayım dolmak üzere nurten yavuz hanıma yaptırdım. kişilik olarak tatlı, sevecen. karakteri iyi. burun konusunda ise tam tamına memnun değilim. yandan gayet güzel bir iş çıkardı. ancak önden burnum kalınlaşmış gibi. eskiden kemer sebebiyle inceydi. biraz da kaldırmış. garip geliyor. ancak ilk 1 yılın dolmasını bekliyorum. oturdukça ve şiş indikçe nasıl olacak göreceğim. kendisi medovada çalışıyor. ağrım olmadı. morluğum olmadı. şişlik oldu. 2018de 5bin tlye anlaşıp 2019da ameliyat oldum. şu anda fiyatlar biraz daha artmış olabilir 6-7 bandında geziyordur.

Arkadaşlar bende alt göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum konya da yaptıranlar varsa paylaşabilirler mi Biraz riskli bir ameliyatmış korkuyorum açıkçası ama göz altları m çok kötü görünüyor

Canım ameliyat oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…