İğneli Epilasyon konya kayalıpartaki iğneli epilasyon yapan yerin açık adresi?

benbenben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
35
0
86
Konya
merhabalar.forumda bir kaç kez geçmiş ismi bu yerin fakat elimizdeki bilgiler yalnızca kayalıparkta ya da eski deva polikliniğinin oralarda olduğu..acaba bu yerin tam adresini bilen var mıdır?

Son düzenleme:
Canım yaa :(( insallah duzelir bi an omce kurtulursun bunlardann. Ben de cok ariyorum ama korkuyorum iste iz kalmasindan. Yuzum icin drgil ama birkac bolge için gitmeyi dusunuyorum. Cahilligim yuznden kila donusen tuylerr :((( peki su an gittigin yeri nasil ogrenebilirmm. Burdan soylesen bi sikinti olur mu acaba?? Cok tesekkur ederim bu aradaaa :))

Baktim forumda dediginiz kisi kule sitenin o civarda bi yeri yazmis. Derya hanim varmis. Siz de mi oraya gidiyorsuniz.. yalniz internette o guzellik merkezine nir turlu ulasamadim ben

Canım yaa aynen aminn. Con cekmissin insallah bi an once kurtuluruzzz. Bu nenehatun parki dedgn kule sitez orda mi.k bkn konyda okuyorm ama daha tam bilmiyrm o yuzden. Dksi kaca yapiyorlar cok mu fazlaa. Ya ben el parmklarm gogus arası ve uclari çok kötuuu. Ilk bunlardan baslayip olan her yere yaptirmak istiyorum cok tuylu biriyim cunkuu ;'( ;'(

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin nerelerinde ne kadar kil vardi? Tamamen bitti mi? Kac kere gittin igneli epilasyona?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X