Gelinbaşı ve Gelin Tacı Konya kuaförleri

Ay_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
75
19
98
İstanbul
Hanımlar merhaba,

Benim hem İstanbul hem de Konya'da düğünüm olacak kısmetse. Ancak Konya'daki kuaför piyasası hakkında çok şey bildiğim söylenemez. Konya'da düğüne gitmiş, Konya'da yaşayan, gelin başı yaptırmış, yapımına şahit olmuş olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa çok sevinirim.

Benim duyduğum, etraftan öğrendiklerim:

Hulusi (en eski imiş snrm)
Ertan (Hulusi'nin yeğeniymiş)
Bir de kuaför Safi varmış.

Eğer bu kişiler konusunda da bilginiz varsa onları da yazmayı unutmayın sakın. Fiyat,kalite, makyaj artık ne biliyorsak :)

Hulusiye gitme de kime gidersen git çok biz yaklaşık bir ay önce gelin saçı yaptırdık aynı gün aynı saatte 3 tane gelin vardı yanındakilerde cabası tabii
Çok özensiz yaptı 30 dk da gelin saçı simetrik bile olamadı(tabiki randevulu olmasına rağmen) Yanında 3 kişiydik biz istediğimiz modeli dinlemedi bile hangisi
kolayına gitti ise onu yaptı saçın birine düz fön çekmek istedi olmaz dedik çocuk yaşta bir elemana maşa yaptırdı karşılığında 30 lira aldı ama saç düğün salonuna gitmeden bozuldu
Öyle erken saat falan değil kuaförden çıkıp düğüne gitmek arasında 1,5-2 saat bir zaman vardı Herkes Hulusiyi tavsiye ediyor ama adam önceden isim yapmış
şu anda para basıyor ama hiç özen göstermiyor oradaki 3 gelin de de gördüm aynı şeyi

Benım tercihim bayan kuaförler. Gecmiste genelde erkek kuaförlerin hizmetinden memnun kalmadım. Istediğimden daha cok kat kesen oldu mesela yada yada ben sacım yıkanıyor zannederken sormadan saçcımın rengını kıran oldu. Genelde istediğim gibi yapmadıklarını tecrübe ettim. Kendı kafalarına göre yapan cok erkek kuaför var. Ama bayan kuaförlerden genel olarak memnun kaldım umarım öyle de kalır. Kadınlar kadın ruhundan daha iyi anlar bence.

Back
X