kızlar slm ben gene darda kaldım ve yıne sızın o mühteşemakıllarınıza ıhtıyacım var neolur bana yardım edın ömrümde yasayabılecegım bı kına gecemolacak onuda guzel bı yerde gecırmek ıstıyorum düğünüm salonda olacak ıns o ayarlandı amasorunum sa kına gecemı gecırecegım yer düşünüyorum tasınıyorum bı turlu ısın ıcınden cıkamıyorum sımdısorun lar sunlar sırayla ılkı evde yapamam cunku ev ınanılmaz derece de darr bıde benımkendıaılemdende dısardan yanı sehır dısından gelecek cok kısı var ablalarımabılerım falan bıde yakın akrabalar onları yatırmak kaldırmak sorun degıl ben onları bı skeılde ıdare edıcemamasımdı benım kendıaılem artı kınama gelecek olan akrabalrda kalabalıgız bıde ustune erkek tarafıda kalabalık gelıcekmıs yanı bana evın dısındabı yer farz oldu ama dugun salonlarını arastırıyorum ve cok da faiş fıyat verıyorlar konyada 1.500 ıle 2.500 dıyen bıle oldu kımısı kapının önunde yap dıyor ama oda zor bı ıhtımal cunku hem ben ıstemıyorumkapı önünü bıde erkek tarafından ve benım tarafımdan kapalı bayanlar var ve nasılsa kınada erkek olmaz deyıp başlarınıda acıcaklar gercı ben acıgım ama dugun sahıbı olarakda gelen mısafırlerımınde rahatları ve huzurları kacsın ıstemıyorum herkes gonlunce eglensın ıstıyorum ama sahsen acık soleyımkıdugun salonu fıyatları benımbutcemı kat ve kat asıyor yanı benden o kadar para cıkmasına mumkunat yok benım gonlum aslında dugun salonuamaoda olamıyor sımdı seıze sorum ben kınamı erede yapabılırım konyada yasıyorum ve benımgıbı olupda dar butcelı ama guzel bı yerde kına yapan veyahutda bılen gıdenınız varsa nolur bana bıakıl verın düğünümkısmetse 28agustosda salı akşamıolacak bende kınamı pazar gunu yapmak ıstıyorumkı pazartesi hem dınleneyım hemıde sehır dısından gelenaılemle sole rahat rahat bı hasret gıdereyım dıye dusunuyorum acil ıstememımsebebıde 26 agustos oldugu için en revacda olan tarıh dugun salonları sımdıden kapılmısbıle hanıbana guzel bıfıkır yada akıl verenınız olursa yada yer gosterenınız o yerı kacırmayım dıye sımdıden teşekkür ederimkızlar..