Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Kesinlikle katiliyorum canim banada ayni yaptilar ozel hastane ama hic ozel gibi ilgilenmiyorlar sadece para dusunuyorlar ben bosuna gitmisim diyorum sadece reklam yapmislar insanlar iyi zannediyor novafertili emeginizde paranizda bosuna gitmesin

kızlar mrb ben konya novafertilde yaptırdım 4 nisan transfer günümdü suanda gebeyim ve hastaneden memnun kaldım tabi hepimizin olayı farklı

Bence oradan uzak durun bana herşeyin mükemmel kesin hamilesin ikizlerin olacak dediler olmadı eşiminde testleri normalken normall yolla çocuk sahibi olamazsın dediler ilaçlar ekstra hastane masrafları falan 15 bin tl param gitti çektiğim acıda cabası herkesin ki bir değil mutlaka karşılığını alanda vardır ama daha iyi bir merkeze gitseydim keşke dedim hep hiç bilgi vermediler hiç açıklama yapmadılar devlet hastanelerinde bile daha çok güler yüz ve ilgi var.
Herkesin yaşadıkları ve deneyimini aktardıkları farklı şeyler var. Karar verme süreci gerçekten çok zordu. Şimdi başladık hayırlısıyla. İlgi alaka konusunda şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım Fuat Ali Bey ilgileniyor, tüm sorularıma net cevaplar veriyor. Umarım sonunda hayallerimize kavuşuruz.

Ya kızlar haziranda tekrar tüp bebek düşünüyoruz ama çok kararsızım.ilki novafertildeydi olumsuz sonuçlandı.şimdi tekrar buraya gidelim diyor eşim.ilgi alaka güzeldi burada ama okuduğum bazı yazılar da beni düşündürüyor.ne yapsam bilemedim.gerçi allah verdikten sonra neresi olsa bir vesiledir diyorum ama yinede bilemiyorum.

Bu arada kızlar dr.size kalan yumurtalarınız için dondurmak isteyip istemediğinizi sordumu.benim 2 transfer 2 de kalan vardı ama kalanları dondurmamışlar.bizede sorulmadı.çok üzüldük.

Bu arada kızlar dr.size kalan yumurtalarınız için dondurmak isteyip istemediğinizi sordumu.benim 2 transfer 2 de kalan vardı ama kalanları dondurmamışlar.bizede sorulmadı.çok üzüldük.
Bize sormuşlardı, ilgileri iyiyse bence yine orada deneyin. Bizim ilk seferinde oldu şükür ama 4. seferde olanda var. Karamsarlığa kapılmayın.

Novafertilde var demişler kendileri de var olduğunu iddia ediyorlar ama mikro çip fln yok cnm yapmıyorlar sen gidip istediğinde de sana bin dereden su getirip mikro çip fln yapmıcaklar artık yapmayı mı bilemiyorlar yoksa yokta var gibi mi gösteriyorlar neden bilemicem ama en son yapılmadığını göreceksin zaten boşuna uğraşma derim

Dilek İncesu ya sakın ama sakın gitme derim ben yaptım iki kere aynı hatayı ilkinde hadi kısmet değilmiş dedim ikincide göz göre göre yanlış tedavi uyguladı iki yumurtamı erken çatlattı fln fln daha çoook şey yazarım sadece güler yüzle bitmiyor ne yazık bu işler ben o merkezde üç deneme yaptım ilkini Fuat Ali hocayla kızım oldu bitane iki ve üç kimyasal oldu niye Fuat Ali hocayla devam etmedin dersen salaklık işte nasılsa aynı merkez aynı tedavi bu sefer kadın olsun rahat ederim dedim ama hata ettim ha dördüncü denemeyi bu merkezle yaparmıyım hayır direk İstanbul düşünüyorum artık ne sorsak kaderde varsa olur diyen kişilerle çalışmak istemiyorum elbette kader de varsa olacak biz bunu bilmiyormuyuz ama o kadar para verip iğne ilaç maddi manevi yıpranıp sorduğumuz her soruya bunlara takılmayın kısmetse olur diye cevap veren bir ekiple daha çok stres oluyorsunuz yazık emeğinize derim Allah yardımcınız olsun
Tsk ederim ben de necati özçimen de karar kıldım hayırlısı olur insallah

merhabalar arkadaşlar
sizlere novafertildeki tüp bebek tedavimden sıkmadan bahsetmek istiyorum. yaşım 30 gebelik oluşumuna dair bende herhangi bir problem yok eşiminde sperm azlığı ve birazda hareketlilik sorunu var. (sayı 13 milyon hareketlilik %30) tüp bebek denemek istedik sorunumuzun çok büyük olmadığını düşündüğümüz için istanbul veya ankara düşünmedik burdaki deneyimizden sonra düşüncemizin yanlış olduğunu anladık tabiki kesinlikle laboratuvar çok önemli ve ben novafertilin bu konuda zayıf kaldığını düşünüyorum doktorumuz ali sami hocaydı bize siz çok iyi hasta grubundansınız 2. bebeğiniz normal yollada oluşabilir falan dedi neyse yaşımdan dolayı zaman kaybetmek istemediğim için normal yolla oluşumunu daha fazla beklemek istememiştik ve 3 haziranda tedavimize başladık . Yumurta toplama günü benden 14 olgun yumurta toplandı ertesi gün aradılar 7 tanesi döllenmiş. transfer günü eşimin sağlık sorunu oluştuğu için transferin ertesi gün olmasını rica ettim çünkü daha 3 günlüktü embriyomuz 5 güne kadar sağlıklı bi emriyo bekletiliyo diye biliyorum yakın bi akrabamızda da transfer günü sorun olmuştu ertesi güne bıraktılar transferi o istanbul memorialde tedavi görmüştü herhangi bi sıkıntısı olmadı çok şükür bebeğinide kucağına aldı. herneyse ben o gün gitmesem dondurmak zorundalarmış falan ve o gün doktorumuz bile beni aramadı ben aradım üstelik görüşemedimde kendisiyle zor bir durumdayım ve doktorumla görüşümiyorum sabahtan aramıştım durumuz için 5 saat boyunca dokturumla görüşemedim mecburen gittim transfere 7 tane embriyomuz transfer günü 2 ye düşmüştü üzüldüm tabiki sözde iyi hastayız . kötü olsak transfer edecek embriyoda kalmaycak ellerinde zaten transfer ettikleri embriyolarında çok kaliteli oldunu düşünmüyorum. 2 tane transfer yapıldı bana ve sonuç negatif. üzüldüğüm nokta 5500 tl para verdik bu merkeze ilaçlarla 7000 i buldu ayrıca bir sürü işlemden geçiyosuz hergün iğneler manevi olarakta kolay değil tabiki bu kadar emeğimizin karşılığı şansımızı bir daha denemek için elimizde dondurulmuş enbriyomuz bile kalmamıştı. arkadaşlar bu işler ilgiyle güler yüzlülükle gerçekleşmiyo ayrıca ben öyle bir ilgide görmedim tüp bebeğe karar verdiyseniz sizlere tavsiyim kesinlikle uzman bi ekip seçin kendinize size de yazık paranızada ayrıca psikolojik olarakta insanın umudu kırılıyo yazdıklarım biraz uzun oldu ama kendimde bu konuda sıkıntılar yaşadığım için her şeyi açık açık yazmak istedim

merhabalar arkadaşlar
sizlere novafertildeki tüp bebek tedavimden sıkmadan bahsetmek istiyorum. yaşım 30 gebelik oluşumuna dair bende herhangi bir problem yok eşiminde sperm azlığı ve birazda hareketlilik sorunu var. (sayı 13 milyon hareketlilik %30) tüp bebek denemek istedik sorunumuzun çok büyük olmadığını düşündüğümüz için istanbul veya ankara düşünmedik burdaki deneyimizden sonra düşüncemizin yanlış olduğunu anladık tabiki kesinlikle laboratuvar çok önemli ve ben novafertilin bu konuda zayıf kaldığını düşünüyorum doktorumuz ali sami hocaydı bize siz çok iyi hasta grubundansınız 2. bebeğiniz normal yollada oluşabilir falan dedi neyse yaşımdan dolayı zaman kaybetmek istemediğim için normal yolla oluşumunu daha fazla beklemek istememiştik ve 3 haziranda tedavimize başladık . Yumurta toplama günü benden 14 olgun yumurta toplandı ertesi gün aradılar 7 tanesi döllenmiş. transfer günü eşimin sağlık sorunu oluştuğu için transferin ertesi gün olmasını rica ettim çünkü daha 3 günlüktü embriyomuz 5 güne kadar sağlıklı bi emriyo bekletiliyo diye biliyorum yakın bi akrabamızda da transfer günü sorun olmuştu ertesi güne bıraktılar transferi o istanbul memorialde tedavi görmüştü herhangi bi sıkıntısı olmadı çok şükür bebeğinide kucağına aldı. herneyse ben o gün gitmesem dondurmak zorundalarmış falan ve o gün doktorumuz bile beni aramadı ben aradım üstelik görüşemedimde kendisiyle zor bir durumdayım ve doktorumla görüşümiyorum sabahtan aramıştım durumuz için 5 saat boyunca dokturumla görüşemedim mecburen gittim transfere 7 tane embriyomuz transfer günü 2 ye düşmüştü üzüldüm tabiki sözde iyi hastayız . kötü olsak transfer edecek embriyoda kalmaycak ellerinde zaten transfer ettikleri embriyolarında çok kaliteli oldunu düşünmüyorum. 2 tane transfer yapıldı bana ve sonuç negatif. üzüldüğüm nokta 5500 tl para verdik bu merkeze ilaçlarla 7000 i buldu ayrıca bir sürü işlemden geçiyosuz hergün iğneler manevi olarakta kolay değil tabiki bu kadar emeğimizin karşılığı şansımızı bir daha denemek için elimizde dondurulmuş enbriyomuz bile kalmamıştı. arkadaşlar bu işler ilgiyle güler yüzlülükle gerçekleşmiyo ayrıca ben öyle bir ilgide görmedim tüp bebeğe karar verdiyseniz sizlere tavsiyim kesinlikle uzman bi ekip seçin kendinize size de yazık paranızada ayrıca psikolojik olarakta insanın umudu kırılıyo yazdıklarım biraz uzun oldu ama kendimde bu konuda sıkıntılar yaşadığım için her şeyi açık açık yazmak istedim
Geçmiş olsun canım bende bi kaç defa gittim oraya bıraktım memnun kalmadım ilgisizler suan kızılaya gidiorum gercekten cok memnunum tavsıye ederim tüp bebek tesavısındayim

merhaba hanımlar dilek hanımda tedavi görenler memnun kaldı mı bide muayene ücreti ne kadar tahliller ücretli mi?

Novafertil'i bende tavsiye ediyorum gittiğim 3. yerdi novafertil ilk ikisinden hiç memnun kalmamıştım hatta ümidi de kesmiştim işin açıkçası. Ama şimdi neden ilk seferde değilde 3. seferde novafertile gitmişim diyorum. Keşke ilk seferimde gitseymişim.

Valla bende size katılıyorum novafertili denedim pişman olmadım doktorların ilgi alakası süper.

bu 2 kullanıcı hatta ; A aysegizembilen ve T tazangel bu 2 kullanıcı ile toplamda 4 kullanıcının mesajlarına asla itibar etmeyin.

Merhaba Hanımlar,

02.04.2018 pazartesi Eskişehir Devlet Hastanesinde Doktorum Teoman Hoca sayesinde tüpbebek tedavisine başladık. 12.04.2018 opu oldu ve 14.04.2018 cumartesi günü transfer işlemi oldu. 27.04.2018 cuma günü yani bugün kan tahlil sonuçlarına göre sonuç POZİTİF :) hamileyim. Rabbim isteyen murad eden herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Bu sözü duymak gerçekten dünyanın engüzel hatta tarifi bile yapılamayacak kadar güzel bir duygusuymuş. Rabbim cümle kullarına bu duyguyu tattırsın. UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN ÇÜNKÜ RABBİM KULLARINA ŞAHDAMARI KADAR YAKINDIR. RABBİME EMANET OLUN DUALARIM SİZLERLE SİZLERDE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

İyi günler bende konyadayim bende novafertilde tüp bebek yaptırdım bu 3 ncü hamileyim ama biz kalp atışını duyamiyorduk korkuyoruz bunda da smdi az az kahverengi akıntı geliyor bilgisi olan var mı?

Back
X