Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Ayyy Allahim hayirli sonuclandirsin insallah beklemenin sonucunu. Guzel haberler alirsin sonucta bizi de sevindirirsin Peki ya o kalçadan ve göbekten vuruldugun iğnelerin ismini yazabilir misin? Ve transfer sonrası kullanacagin ilacın ismini de? Ayy çok sordum ama biliyorsun şu durumda herşeyi merak ediyor insan. Cok teşekkürler
4900 cnm yumurta toplama transfer vs dondurma ayrı ek ücret ilk gün hem kalçadan onu hastanede yaptırdım bide göbekten yiyosun göbekten kendin yapıyosun 225 ml falan az yani ama saatini geçirmeyeceksin sonra bunlara ek bide koldan iğne başlıyosun ilaçların net fiyatını söyleyemem çünkü dozu ve miktarı kişiye göre değişir ama 1500 kesin tutar haa bu arada son anlara doğru bi ilaç yazıyo transverden sonra kullanıcaksın bunları devlet hastanesinde yazdırıp al onları devlet karsılıyo 500 tl civarında kara geçiyosun başka sormak istediğin varsa yaz ilaç faslı bitti benim ama tarnsver için bekliyorum:KK43: donduruldu minklerim

Ayyy Allahim hayirli sonuclandirsin insallah beklemenin sonucunu. Guzel haberler alirsin sonucta bizi de sevindirirsin Peki ya o kalçadan ve göbekten vuruldugun iğnelerin ismini yazabilir misin? Ve transfer sonrası kullanacagin ilacın ismini de? Ayy çok sordum ama biliyorsun şu durumda herşeyi merak ediyor insan. Cok teşekkürler
nedemek cnm bende cok sordum seni anlıyorum merional kalçadan75 ml , gonalf göbekten225 , ovitrlle koldan bu kaç ml hatırlamıyorum koldanda kendin yapıyosun. crınone vajina jel bu tarnferden önce ve sonra üç ay akşam yatmadan önce vajinanasıkıyosun düşük engelmek içinmiş başka ilaçlarda var ama bana özel yani duruma göre veriyolar ama bu yazdıklarımın hepsini kullanacaksın başladıktan sonra ağır kaldırma kabız olma rahmini zorlama yani cok önemli illahamileliği bekleme ağır kaldırmamak için :) inş bebek isteyen herkez kavuşsun anne olsun herkeze dua ediyorum sende et

kaç yaşındasın cnm

Amiiin inşallah. Allah kimsenin kucağını boş koymasin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun. Çok sagolasin valla cevapların için Allah razı olsun. Novafertil de yumurta toplandığı ay embriyo donduruluyo rahim dinlenmeye birakiliyo, bi sonraki ay transfer yapiliyo genelde falan diye duymuştum. Bu konuda bilgin var mi? Yani hemen yapılıyor değil mi transfer? Yumurta topla dollendir ve bir kac gün sonra transfer yani?
nedemek cnm bende cok sordum seni anlıyorum merional kalçadan75 ml , gonalf göbekten225 , ovitrlle koldan bu kaç ml hatırlamıyorum koldanda kendin yapıyosun. crınone vajina jel bu tarnferden önce ve sonra üç ay akşam yatmadan önce vajinanasıkıyosun düşük engelmek içinmiş başka ilaçlarda var ama bana özel yani duruma göre veriyolar ama bu yazdıklarımın hepsini kullanacaksın başladıktan sonra ağır kaldırma kabız olma rahmini zorlama yani cok önemli illahamileliği bekleme ağır kaldırmamak için :) inş bebek isteyen herkez kavuşsun anne olsun herkeze dua ediyorum sende et

Amiiin inşallah. Allah kimsenin kucağını boş koymasin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun. Çok sagolasin valla cevapların için Allah razı olsun. Novafertil de yumurta toplandığı ay embriyo donduruluyo rahim dinlenmeye birakiliyo, bi sonraki ay transfer yapiliyo genelde falan diye duymuştum. Bu konuda bilgin var mi? Yani hemen yapılıyor değil mi transfer? Yumurta topla dollendir ve bir kac gün sonra transfer yani?
aynen öyle o duydukların yok yani hemen tarnsfer oluyo istisna olabilir tabi ben gibi :)

kızlar ben ilaçları devlet hastanesinde yazdıramadım dr.lar kabul etmiyor yazmıyorlar.sizler nereye nsl yazdırdınız acaba.

bu arada biz geçen yıl hastaneye 3.500 ilaçlara 4.500 falan vermiştik hatta şaşırmıştık ilaçlar daha fazla tutuyor diye.ilaçları novafertile eczaneden biri geliyor anlaşmalı sanırım hemşire çağırmıştı ondan aldık sürekli.hemşire en uygun burası demişti hem telle hastaneye getiriyordu.

bu arada biz geçen yıl hastaneye 3.500 ilaçlara 4.500 falan vermiştik hatta şaşırmıştık ilaçlar daha fazla tutuyor diye.ilaçları novafertile eczaneden biri geliyor anlaşmalı sanırım hemşire çağırmıştı ondan aldık sürekli.hemşire en uygun burası demişti hem telle hastaneye getiriyordu.
CNM BEN 1500 TL VERDİM İLACA o neymiş öyle

kızlar uzun bir adaran sonra merhaba;
2011 yılı ekim ayında başladığım tüp bebek yolculuğumda çok şükür ki ilk denemede kızımı kucağıma almak nasip oldu Kızım şu anda 4,5 yaşında çok şükür.Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah Bizim doktorumuz Fuat Bey di kendisi ile diyaloğumuzda çok iyi idi.Şimdi artık zamanı geldi 2.bebek için başlayacağız nasipse Yine tercihimiz Bu merkez olacak Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah. 2. kez bebek için deneyen tedaviye başlayan ya da düşünen arkadaşlar varsa onlardan fikir almak isterim. İlk deneyen arkadaşlara da tavsiyem asla ümitsiz olmayın pozitif düşünün Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah...

Novafertil özellikle bayan doktorları hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? Şu anda buraya gitmeyi planlıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Evleneli 10 ay oldu, erken mi sizce gitmek için?

mrb canım bence erken değil çünkü baze geç bile kalmış olabiliyorsun

Kızlar novafertilde halen tedavi gören yada tedavisi sonuçlanan var mı.bende haziraz gibi düşünüyorum.ilki tutmadı geçen yıldı.

Yakın zamanda burada tedavi görmüş arkadaşlar var mı? Çok öneren var diye gitmek ve şansımı denemek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Bence oradan uzak durun bana herşeyin mükemmel kesin hamilesin ikizlerin olacak dediler olmadı eşiminde testleri normalken normall yolla çocuk sahibi olamazsın dediler ilaçlar ekstra hastane masrafları falan 15 bin tl param gitti çektiğim acıda cabası herkesin ki bir değil mutlaka karşılığını alanda vardır ama daha iyi bir merkeze gitseydim keşke dedim hep hiç bilgi vermediler hiç açıklama yapmadılar devlet hastanelerinde bile daha çok güler yüz ve ilgi var.

Back
X