- Konu Sahibi yilmazeyno
-
Merhabalar oncelıkle
Ben novafertilde tedavı oldum hamıle kaldım suan 5.haftamız bıtmek uzere inş en guzel sekılde de devam eder kucagımıza almak nasıp olur...Darısı tum ısteyen kalbı ıyı olan ınsanların basına...ben buraya bır gun hamıle kalırsam eger muhakkak yazıcam dıyordum...yasadıgım sureclerı ayrıca yazıcam ıhtıyacı olan arkadaslarım faydalansınlar diye.Ancak novafertil hakkında sunları soyleyebılırım.....Evet hamıle kaldım cok sukur ancak ılgı Alaka sıfır arkadaslar....Varsa baska bır tercıhınız baska yerlerde ozellıkle psıkolojınızden anlayan ınsanlarla bu yola bas koymanız....cunku surec bır suru soru ve zorluklarla dolu....Ilk etapta para alınıncaya kadar hersey super ancak sonrasında sızde herhangi biri oluyorsunuz.....Sıradakı sen gec sıradakı sen gel modunda.....siz sormadıkca verılen cevap yok.sorarsanız sayet aldıgınız cevap kısa ve oz tatmin edıcı degıl.Bugun kontrol amaclı gıttım ve doktorum mesgul oldugu ıcın baska bır doktora bır soru sorayım dedım aldıgım cevap kendı doktoruna sor seklındeydı....calısanlar keza randevuları verıyorlar ancak zamanını bır saat gecmeden doktora girmenız ımkansız....kısacası para ticaretinden baska bı yer dııl.Bebek tuttu tuttu kı embrıyo transferınden sonra emin olun kimse gebelık sonucu bellı oluncaya kadar ne arıyor ne soruyor nede herhangi bır durumda telefonunuza cevap verıyor.yanı transfer edıyorlar ve bıtıyor.....tavsıye etmıyorum.....
Canım hayırlı günler bu konuyu yeni gördüm ben. Bende bu konuyla ilgili sana tecrübemi anlatman istiyorum. Novafertile tüp bebek başvurusu için gittim. Tahlil verdim bana normal şartlarda bebeğin olamayacağı söylendi. Tahlillerimi de ankaraya göndermişler güya. Ankaradanda öyle bir sonuç gelmiş. Öyle birşey olmadığını bize sekreter açıkladı. Ankaraya tahlil falan gitmedi diye. Ben 2 sene önce o tahlili 200 tl yaptırdım. Ama bir au sonra devlette para ödemeden yapıldı. Ilk gittiğimiz gün çok hoşumuza gitti. Para konusu bile konuşuldu. Ben esimin çok istemesine rağmen gitmedim. Psikolojimi bozdu resmen hastanın durumundan anladıkları falan yok. Ticarî kaynaklı herşey. Allah kimseyi oraya düşürmesin ben çok şükür bir ay sonra devlette tahlil vermeye gittim hamile olduğumu öğrendim. Darısı isteyenlere inşallah. Sana da tavsiyem eğer imkanın varsa farklı yerleri de araştır. Sonuçta paran gidiyor.Merhaba Hanımlar,
Ekim ayında eskişehir acıbadem hastanesinde yaptırmış olduğum tüpbebek tedavisi 11 günde olumsuz sonuçlandı.Yeniden bir doktor arayışı içine girdik ve eşimin arkadaşının gittiği doktora başlamayı düşünüyoruz. O doktorda Konya Novafertil Hastanesi ile çalışmaktaymış. Sizce o hastane ve doktorları nasıl iyi midir?
Canım hayırlı günler bu konuyu yeni gördüm ben. Bende bu konuyla ilgili sana tecrübemi anlatman istiyorum. Novafertile tüp bebek başvurusu için gittim. Tahlil verdim bana normal şartlarda bebeğin olamayacağı söylendi. Tahlillerimi de ankaraya göndermişler güya. Ankaradanda öyle bir sonuç gelmiş. Öyle birşey olmadığını bize sekreter açıkladı. Ankaraya tahlil falan gitmedi diye. Ben 2 sene önce o tahlili 200 tl yaptırdım. Ama bir au sonra devlette para ödemeden yapıldı. Ilk gittiğimiz gün çok hoşumuza gitti. Para konusu bile konuşuldu. Ben esimin çok istemesine rağmen gitmedim. Psikolojimi bozdu resmen hastanın durumundan anladıkları falan yok. Ticarî kaynaklı herşey. Allah kimseyi oraya düşürmesin ben çok şükür bir ay sonra devlette tahlil vermeye gittim hamile olduğumu öğrendim. Darısı isteyenlere inşallah. Sana da tavsiyem eğer imkanın varsa farklı yerleri de araştır. Sonuçta paran gidiyor.
novafertil konyada tup bebek yapanlar ve embiryo dna sina bakilan lar mikrocip tup bebek yapanlar
Merhaba canım. Allah yardımcın olsun inşallah. En yakın zamanda sende Güzel şeyler tadarsın. Zor süreç gerçekten. Bende konyaya yeni geldim sayılır. Geçen yıl taşındık. Taşıdığımız zaman direk oraya gittik. Benim için ilk deneme olacaktı orası ama nasıp değilmiş. Eğer devlette yaptırıcaksan testleri kaybedecek pek birşey yok gibi. Novafertile gidersen eğer. Ismini tam olarak hatırlamıyorum ama erkek bir doktor bize önermişlerdi. Yaptıgı bütün transferlerde başarı elde etmiş. Biz dilek hanıma gitmiştik. Cok-da memnun kalmadım. Belli mi olur belki senin için hayırlı olur. Bebeğini kucağına alırsın.Merhaba Gamzecim hayırlı günler, bende yeni gördüm mesajını öncelikle benim mesajımı cevapladığın için teşekkür ederim. Birde Rabbim sağ salim kazasız belasız kucağına almayı nasip eder inşaallah. Canım ben direk Konya Novafertil hastanesine gitmicem, biz önce Eskişehir devlet hastanesinde bir doktora gidicez bütün kontroller iğneler tedavi eskişehir de olacak sadece yumurta toplama ve transfer işlemi konya novafertil hastanesinde olacak dedi doktor. Bende açıkçası kararsızım. Daha öncede yazmıştım Eskişehir Acıbadem hastanesinde başımdan geçenleri yine araştırmalarım sonucu İstanbul Maslak Acıbadem de Bülent Tıraş diye bir doktor buldum hatta 8 yıllık evliliğim ve yaşadığım ameliyat ve gördüğüm tedavileri herşeyi anlattığım bir mail bile yolladım ve bana ertesi gün asistanı dönüş yaptı. gelin görüşelim diye. Eşimle konuştuk fakat eşim sırf yine Acıbadem diye istemedi. bende kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.
Merhaba canım. Allah yardımcın olsun inşallah. En yakın zamanda sende Güzel şeyler tadarsın. Zor süreç gerçekten. Bende konyaya yeni geldim sayılır. Geçen yıl taşındık. Taşıdığımız zaman direk oraya gittik. Benim için ilk deneme olacaktı orası ama nasıp değilmiş. Eğer devlette yaptırıcaksan testleri kaybedecek pek birşey yok gibi. Novafertile gidersen eğer. Ismini tam olarak hatırlamıyorum ama erkek bir doktor bize önermişlerdi. Yaptıgı bütün transferlerde başarı elde etmiş. Biz dilek hanıma gitmiştik. Cok-da memnun kalmadım. Belli mi olur belki senin için hayırlı olur. Bebeğini kucağına alırsın.
Çok sağol canım hepimiz için en hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin inşaallah. Birde senden rica etsem o dediğin doktorun adını öğrenebilir misin? En azından araştırırsam içimi rahatlacak birşeyler çıkar karşıma. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşaallah
Amin canım inşallah. Doktorun ismi ali sami bey olması lazım. Tam emin değilim ama yine de araştırırım buraya yazarım. Allah gönlüne göre versin inşallah.Çok sağol canım hepimiz için en hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin inşaallah. Birde senden rica etsem o dediğin doktorun adını öğrenebilir misin? En azından araştırırsam içimi rahatlacak birşeyler çıkar karşıma. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşaallah
Amin canım inşallah. Doktorun ismi ali sami bey olması lazım. Tam emin değilim ama yine de araştırırım buraya yazarım. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Sende sağol canım allah yardımcın olsun.Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallah çok sağol canım bende araştırayım o zaman
Kesinlikle bende ılk muayenemde Necati Ozcımen beyefendi ıle gorusmustum sonrasında fıkır degıstırıp Novafertıle gıtme gafletınde bulundum.Suan 2 aylık hamıleyım ancak bu kadar ıgrenc bı tecrube sahıbı olamazdım herhalde o merkeze gıtmeseydım sayet..Aynı sekılde muayene olmadan terkettım orayı ve bır daha da asla gıtmem.Ali Sami Bey fılan da bence bı yere kadar iyi.Bıraz fazla soru sorunca azarlayan tıplerden.kanamam var dıe yanına gıttım ve adam bana doktoruna soyle dedı yukarı yemege cıktı.Arkadaslar kesınlıkle bundan bı kac hafta once de yazmıstım yıne yazıyorum.Zaten streslı oluyoruz o tedavı surecınde.....Sıze destek olacak ekıplerle bu ıse baslayın.Sızı azarlayan sorularınızı yanıtsız bırakan sadece paraya yogunlasmıs kısılerle hıc ısınız olmasın.Allah Yardımcınız olsun.InsAllah ısteyen herkesın yuzu guler.Merhaba kizlarr..
Doğuma 3 hafta kalmis bir tüp bebek maceracısıyımm bendee.. :)
Allahm gönlünüze göre versin öncelikle..
Novafertili kesinlikle onermiyorum..
Doktor Ali Sami bey çok iyi bir doktor isinde çok başarılı fakat merkez tam bir felaket..ilgi alaka sıfır..ben sinir harbi yaşadım resmen ve muayene olmadan çıktım ordan..
Tüp bebekte enn önemli şey moral ve ekiple olan enerji..
Ben tüm aşamalarımı bi konuda yazmıştım..
Tüp bebeği medicana konya hastanesinde yaptirdim..
Doktor Necati özçimen ve ekibi..
İnanın bu süreç onların sayesinde çok rahat geçti..karar vermeden önceden bir de orayı deneyin derim..
Merhaba Gamzecim hayırlı günler, bende yeni gördüm mesajını öncelikle benim mesajımı cevapladığın için teşekkür ederim. Birde Rabbim sağ salim kazasız belasız kucağına almayı nasip eder inşaallah. Canım ben direk Konya Novafertil hastanesine gitmicem, biz önce Eskişehir devlet hastanesinde bir doktora gidicez bütün kontroller iğneler tedavi eskişehir de olacak sadece yumurta toplama ve transfer işlemi konya novafertil hastanesinde olacak dedi doktor. Bende açıkçası kararsızım. Daha öncede yazmıştım Eskişehir Acıbadem hastanesinde başımdan geçenleri yine araştırmalarım sonucu İstanbul Maslak Acıbadem de Bülent Tıraş diye bir doktor buldum hatta 8 yıllık evliliğim ve yaşadığım ameliyat ve gördüğüm tedavileri herşeyi anlattığım bir mail bile yolladım ve bana ertesi gün asistanı dönüş yaptı. gelin görüşelim diye. Eşimle konuştuk fakat eşim sırf yine Acıbadem diye istemedi. bende kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.[/QUOTE merhaba sizinle ayni durumdayim ben naptiniz acaba eskisehir devlwtte has.takip oldu konyada tup bebk yaotirim sizde durum.nedir doktorunuz kimlerdi devlette ve konyada surec nasil bi sikayteiniz oldumi lutfen cev verin
Seninls yani durumdayim ve ben takip devlette oldu konyada tup bebek sen naptin suan sonucu bekliyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?