KONYA tüp bebek sonrası gebelik takibi için doktor önerisi 🌸

Maydonozhanim

Var bi hayalimiz 🤰🌸
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
546
614
53
30
Merhabalar uzun uğraşlar sonucunda pozitifi aldık. Konya'da olup tüp bebek hamileliğini hangi doktorla devam ettiniz . Düşük geçmişim var şöyle uzman bir doktor önerisi olan var mı. ?

Medova mustafa ulusoy hocaya gitmiştim bir kaç kere çok bilgili gibi geldi bana ayrıca tüp bebek de yapıyor ☺️

Mustafa Ulusoy u bende iyi diye duymustum

Cankm ben de sana sorayım benim de tüp bebek de transfer oldum beklemedeyim şuan:) doktor bakayım şimdiden dedim. Hangi doktora gidiyorsun
Ay hadi İnşallah hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsun bebişin canım 🥰 Fuat demire gidiyorum. İlgisinden alakasindan son derece memnunum.Bu zmana kadar hep onda devam ettim ama doğum ücreti zorlayacak sanrm sehir Hastanesi'ne yonelecegim.

D
Ay hadi İnşallah hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsun bebişin canım 🥰 Fuat demire gidiyorum. İlgisinden alakasindan son derece memnunum.Bu zmana kadar hep onda devam ettim ama doğum ücreti zorlayacak sanrm sehir Hastanesi'ne yonelecegim.
İnşallah canmm.Muayenesi kaç TL canm ? Doğum ücreti ne ki? Rabbim sağlıkla sihhatle tek avazda kucağına aldirsin🤲.

Back
X