Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım medovada Seçil hanım benim doktorum biz çok çok memnunuz şimdi 2.transferimi yaptı sonuç bekliyoruz çok çok tavsiye ederim herkeseKonya’da tekrardan tüp bebek tedavisi göreceğim düşünceleriniz ve önerileriniz neler?
MerhabaKonya’da tekrardan tüp bebek tedavisi göreceğim düşünceleriniz ve önerileriniz neler?
Zehra Hanım mı acaba doktorunuzMerhabaNovafertilde tedavi görüyorum çok memnunum doktorumdan çok stresli biriyim ama onun sakinliği beni çok rahatlatıyor. Merkezi ve doktorları Araştırmanızı öneririm. İnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
![]()
EvetZehra Hanım mı acaba doktorunuz
Merhaba pgt (genetik tarama) yaptırıyor musunuz? Fiyat ne kadar tuttu sizin?MerhabaNovafertilde tedavi görüyorum çok memnunum doktorumdan çok stresli biriyim ama onun sakinliği beni çok rahatlatıyor. Merkezi ve doktorları Araştırmanızı öneririm. İnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
![]()
MerhabaMerhaba pgt (genetik tarama) yaptırıyor musunuz? Fiyat ne kadar tuttu sizin?![]()
Çok teşekkür ederimMerhabaHayır genetik tarama yaptırmadık 95bin tüp bebek paketi (tüm testler muayene işlemleri dahil) + 20bin embriyo dondurma işlemi, ilaçlar dahil değil onlar total de ne kadar tuttu bilmiyorum
![]()
Geçmiş olsun, bu süreç maddi manevi her açıdan çok zor ne yazık ki rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın. Kadın doğumun sizi tüp bebek merkezlerine yönlendireceğini düşünüyorum onlar böyle durumlarda pek bişey yapmıyor yönlendiriyorlar. Genetik tıp ne der ne yapar hiç bir fikrim yok. Eğer özelde bir kadın doğum doktorunuz varsa onun yerine Novafertilden randevu alıp hem muayene hem ön görüşme ve bilgi almak için doktorla görüşebilirsiniz. En son muayene ücreti 1500₺ idi. Arayıp sorabilirsiniz. Ama devlette bir kadın doğuma gidiyorsanız önce ona gidin en azından yine onun yönlendirmesi ile gitmiş olursunuz.Çok teşekkür ederim. Maddi açıdan özel hastane ağır geliyor. Devlet hastanelerine ve tıp fakültelerine de güvenemiyorum bildiğim bi doktor olmadığı için. Kromozomsal bozukluğum olduğu için genetik tarama yaptırmam da lazım o yüzden kadın doğum doktoruma mı yoksa genetik tıp bölümüne mi gitmem gerekiyor onu da bilmiyorum
Bir de şehir hastanesinin tüp bebek tedavisinden çok memnun olanlar var burada okumuştum bir araştırınÇok teşekkür ederim. Maddi açıdan özel hastane ağır geliyor. Devlet hastanelerine ve tıp fakültelerine de güvenemiyorum bildiğim bi doktor olmadığı için. Kromozomsal bozukluğum olduğu için genetik tarama yaptırmam da lazım o yüzden kadın doğum doktoruma mı yoksa genetik tıp bölümüne mi gitmem gerekiyor onu da bilmiyorum
Evet gerçekten çok zorlu bir süreç.2 kez düşükten sonra en son şehir hastanesinde tüp bebek yapan bi kadın doğum doktoruma gittim bir süre sonra rahim filmim fln çekilmişti sonra ilaç yazacağım bunları kullan dedi ben de tedaviye mi başlayacağız dedim doktorum bi şaşırdı sonra genetik tıptan verilen kağıtları "tekrar" gösterdim, senin genetik tüp bebek yaptırman lazım dedi ve odadan çıkardı. O yüzden yine de kadın doğum doktoruna mı gitmem gerekiyor bilemedim.Geçmiş olsun, bu süreç maddi manevi her açıdan çok zor ne yazık ki rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın. Kadın doğumun sizi tüp bebek merkezlerine yönlendireceğini düşünüyorum onlar böyle durumlarda pek bişey yapmıyor yönlendiriyorlar. Genetik tıp ne der ne yapar hiç bir fikrim yok. Eğer özelde bir kadın doğum doktorunuz varsa onun yerine Novafertilden randevu alıp hem muayene hem ön görüşme ve bilgi almak için doktorla görüşebilirsiniz. En son muayene ücreti 1500₺ idi. Arayıp sorabilirsiniz. Ama devlette bir kadın doğuma gidiyorsanız önce ona gidin en azından yine onun yönlendirmesi ile gitmiş olursunuz.![]()
Doğru ve iyi bi doktora denk gelmekte şans işi sanırım. Doktor öyle dediyse tekrar kadın doğuma gitmenize gerek yok o halde, içinize sinen bir tüp bebek merkezi ile görüşün derim ben zaman kaybetmeden. Süreç çok uzun insan başlayınca keşke daha önce gelseydim diyor.Evet gerçekten çok zorlu bir süreç.2 kez düşükten sonra en son şehir hastanesinde tüp bebek yapan bi kadın doğum doktoruma gittim bir süre sonra rahim filmim fln çekilmişti sonra ilaç yazacağım bunları kullan dedi ben de tedaviye mi başlayacağız dedim doktorum bi şaşırdı sonra genetik tıptan verilen kağıtları "tekrar" gösterdim, senin genetik tüp bebek yaptırman lazım dedi ve odadan çıkardı. O yüzden yine de kadın doğum doktoruna mı gitmem gerekiyor bilemedim.
Çok doğru söylüyorsunuz, inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla bebişlerimize kavuşuruzDoğru ve iyi bi doktora denk gelmekte şans işi sanırım. Doktor öyle dediyse tekrar kadın doğuma gitmenize gerek yok o halde, içinize sinen bir tüp bebek merkezi ile görüşün derim ben zaman kaybetmeden. Süreç çok uzun insan başlayınca keşke daha önce gelseydim diyor.![]()
İnşallahÇok doğru söylüyorsunuz, inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla bebişlerimize kavuşuruz![]()
Ben medovada yaptırdım. İlki kimyasal olunca bana ve eşime genetik tahlil yapma kararı aldılar ona göre yol izleyeceğiz dediler ama pgt yapıyorlar mı bilmiyorum ama yapmasalar neden başka yol izleyeceğiz desinlerÇok doğru söylüyorsunuz, inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla bebişlerimize kavuşuruz![]()
Benim ilki paket olarak 125 bindi dondurma ücreti de dahil tahliller muayene ücreti falan. 2 yumurtam vardı dondurulan kimyasal ile sonuçlandı çift transfere rağmen o yüzden sil baştan yapacağımAynen doğru genetikten çıkan sonuca göre pgt yapalım/yapmayalım fln bilgi verirler. Peki ne kadar tuttu sizin
Merhaba ben başkent hastanesinde yaptırdım. Pgt de yaptılarMerhaba pgt (genetik tarama) yaptırıyor musunuz? Fiyat ne kadar tuttu sizin?![]()