- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gıcıklık yap götürme işteYok götürecem. hatta belki iki tane de yanına kendim hediye alır götürürüm.. diğer ikisinide gözüne koysun..
at kapısına çıkınını...eltin senin canını sıkmak için elinden geleni yapıyor..ben olsam şöyle derdim verirken..bir ara toz bezi olarak kullanmıştımBana düğün sırasında erkek tarafından gelen dürüde bi bohçada eltim yapıp, kaynanamla göndermiş. Aradan 2 yıl geçti. Bugün elti whatsapptan yazıyor sana o zaman gönderdiğim işlemeli bohçayı geri getir.Ne bu, böyle bir adetmi var Konya da? Bohça meraklısı değilim. Götürüp atacam zaten ilk fırsatta.
Hatta diğer eşyalardan hangisini onun koyduğunu hatırlasam onları da götürecem. Ama 2 yıl sonra istemek ne oluyor? Böyle bir adet mi var? Yoksa baştan beri beni kıskandığını belli eden eltinin yeni bir tavrı mı bu?
![]()
Bohca mi? Ohoo ben onu coktan toz bezi yaptim bile.
Canim bende konyaliyim boyle bi adet degil konyada turkiyede yokBana düğün sırasında erkek tarafından gelen dürüde bi bohçada eltim yapıp, kaynanamla göndermiş. Aradan 2 yıl geçti. Bugün elti whatsapptan yazıyor sana o zaman gönderdiğim işlemeli bohçayı geri getir.Ne bu, böyle bir adetmi var Konya da? Bohça meraklısı değilim. Götürüp atacam zaten ilk fırsatta.
Hatta diğer eşyalardan hangisini onun koyduğunu hatırlasam onları da götürecem. Ama 2 yıl sonra istemek ne oluyor? Böyle bir adet mi var? Yoksa baştan beri beni kıskandığını belli eden eltinin yeni bir tavrı mı bu?
![]()
verilen ne olursa olsun istenmez ki. aranızda bir sorun mu var?Bana düğün sırasında erkek tarafından gelen dürüde bi bohçada eltim yapıp, kaynanamla göndermiş. Aradan 2 yıl geçti. Bugün elti whatsapptan yazıyor sana o zaman gönderdiğim işlemeli bohçayı geri getir.Ne bu, böyle bir adetmi var Konya da? Bohça meraklısı değilim. Götürüp atacam zaten ilk fırsatta.
![]()
''hatırlamıyorum bile sen bohçamı yolladın.kim bilir nerde 2 yıl oldu, attım herhalde'' derdim.
konyalı biriyle evli yakınım var böyle bişey olmadı.
O kadar güzel bir üslübunuz var ki dikkat ediyorum, her zaman çok mantıklısınız ve kibar...verilen ne olursa olsun istenmez ki. aranızda bir sorun mu var?
Bana düğün sırasında erkek tarafından gelen dürüde bi bohçada eltim yapıp, kaynanamla göndermiş. Aradan 2 yıl geçti. Bugün elti whatsapptan yazıyor sana o zaman gönderdiğim işlemeli bohçayı geri getir.Ne bu, böyle bir adetmi var Konya da? Bohça meraklısı değilim. Götürüp atacam zaten ilk fırsatta.
[/QUOTE
Klasik elti tribi![]()
Bana düğün sırasında erkek tarafından gelen dürüde bi bohçada eltim yapıp, kaynanamla göndermiş. Aradan 2 yıl geçti. Bugün elti whatsapptan yazıyor sana o zaman gönderdiğim işlemeli bohçayı geri getir.Ne bu, böyle bir adetmi var Konya da? Bohça meraklısı değilim. Götürüp atacam zaten ilk fırsatta.
![]()