Konyada adetmi bu?

Ben olsam bohçayı birgün kayınvalideme gittiğimde bırakır,anne eltim geri istemişti bir vermek kısmet olmadı o gelince sen verir misin derdim

Belki lazım olmuştur. Wapsaptan mesajla yazınca yanlış anlamış olabilirsiniz.
Ama yinede istenmez. Çok samimiyet lazım olduysa ben elitinden isterdim. Ama biz çok iyi anlaşırız o da yanlış anlamaz ya vermemmm derdi yada al derdi. Ne ben ne de o güler geçerdik :)))

Bana düğün sırasında erkek tarafından gelen dürüde bi bohçada eltim yapıp, kaynanamla göndermiş. Aradan 2 yıl geçti. Bugün elti whatsapptan yazıyor sana o zaman gönderdiğim işlemeli bohçayı geri getir. :KK57: Ne bu, böyle bir adetmi var Konya da? Bohça meraklısı değilim. Götürüp atacam zaten ilk fırsatta.:KK11:Hatta diğer eşyalardan hangisini onun koyduğunu hatırlasam onları da götürecem. Ama 2 yıl sonra istemek ne oluyor? Böyle bir adet mi var? Yoksa baştan beri beni kıskandığını belli eden eltinin yeni bir tavrı mı bu?o_O

Ewet böyle bi adet var konyada sen bohçayi aldıktan sonra o bohçanin içine hediye koyup gondermen gerekirdi sen yapmayınca 2 yıl kadar hediye beklemis sabırla en sonunda istemiş bohçasıni :))))) çok güldüm ya bende ilk öğrendiğim de garip geldi ama konya adeti işte :KK48:

Ewet böyle bi adet var konyada sen bohçayi aldıktan sonra o bohçanin içine hediye koyup gondermen gerekirdi sen yapmayınca 2 yıl kadar hediye beklemis sabırla en sonunda istemiş bohçasıni :))))) çok güldüm ya bende ilk öğrendiğim de garip geldi ama konya adeti işte :KK48:
Iki sene önce ki konuyu nasıl buldun kiz

Maalesef bağzı insanların geri ister bohçalarını benim konyanın bulunduğum bölgesinde de bu böyle adet değil ama bohçayı içindekilerle birlikte hediye etmezler sende karşılığında o bohçaya bi hediye koyup geri göndermen icap ederdi ama tabi bunu bilmediğin için sana münasip bi dilde de ablatabilirdi eltin

Son düzenleme:
Bana düğün sırasında erkek tarafından gelen dürüde bi bohçada eltim yapıp, kaynanamla göndermiş. Aradan 2 yıl geçti. Bugün elti whatsapptan yazıyor sana o zaman gönderdiğim işlemeli bohçayı geri getir. :KK57: Ne bu, böyle bir adetmi var Konya da? Bohça meraklısı değilim. Götürüp atacam zaten ilk fırsatta.:KK11:Hatta diğer eşyalardan hangisini onun koyduğunu hatırlasam onları da götürecem. Ama 2 yıl sonra istemek ne oluyor? Böyle bir adet mi var? Yoksa baştan beri beni kıskandığını belli eden eltinin yeni bir tavrı mı bu?o_O
canım ben onların hepsini çöpe attım de iyice bozulsun. çünkü bende konyadayım böyle bir adet yok

Back
X