Konyada adetmi bu?

Ben olsam bohçayı birgün kayınvalideme gittiğimde bırakır,anne eltim geri istemişti bir vermek kısmet olmadı o gelince sen verir misin derdim

Belki lazım olmuştur. Wapsaptan mesajla yazınca yanlış anlamış olabilirsiniz.
Ama yinede istenmez. Çok samimiyet lazım olduysa ben elitinden isterdim. Ama biz çok iyi anlaşırız o da yanlış anlamaz ya vermemmm derdi yada al derdi. Ne ben ne de o güler geçerdik :)))

Bana düğün sırasında erkek tarafından gelen dürüde bi bohçada eltim yapıp, kaynanamla göndermiş. Aradan 2 yıl geçti. Bugün elti whatsapptan yazıyor sana o zaman gönderdiğim işlemeli bohçayı geri getir. :KK57: Ne bu, böyle bir adetmi var Konya da? Bohça meraklısı değilim. Götürüp atacam zaten ilk fırsatta.:KK11:Hatta diğer eşyalardan hangisini onun koyduğunu hatırlasam onları da götürecem. Ama 2 yıl sonra istemek ne oluyor? Böyle bir adet mi var? Yoksa baştan beri beni kıskandığını belli eden eltinin yeni bir tavrı mı bu?o_O

Ewet böyle bi adet var konyada sen bohçayi aldıktan sonra o bohçanin içine hediye koyup gondermen gerekirdi sen yapmayınca 2 yıl kadar hediye beklemis sabırla en sonunda istemiş bohçasıni :))))) çok güldüm ya bende ilk öğrendiğim de garip geldi ama konya adeti işte :KK48:

Ewet böyle bi adet var konyada sen bohçayi aldıktan sonra o bohçanin içine hediye koyup gondermen gerekirdi sen yapmayınca 2 yıl kadar hediye beklemis sabırla en sonunda istemiş bohçasıni :))))) çok güldüm ya bende ilk öğrendiğim de garip geldi ama konya adeti işte :KK48:
Iki sene önce ki konuyu nasıl buldun kiz

Iki sene önce ki konuyu nasıl buldun kiz
Düğünüm var 5 ay sonra :)) güzel bi kına salonu arıyorum arama butonuna konya düğün yazıp aradım bu konu çıktı ilgimi çekti okudum konya yerlisi olarak cvb vermek istedim :))

Maalesef bağzı insanların geri ister bohçalarını benim konyanın bulunduğum bölgesinde de bu böyle adet değil ama bohçayı içindekilerle birlikte hediye etmezler sende karşılığında o bohçaya bi hediye koyup geri göndermen icap ederdi ama tabi bunu bilmediğin için sana münasip bi dilde de ablatabilirdi eltin

Son düzenleme:
Bana düğün sırasında erkek tarafından gelen dürüde bi bohçada eltim yapıp, kaynanamla göndermiş. Aradan 2 yıl geçti. Bugün elti whatsapptan yazıyor sana o zaman gönderdiğim işlemeli bohçayı geri getir. :KK57: Ne bu, böyle bir adetmi var Konya da? Bohça meraklısı değilim. Götürüp atacam zaten ilk fırsatta.:KK11:Hatta diğer eşyalardan hangisini onun koyduğunu hatırlasam onları da götürecem. Ama 2 yıl sonra istemek ne oluyor? Böyle bir adet mi var? Yoksa baştan beri beni kıskandığını belli eden eltinin yeni bir tavrı mı bu?o_O
canım ben onların hepsini çöpe attım de iyice bozulsun. çünkü bende konyadayım böyle bir adet yok

Back
X