- Konu Sahibi misticriver
-
kızlar başkentte doğum ücreti ne kadarmış bilen varmı???
Hamile oldığumu dün öğrendim. Çok karışık duygular ıcındeyım.Ama hangi doktora gıdebılecegımı bılmıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
her şeyim normal devam ettiği halde 40 haftanın geçmesini istemeden bana doğrudan suni sancı vereceği için nil hanıma gitmeyi bıraktım. şimdi meram araştırma hastanesi doktorları kontrolünde bir hafta daha bekleceğim. bu arada o hastanenin methini çok duydum. inş. hayırlısıyla bir iki güne doğumu orada yapıp tekrar bilgilendirebilirim sizi.
şimdi geldm hastaneden, acil sancı var diye gitmiştim ama daha 1 cm açılma varmış, geri gönderdiler. Bu arada nöbette kaddafi bey vardı. çok iyi bir doktora benziyor. Bakalım, son 3 güne girdik artık...
Kızlar ben de Konyada'yım... Farabi'ye gidiyorum. Doktorum da Mehmet Bardakçı... Doktorumdan da hastanenin şartlarından da çok memnunum.. İnşallah doktorumla olan muhabbetim ve ona olan güvenim hiç bozulmaz... en önemlisi de bu. Senin doktorundan nasıl elektrik aldığın ve ona güvenip güvenemediğin... Allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Herkese sevgiler...
canım benim doktorumda Mehmet BARDAKÇI çok iyi bi doktor daha ikinci kontrolüm ama burda bazı arkadaşlar farabinin cihazlarının eski olduğunu falan söylemiş.tereddütte kaldım şimdi.senin bebeğin cinsiyetinin ne zaman söyledi mehmet bey
ben de bu konuda çok kararsızım.ilk doğumumda çok problem yaşamıştım çünkü.şu an medline de fuat demire gidiyorum.memnunum şimdilik.bu gidişimde de doğum yapanlardan görebilirsem memnunmusunuz diye sorucam.doktora yakalanmam inşallah.hastane ve doktor tavsiyesi bekliyorum.pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?