Konya'da doğum yapacak olan var mı?

15.haftamda ilk defa fatma çetinere gittim fena değildi ilk izlenim olarak, kızımın olcağını öğrendim:)18 mayısa randevum var bende normal düşünenlerdenim...

Hamile oldığumu dün öğrendim. Çok karışık duygular ıcındeyım.Ama hangi doktora gıdebılecegımı bılmıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Hamile oldığumu dün öğrendim. Çok karışık duygular ıcındeyım.Ama hangi doktora gıdebılecegımı bılmıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba... ben farabi hastanesine gidiyorum... Doktorumun adı Mehmet BARDAKÇI... doktorumdan da hastaneden de ŞİMDİLİK çok memnunum... Rabbim bozmasın inşallah.... doktorum çok sıcak kanlı... çok pozitif... insana kendisini değerli hissettiriyor... Lüzumsuz komplekse sokmuyor seni... bence denemeye değer ;) Sadece tek bir sorun var o da ultrasonun pek iyi olmaması ama onun için de sürekli mail atıyorum ben... Doktorum at dedi :) o da düzelecek inşallah en kısa zamanda... alacaklar 4 boyutlusundan bir tane :) İnşallah içine sinen bir doktor bulursun... Allah yardımcın olsun..

Dua ve sevgi ile...
Hoşçakal...

ARKADAŞLAR HİKMET KARABACAK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ. bEN BU HAFTA ONA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMDA BİDE SİZİN FİKRİNİZİ ALAYIM DEDİM . şİMDİDEN SAĞ OLUN.

selçukluda nil hanıma gidiyorum ancak herşey normal olmasına rağmen doktorum bana pek güven vermiyor. sanki hemen sezaryene alacakmış gibi bi izlenim oluştu bende. oysaki ben normal istiyorum. bu yüzden sancım gelince meram araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum doğrudan. bir de vakıf hastanesinde fatma çetinere gideceğim, günüm az kaldı ama hala karar veremedim...

her şeyim normal devam ettiği halde 40 haftanın geçmesini istemeden bana doğrudan suni sancı vereceği için nil hanıma gitmeyi bıraktım. şimdi meram araştırma hastanesi doktorları kontrolünde bir hafta daha bekleceğim. bu arada o hastanenin methini çok duydum. inş. hayırlısıyla bir iki güne doğumu orada yapıp tekrar bilgilendirebilirim sizi.

her şeyim normal devam ettiği halde 40 haftanın geçmesini istemeden bana doğrudan suni sancı vereceği için nil hanıma gitmeyi bıraktım. şimdi meram araştırma hastanesi doktorları kontrolünde bir hafta daha bekleceğim. bu arada o hastanenin methini çok duydum. inş. hayırlısıyla bir iki güne doğumu orada yapıp tekrar bilgilendirebilirim sizi.

eğitim araştırma hastanesinden mi bahsediyosun canım ben de cuma günü mehmet karataşlıya gittim

şimdi geldm hastaneden, acil sancı var diye gitmiştim ama daha 1 cm açılma varmış, geri gönderdiler. bu arada nöbette kaddafi bey vardı. çok iyi bir doktora benziyor. bakalım, son 3 güne girdik artık...

şimdi geldm hastaneden, acil sancı var diye gitmiştim ama daha 1 cm açılma varmış, geri gönderdiler. Bu arada nöbette kaddafi bey vardı. çok iyi bir doktora benziyor. Bakalım, son 3 güne girdik artık...

canım doğum yaptın mı?umarım bebeğini sağ salim kucağına almışsındır.hastaneden memnun kaldınmı

Kızlar ben kızılayda 2008 de doğum yaptım.geçenlerde de laproskopi oldum orda.inanın ebeler ve hemşireler çok ilgililer ve şefkatliler.hasta psikolojisinden çok iyi anlıyorlar.normal doğum yaptım inanın elinizi tutarak destek oluyorlar.hepsinden allah razı olsun.jule hanım benim doktorumdu.9 ay boyunca sezaryan diye yalvarmama rağmen normal doğum yaptıran yegane doktorlardan.ve şimdi iyiki normal doğum yapmışım diyorum.çünkü o anı sağlık sorunu olmayan herkes yaşamalı diye düşünüyorum.herkese sağlıklı kolay doğum dileklerimle.....

Kızlar ben de Konyada'yım... Farabi'ye gidiyorum. Doktorum da Mehmet Bardakçı... Doktorumdan da hastanenin şartlarından da çok memnunum.. İnşallah doktorumla olan muhabbetim ve ona olan güvenim hiç bozulmaz... en önemlisi de bu. Senin doktorundan nasıl elektrik aldığın ve ona güvenip güvenemediğin... Allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Herkese sevgiler...

canım benim doktorumda Mehmet BARDAKÇI çok iyi bi doktor daha ikinci kontrolüm ama burda bazı arkadaşlar farabinin cihazlarının eski olduğunu falan söylemiş.tereddütte kaldım şimdi.senin bebeğin cinsiyetinin ne zaman söyledi mehmet bey

canım benim doktorumda Mehmet BARDAKÇI çok iyi bi doktor daha ikinci kontrolüm ama burda bazı arkadaşlar farabinin cihazlarının eski olduğunu falan söylemiş.tereddütte kaldım şimdi.senin bebeğin cinsiyetinin ne zaman söyledi mehmet bey

canım ben 15. haftamdaydım... ama mehmet bey e azıcık baskı yapmam gerekti bakması için cinsiyete :) kız demişti bebişime doğru da söylemiş... prensesim gelecek inşallah :) bu arada evet ultrasonları çok eski doktorların... o yüzden kalp atışı bile duyamıyorsun. ben duyamadım yani malesef. Doktorunla ilgili düşünceleri paylaşırsak çok ama çok sevinirim. inşallah sen de öğrenirsin en kısa zamanda :)
Allah yardımcımız olsun... sevgiler...

hanımlar ben de JULE ESEN mağduru olarak yazıyorum.
bana hiç yardımı olmadı onun.bebeğimi kaybediyorum şuanda.
tahlil sonuçlarında 2 hormonal değerim yüksek çıkmasına rağmen bana sadece birinden bahsetti ve hamile kalıp gittiğimde ise TSH tedavini yaptırdın mı dedi.ben de şaşırdım çünkü daha önce bahsetmedi bana.ben notumu almışım ama sana söylemeyi unutmuşum dedi.
TSH hormonun yüksekse bebek düşüyormuş.düşmesin diye ilaçlar verdi ama sonuçta bebeğim gidiyor.
ben de o yüzden doktorumu değiştirdim artık.selçukluda nil hanıma gittim bugün ilk kez.
iyi gibi geldi,ilgilendi.10 gün bekleyelim kendiliğinden düşsün dedi.
juleye gitseydim bugün beni kürtaj yapcaktı.
ilk gebeliğim ve kürtaj.belki de onun yüzünden anne bile olamayacaktım.
rabbaim hayırlısını versin hepimiz için.
deneyimim böyle benim de.
belki sizlere faydalı olmuştur ama bana faydası olmadı JULE ESEN in.

ben de harıl harıl doktor arıyorum. Forumu başta sona okudum aklımda bir iki isim belirdi gibi, onları araştırıcam fakat benim için tavsiye çok önemli. tavsiyesi olanlar yazsın.

hastane ve doktor tavsiyesi bekliyorum.pls
ben de bu konuda çok kararsızım.ilk doğumumda çok problem yaşamıştım çünkü.şu an medline de fuat demire gidiyorum.memnunum şimdilik.bu gidişimde de doğum yapanlardan görebilirsem memnunmusunuz diye sorucam.doktora yakalanmam inşallah.

Back
X