- Konu Sahibi misticriver
kızlar meraba bende 1 ocak gunu dogum yaptım. başkent hasanesınde.doktorum secıl hanımdı. ama artık o da ankara ya gıttı.ben son hastalarındandım:) ben ılk başlarda selçuklu dakı hıkmet beye gıdıyordum cok cok memnundum ınsana rahatlık verıyor huzurlu oluyor. panık yaptırmıyor. ancak ben nufusta calıştığım ıcın yazdığım doğumlarda sureklı sezeryan yaptırdığına kanaat getırerek degıstırdım.(keşke degıştirmeseymısım sezeryan oldum da :) ) sonra medıcana ya gıttım metın capara bebegın beynınde su bırıkmıs gözetım altında tutmamız lazım muhakkak doğumu burda yap deyınce dunyam altust oldu. onun ustune önce hıkmet beye sonrada baskentte feyza hanıma gıttım.yok oyle bır sey dedıler dunyalar benım oldu:) insanların para ıcın yapmayacagı sey yok dedım. feyza hanıma bıraz devam etım ama onun bende rahatsız eden bırsey vardı sanırım baıraz sert konusmasıydı yada mızacı oleydı :) ve son olarak secıl hanıma gıttım. normal doğum olmadı. bebıs gelmedı 42 hafta basında once sunı sancı denedık sonrada sezeryan ıle kucagıma aldım. doktorumuz cok ıyıydı guler yuzlu konuskan acıklayıcıydı ama eger sezeryan olacagımı bılsem Muhakkak hıkmet beye gıderdım selcukludan yada başkenttede emel ebru özçimen i cok övgü ile bahsediyorlar sezeryanından .
Kısacası takipler için Özel selcukludan Hikmet bey ; sezeryan doğum için selcukludan hıkmet bey: baskentten emel ebru hanım ve arkadasımdan duyduğuma görede normal dogum için erzat bey (cok dıretıyormus normal olsun dıye)
umarım yardımcı olabılmısımdır.herkese hayırlısı ıle kucağınıza almayı nasıp etsın Allah.
Kısacası takipler için Özel selcukludan Hikmet bey ; sezeryan doğum için selcukludan hıkmet bey: baskentten emel ebru hanım ve arkadasımdan duyduğuma görede normal dogum için erzat bey (cok dıretıyormus normal olsun dıye)
umarım yardımcı olabılmısımdır.herkese hayırlısı ıle kucağınıza almayı nasıp etsın Allah.