Konyada Falcılar

vrecel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
359
93
118
Kızlarrrr Konyada iyi bildiğiniz paramızın boşa gitmeyeceği falcı varmı bir arkadaşla gidesimz var birçok yer bakıyor ama boşa para vermeyelm dedik sizlere bir soruyum dedm bnde

Kızlarrrr Konyada iyi bildiğiniz paramızın boşa gitmeyeceği falcı varmı bir arkadaşla gidesimz var birçok yer bakıyor ama boşa para vermeyelm dedik sizlere bir soruyum dedm bnde
benım samsunda gıtmedıgım falcı falan kalmadı hepsi paracı ama figen ablam bır tane herseyımı bıldı evlendım mutluyum sımdı bebegım olacak tarıhıne kadar verdı ben cok sınırlıydım herseyı dıuzelttı cok tatlı neselı guler yuzlu bır kadın sevıyorum ablamı randevulu calısıyor halen ondayım esım bana fıgen ablaya gıtme zamanın geldı dıyerek yollar tatlı kadın negatıf enerjımı alıyor kızlar benım kısmetımıde actı haberınız olsun esım arkamda oturuyordu ıs yerınde dedı bana arkanda bu ınsan evet askım arkamdaymıs gercekten 1 ay sonra cıkmaya basladık verdıgı gun tarıh tutar haberınız olsun ıyıkı varsın fıgen ablam... dıger sehırdekılerde telefonla bakıyor haberıınız olsun mutlaka ulasın ablama sorunlarınızı cozsun

Son düzenleyen: Moderatör:
telve cafeda bakıyorlar pahalı iyi değil benim arkadaşm instadan bakıyo bosnada falan konyada

Back
X