- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
- Konu Sahibi ugurnuriye
-
Farabi hastanesinde Aynur Bacak'a gidiyorum, iyi ilgili bir doktor bana göre. Yalnız doğumu normal istemekle birlikte korktuğum için epiduralle normal doğum düşünmüştüm. Farabide var mı yok mu hiç sormadım bilen var mı?
Ya da başka bir hastanede de olsa kendisi ya da yakını epiduralle normal doğum yapan, memnun kalan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ayrıca kürtaj için 450 tl ödedikArkadaşlar ben de fuat demir e gidiyordum çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyordum ama tam tersi parayi seven bir doktor bana göre 1 hafta önce kahverengi kanamam geldi aradım ve sabah gel dedi gittim düşük riskin var iğne vurun dedi bir de hap yazdı ilaçları kullandım 4 saat sonra kanamam başladı parçalar geldi sonra tekrar aradım düşük yapıyorsun sanırım sabah gel dedi gene gittim düşük gerçekleşmiş kürtaj a alacağız dedi ve hemen kürtaj oldum başka doktorlar ise kendinin dusebilecegini gereksiz işlem uygulandığını ve düşük tehlikesi nin ciddi boyutunu inceleseydi keşke hastanede tedavi uygulanan bilir dediler ve cok üzüldüm bu duruma şimdi yeni doktor arıyorum kendime
merhaba arkadaşlar ben özel selçuklu hastahanesinde hikmet beye gidiyorum cok memnunum doktorumdan ama bu ılk dogumum olacagı ıcın cok korkuyorum soylediğim doktor ve hastahane hakkında bılgısı olan varmı acaba bana yardımcı olabılırmısınız ? tesekkurler.
GÜNCEL
ewt hamileyım ve konyadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?