- 24 Eylül 2008
- 220
- 29
- 123
- Konu Sahibi ugurnuriye
-
canım bende nil hanıma gidiyorum. hiçte pahalı değil bana göre.
sigortalıyım muayeneye 10 ytl aldılar benden. sezeryan doğum ise 400 ytl.
yinede pahalı diyorsan başka hastaneleride araştırabilirsin..
bende selçuklu hastanesine hikmet beye gidiyorum
devlet memuruyum 45 YTL muayane farkı ödüyorum, sizin nasıl oluyorda 10 YTL fark oluyor?
ben selçuklu hastanesine gidiyorum ssk lıyım 10 ytl alıyorlar. geçen haftalarda şeker yükleme testi yaptırdım hiç para almadan yaptılar. doğum ücretleri de baya düştü. geçen hafta bir arkadaşımın yengesi sezeryan oldu 200 küsür ödemişler.
banada ekim ayının sonunda şeker yüklemesi yapılacak merak ediyordum ek ücret ödeyecekmiyim diye. demek almadılar . başka testler falan yapıldımı size?? yani hiç ücret almadılarmı testlerden???
hangi doktora gidiyorsunuz???
slm arkadaslar.bende 45 gün önce selçukluda dogum yaptım.dr nil hanmdı.mükemmel bi dr.kesinlikle devam etmelisi bence.ayrıca sağlık hizmetleri değişti ,,tabiki fiatlarda .gidip ögren.ama illaki basska dr istiyosan konya hospitalda naciye yada tülin hanm.kesinlikle baskente gitmmeeee
Arkadaşimin doktoru selçuklu belediye hastanesinde ayşe hanim.dün gitti.görüştük.adi ayşe hanim.
Asyacan sen de mi konyada oturuyorsun? sanırım ikimiz de eğitimci ve umutla hamilelik bekleyenlerdeniz.Allah hayırlısı ile evlat nasib eder.bizim foruma da gelsene umudumuz bu ayda devam ediyor forumu...bizim gibi bekleyişte olan arkadaşların paylaşım alanı.konyada nerde oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?