Tüp Bebek Merkezleri Konya'da tup bebek yaptiranlar!!!!!! Yardım edin!!!!!!!

Slm arkadasım
Ben de Belçika'da yasıyorum bende burda çok tedavi gördüm ama olmadı
Bende konyaliyim ve en sonunda birde Konya'da deneyelim dedik
Eurofertil de karar kıldık ve iyi ki oraya secmişsiz çok iyiler ilgileri alakaları ilk denemede hamile kaldım hemde ucuzlerim oldu
Şimdi Rabb'ime şükürler olsun uç tane kızım var 1,5 yasindalar
Dr um Dilek incesu halen görüşüyoruz yazları konyaya gittiğimde
Sormak istediğin birşey varsa cevaplarım buraya yazabilirsin
Takip ederim burayı
Allahım tez zamanda kavuştursun bebisine

bende konyalıyım fakat d.bakırda yaşıyorum gitmediğim yer kalmadı 8 yıl bebeklerime kavuşmak için mücadele ettik en son memleketime gelip Eurofertilde tüp bebek denemeye karar verdik iyikide oraya gitmişiz ilk tüp bebek denememizde ikizlerime kavuştum çok şükür 15 günlük bebeklerim benimle şimdi Dr. Fuat Ali bey ben çok memnun kaldım halende görüşüyoruz hem çalışanlardan hemde dr. Fuat Ali beyden Allah razı olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.... şayet konyada bir yer istiyorsan eurofertil derim ben arkadaşım.....

Slm arkadasım
Eurofertil de karar kıldık ve iyi ki oraya secmişsiz çok iyiler ilgileri alakaları ilk denemede hamile kaldım hemde ucuzlerim oldu
Takip ederim burayı

maşallah meryem üçüzleremi hamile kaldın doğurdun ne güzel
dilek incesuyu duymuştum ayy konyada kimi dusam gidesim geliyor
7 yıllık özlem bitermi dersiniz allah kimseye evlat hasreti il sınamsın sabırrr

bende konyalıyım fakat d.bakırda yaşıyorum gitmediğim yer kalmadı 8 yıl bebeklerime kavuşmak için mücadele ettik en son memleketime gelip Eurofertilde tüp bebek denemeye karar verdik iyikide oraya gitmişiz ilk tüp bebek denememizde ikizlerime kavuştum çok şükür 15 günlük bebeklerim benimle şimdi Dr. Fuat Ali bey ben çok memnun kaldım halende görüşüyoruz hem çalışanlardan hemde dr. Fuat Ali beyden Allah razı olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.... şayet konyada bir yer istiyorsan eurofertil derim ben arkadaşım.....

uhde kız maşallah sende doğurmuşsun ada ve kumsal hoşgelmişler bi oğlan bi kız demi ayyy canım daha 15 günlüklermiş ayy küçücükler yaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah meryem üçüzleremi hamile kaldın doğurdun ne güzel
dilek incesuyu duymuştum ayy konyada kimi dusam gidesim geliyor
7 yıllık özlem bitermi dersiniz allah kimseye evlat hasreti il sınamsın sabırrr

Saol evet uc tane kızım oldu şükür Rabb'ime benim 5 yıllık hasretimi bitirdi
İnşallah sende kavuşursun hasretine en kısa zamanda

Slm arkadasım
Takip ederim burayı

merhaba bende konya eurofertilde tüp bebek denedim eşim mikro tese yapıldı haraketsiz sperm bulundu 1 embriyo oluştu bana transfer edildi 12 gün sonra kan testi yapıldı değerlerim 3,4 çıktı 2 gün sonraa tekrar test yapıldı değerleim 2 ye düşmüş iğne ve ilaçları bırak dedi dilek hanım 2 gün sonra hastalanırsın dedi ama aradan 6 gün geçti hala hsta olmadım bunların ne demek olduğunu pek anlamadım

uhde kız maşallah sende doğurmuşsun ada ve kumsal hoşgelmişler bi oğlan bi kız demi ayyy canım daha 15 günlüklermiş ayy küçücükler yaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tşk. ederim canım çok şükür bende kavuştum bebişlerime darısı olmayanların başına olsun inş.henüz yeniyiz inş. büyüdüğümüz günleride görürüzzz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Esma bence Dilek hanımı ara sor

gerek kalmadı hastalandım moralim çok bozuk emeklerimiz boşa gitti. ne hissetceğimide bilmiyorum herşeye sinirlenebiliyorum öğrenciyim ders bile çalışamıyorum maddi en fazla manevi açıdan çok yıprandık. senin üçüz çocuğun var galiba yanlış hatırlamıyorsam. ALLAH onları sana ve babasına bağışlasın cnm inş banada nasip eder. dua edersen çok sevinirim.

gerek kalmadı hastalandım moralim çok bozuk emeklerimiz boşa gitti. ne hissetceğimide bilmiyorum herşeye sinirlenebiliyorum öğrenciyim ders bile çalışamıyorum maddi en fazla manevi açıdan çok yıprandık. senin üçüz çocuğun var galiba yanlış hatırlamıyorsam. ALLAH onları sana ve babasına bağışlasın cnm inş banada nasip eder. dua edersen çok sevinirim.

Ne kadar üzüldüğünü anlıyorum bende çok uğraşdan sonra kavuştum üçüzlerime 3.denememde hamile kaldım Rabbimden bir tane isterken O bize 3 tane verdi Allah'tan hiç bir zaman umudunu kesme demekki hakkınızda hayırlısı buymuş
Seni en iyi ben anlarım ben çok üzüldüm ağladım ama hepsi boş Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak
Rabbim inşallah bir dahaki denemende nasip eder anne olmanı
Kızlarımın yüzüne her baktığımda allahım olmayanlara hasretle bekleyenlerde nasip et diyorum hep
Rabbim sana en kisa zamanda nasip etsin insallah

Bn yurdisinda yasıyorum burda tup bebek tedavisi gördüm ve hamile kalamadım birde Konya'da denemek istiyoruz ama neresi iyi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :-:-)72::KK46:
İyi günler ben aydından Konya ya gittim novafertil tüp bebek merkezi fuat ali bey doktorum 2011 de yaptırdım tuttu çok şükür 4 yaşında kızım var şimdi tekrar yaptırdık 2. de tuttu 2.5 aylık hamileyim ikiside ikizDi kese oluştu ama kalbi gelişmedi hayırlısı olsun sağlıklı si olsun.Çok memnun kaldık merkez olarak doktorundan Allah bin kere razı olsun ve uzun sağlıklı ömürler versin . kesinlikle tavsiye ederim .yine 3. düşünürsek yine fuat ali hocama giderim

Slm arkadasım
Takip ederim burayı
Doktorunuz kmdi bnde 2bcuk aylik hamileyim ali sami gurbuz dktrum

Bn yurdisinda yasıyorum burda tup bebek tedavisi gördüm ve hamile kalamadım birde Konya'da denemek istiyoruz ama neresi iyi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :-:-)72::emir_bebek:
Bende konyalıyım.aydında oturuyorum .size tavsiyem Gurur Polat hocam.ilk denemede 1 embriyo ile gebe kaldım .Çok bilgili ve başarılı bir doktor.kendisi ankarada özel muayenesi var.çok iyi bir hastane ile çalışıyor.Ankara medicana international hastanesi .gurur polat hocanın videolarını izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.Allah yardımcınız olsun

Back
X