kızlar merhaba;
toplanalım tamam da.ama siz h.içi olarak planlıyorsunuz.ben de tanışmak istiyorum sizlerle.ben çalışıyorum.h.içi malesef ben katılamam ki size.ve böyle giderse de toplanmak çok zor.herkes 1 mesaj yazıp epey bi uğramıor..aktif değil burası bana göre. :26:
tamam kızlar cumartesi olsun ... yarında değilde haftaya uygunmu ...cumartesi hharikasın canım çünkü ben de hep bunu söylemeye çalışıyorum.ben telefon moları paylaışlmadan böyle zor haberleşileceğini düşünüyorum.ayrıca cumartesi de güzel fikir
gözdeciğim sevayı arayalım evi soralım...sonra haberleşiriz... özelden numaralarımızı yazalım ççço zaman..biz önceden telş falan vermeden bulusunca şimdi telle daha uygun olabılır kalabalşıgız çünküm :)senin evindemi real tarafında
canım benim kıs bayagı hastada onun için ama herkes uygunsa sadece benim için haftaya olmasın yarınd aolabilir ben gelmem yada annem falan bırakırım kızımı.. ama suan online da kimse yokki
mrb bende konyadayım subat annesiyim bende bulusmaya katılmak istiyorum
hoşgeldin canım.. haftaya cumartesi yeni doğum yapan bir arkadasa gidiyoruz sende buyur gel.. ogün yaklasınca bulusacagımız yeri ayarlarız :) sendemı yakınsın reale
tamam canım...günaydın.lavinyayı seva arayacak.nisacım günaydın canım. son kararınız nedir. haftaya cumartesi mi oldu? aslında daha iyi olur havalar bu hafta soğuk haftaya sizin bebişlere daha uygun bir hava olur. aramızda sevanın evini bilen yalnızca sensin sanırım canım. hepimiz realde buluşuruz ordan gideriz. şu pasta fikrini sanırım bir çoğunuz kabul etti. eğer haftaya gidilecekse bir kaç gün öncesinden kararlaştırırız kimin tatlı tuzlu yapacağını. sevayada kolaylık olur en azından. bu arada canım lavinydan haberin var mı? hiç gelip yazmıyor artık. bende yalnızca sevanın numarası var. telefonum kırıldı senin ve lavinyanın numarası telefonla gitti. lavinyayada ulaşsak onada haber versek aslında.
ne güzel çogunluk bu taraftaevet canım yakınım reale otogarın orda oturuyorum ben peki gidecegimiz yer yakınmı reale?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?