Konya'daki Anneler

kızlar tamam salı günü sevaya gidelim ozaman uyarmı ? herkese
özgül biz birlikte cıkalım ıstersen evler yakın zaten :) realde bulusur oradan gıderız yada herkes evi öğrenir oraya gdıerız sürmeyın acı biber ben dıyorum ama kımse yazmıyorrrrrrrr

Ewet ewet gelin gelin....Ne zaman isterseniz haftaiçi haftasonu keyfiniz ne zaman isterse...Biz nasıl olsa evdeyiz :))

harikasın canım çünkü ben de hep bunu söylemeye çalışıyorum.ben telefon moları paylaışlmadan böyle zor haberleşileceğini düşünüyorum.ayrıca cumartesi de güzel fikir

kızlar siz güne karar verin bana uyar. haftasonuda iyi olur aslında madem herkes olsun diyoruz haftasonu olsun sizede uygunsa. acı biberi yemeden kararlaştırlaım bence hatta madem sevaya gitmeyi düşünüyoruz. Onu hiç sıkıntıya sokmayalım. loğusa haliyle ağırlamaya çalışmasın bizi. sizede uygunsa hepimiz bir çeşit pasta yapalım hem sevaya süt olur hemde ona misafir telaşı yaşatmayız. ne dersiniz?

nisa salı olur o gün akşam kocam gelcek kamptan ertesi gün ve sonraki günler evde olacak hasret gidercezDsonrasında da amsaya yolu gözükebilir.bana bu haftasonu da uyar önümüzdeki salı da uyar.balböcüğü nün bişey yapıp götürme fikrine bayıldım çok uygun bencede,kızcağız taze bebikle uğraşmamış olur

harikasın canım çünkü ben de hep bunu söylemeye çalışıyorum.ben telefon moları paylaışlmadan böyle zor haberleşileceğini düşünüyorum.ayrıca cumartesi de güzel fikir
tamam kızlar cumartesi olsun ... yarında değilde haftaya uygunmu ...cumartesi h

aa kızlar bende gelirim hoş benim kızım gittiğim yerde pek durmaz ama alıştırcam artık benim kızın çığlıklarına katlanırız derseniz bende gelirim ama ctsi olursa benim için iyi olur eşim bırakır hem benii salı günleri şehir dışında oluyo çünkü
ve herkesin bişey yapma fikri bencede süüper ben bililrim o durumu çok zor oluyo valla
ama bööle çok zor plan oluyo ben birinize tel veriyim isterseniz

aa haftayamı bende yarın diye heveslenmiştim valla kaç günlerdir evde patladım da söölemesi ayıp :))

gözdeciğim sevayı arayalım evi soralım...sonra haberleşiriz... özelden numaralarımızı yazalım ççço zaman..biz önceden telş falan vermeden bulusunca şimdi telle daha uygun olabılır kalabalşıgız çünküm :)senin evindemi real tarafında

canım benim kıs bayagı hastada onun için ama herkes uygunsa sadece benim için haftaya olmasın yarınd aolabilir ben gelmem yada annem falan bırakırım kızımı.. ama suan online da kimse yokki

evet canım realin ordayım bende sana benim nouyu atıyım o zaman özelden haberleşince bana msj atarsın sen

canım benim kıs bayagı hastada onun için ama herkes uygunsa sadece benim için haftaya olmasın yarınd aolabilir ben gelmem yada annem falan bırakırım kızımı.. ama suan online da kimse yokki

ayy canım o zaman başka sağlık daha önemli minik prensesin hepimizin en uygun olduğu zaman gideriz

mrb bende konyadayım subat annesiyim bende bulusmaya katılmak istiyorum

hoşgeldin canım.. haftaya cumartesi yeni doğum yapan bir arkadasa gidiyoruz sende buyur gel.. ogün yaklasınca bulusacagımız yeri ayarlarız :) sendemı yakınsın reale

nisacım günaydın canım. son kararınız nedir. haftaya cumartesi mi oldu? aslında daha iyi olur havalar bu hafta soğuk haftaya sizin bebişlere daha uygun bir hava olur. aramızda sevanın evini bilen yalnızca sensin sanırım canım. hepimiz realde buluşuruz ordan gideriz. şu pasta fikrini sanırım bir çoğunuz kabul etti. eğer haftaya gidilecekse bir kaç gün öncesinden kararlaştırırız kimin tatlı tuzlu yapacağını. sevayada kolaylık olur en azından. bu arada canım lavinydan haberin var mı? hiç gelip yazmıyor artık. bende yalnızca sevanın numarası var. telefonum kırıldı senin ve lavinyanın numarası telefonla gitti. lavinyayada ulaşsak onada haber versek aslında.

hoşgeldin canım.. haftaya cumartesi yeni doğum yapan bir arkadasa gidiyoruz sende buyur gel.. ogün yaklasınca bulusacagımız yeri ayarlarız :) sendemı yakınsın reale

evet canım yakınım reale otogarın orda oturuyorum ben peki gidecegimiz yer yakınmı reale?

tamam canım...günaydın.lavinyayı seva arayacak.

evet canım yakınım reale otogarın orda oturuyorum ben peki gidecegimiz yer yakınmı reale?
ne güzel çogunluk bu tarafta

haftaya cumartesi gidiyoruz kızlar. özelden telefon numaralarınız bana yazın.. ben size evi tarif edeyim..

canım ben şeker-şeye özelden mesaj attım haber verdim ancak sana cevap yazamadım çünkğ özel mesaj kutun doluymuş,kutunu temizle mutlaka...!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…