Konya'daki Anneler

günaydın nerelerde herkes haftasonu yogunmu gecti..
acı biberi şimdi haketmeye basladınız?mı? :18::90:

AAA kızlar ben kısa bir ara bakıyım dedim ne karar verdiniz diye, ama siz hiç görüşüp karar vermemişsiniz ki EEE gelmiyor musunuz yani ?? (

kızlar sizden ses çıkmadı bizde nisa le beraber gidiyoruz yarın sevaya bebişini görmeye. buluşalım dediniz bir daha uğrayan olmadı. Üstelik hafta sonu uygun dediniz ve ona göre ayarladık bizde. Neyse mutlaka sizinde bir meşguliyetiniz vardır. Acı biberi siz hakettiniz. Başka zamana inşalah. Yarın pasta börek sohbet kulaklarınızı çınlatırız artık bizde

ben nisaya telimi vermiştim ama hiç ses çıkmadı benimde pc bozktu ancak girdim valla

Slmm kizlar bnde konyadayim /....ne guzel bulustunuz mu sizzz..ben henus anne deilim ama olsun onceden haberim olsaydi keske

haklısın canım ama cok gırdım kimse yazmayınca cok sinir oldum sana neden arayamadıgımı yazdım özelden ...yanlıslıkla silinmiş...telin..

slm arkadaşlar ben şuan istanbuldayım ama tayınımız konyaya çıktı bir ay sonra ordayız iş başı tabi taşınma derdimiz var daha :)oğlum var 3 yaşında tanışıp görüşmek isterim en az 10 yıl konyadayız artık:)

merhaba anneler

15 aylık bir oğul var ve tek çovuk olduğu için evde çok sıkılıyor. ben ne kadar istesemde ona yetemiyorum.

bu yüzden oyun grubu kurmak istiyorum lütfen ilgilenen anneler bana burdan yazarsa çok mutlu olurum.

bu arada dedeman oteli civarında oturuyorum

Selam kızlar 3 aylık bebeğim var Konyada aktivite yapılmıyor değilmi bu konuda eğer yapılıyorsa bilgilendirirseniz sevinirim yapılmıyorsa HAYDİ KONYALI ANNELER BULUŞALIM :)))

Ne güzel konuşmuşsunuz öyle burda Konya'daki anneler:)

Ay bnde konyadanım hala burdamısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…