Konyalı Hamişlerden Ali Acar'a Gidenler Buraya

gamzesena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
250
35
68
arkadaşlar ali acar a giden var mı aranızda doktor hakkındaki düşünceleriniz neler?

arkadaşlar ali acar a giden var mı aranızda doktor hakkındaki düşünceleriniz neler?

Mrb canım ben ali acar a gidiyorum tedavide 7.ayim bu ay da aşılamam var ali acar yapacak

Dr cooooooook yoğun o yüzden ilgisi az ama sende biliyorsundur ki alanında bir numara dr iyi hoş ama ben ilçeden geliyorum telle ulaşmak neredeyse imkansız hele bu sekreteri var fircayi basıyor özel muayenehanesine saat 3 gibi geliyor içerisi tıklım tıklım sekreter randevuya göre almıyor içeri o yüzden saatlerce bekliyorsun birde dr hemen muayene ettijten sonra gönderse oda yoook o kadar insani muayene ediyor sonra tek tek konuşmaya akıyor ben 3,4 saat belki daha fazla beklediğimi bilirim konyada başka iyi bu dr varsa önerilerinizi bekliyorum

mrb tatlım. ben pek çok doktor dolaştım en son gebeliğimin 6. haftasında falan ali acarda karar kıldım... evet dediğin sıkıntılar var. iki hafta hastanede yattım aşırı bulantı ve kusma nedeniyle. çok şükür şimdilerde bulantım olsa da kusmalarım bitti inşaallah.benim de en büyük sıkıntım hastaneyi sevmiyorum, doktor baya iyi bence ama çok kalabalık olması, saatlerce bekleme sorunu bir de hastane sorunu...

başka önerileri olan hamişleri bekleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…