konyalilar bizde tanisalim

Kule canım nene hatun parkının orda

Hımm tamam, bizim otobüs 53 numara geçiyor ordan, belki de görüyorumdur evini:))) Yazın güzel oluyormuş Nene Hatun Parkı, çıkıyor musun sen hiç? Çok özeniyorum parkta oturmaya filan ama anca özenmekle kalıyorum, çıkmıyorum.

Evet yazın güzel oluyor özellikle ramazanda sürekli çıkarım şimdi 6 aylık bi kızım olunca onuda dolaştırmak için çıkıyorum..

Bende Konyalı olupta İstanbulda yaşayanlardanım,en uzun süre üniversitedeyken kalmıştım Konyada havası suyu mümkün olsa hep yaşamak isteyeceğim bir yer

Maşallah konyada oturan çok ama nedense herkes çekincemede

Evet öyle gibi.

bilemedim :S
kızlar bu hamilelik benim tüm dengemi bozdu inanın hiçbirşeye odaklanamıyorum hafıza sorunu çekiyorum sürekli ağlama modundayım.

bilemedim :S
kızlar bu hamilelik benim tüm dengemi bozdu inanın hiçbirşeye odaklanamıyorum hafıza sorunu çekiyorum sürekli ağlama modundayım.
Real'in orda oturuyorum da Sancak bize yakın sayılır demek istedim.
İlk aylar çok kötüydüm ben de. İstediğim bir hamilelik olduğu hâlde yaşadığım değişimlere alışmakta çok zorlandım. Her şeye kolayca ağlama, aşırı duygusallık herkeste oluyor, ama kendini rahatlatmaya, moralini yüksek tutmaya çalış canım. Allah yardımcın olsun.

ben de yeni açılacak avm ye çok yakınım. gerçekten aşırı unutkanlık ve halsizlik var. mide bulantıları da başladı. herşeyi unutuyorum resmen.
Allah yardımcımız olsun

ben de yeni açılacak avm ye çok yakınım. gerçekten aşırı unutkanlık ve halsizlik var. mide bulantıları da başladı. herşeyi unutuyorum resmen.
Allah yardımcımız olsun
Hımm Novada değil mi, bizim otobüs geçiyor ordan 59 numara:)
Benim unutkanlığım da hamilelikte çok arttı niye bilmiyorum.
O çok ağlama bana da oldu meraklanma sen. Ben normalde bile sulugözün tekiyim, çok kolay ağlarım, gözümde yaş hazırdır, ilk 3 ay bütün gün ağladığım oluyordu nerdeyse, peçete dayandıramadım kendime:) Ama sonra kendiliğinden geçti bu hâller. Hep hormonlar hep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…