Kopamiyorum bu adama bagimliyim :(

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar bir kac hafta once konu acmistim bosanmis bir cocugu olan bir adamla birlikteydim diye . 19 yasindayim ayri ulkelerdeydik uzaktan 2 sene surdu iliskimiz. Sonra ben yaz tatilinde Turkiye'ye gittigimde ayrilmistim. Ben burdayken yani yurtdisindayken kendimi bu adama bagimli hissediyorum hastalik saplanti resmen Turkiyedeyken bu kadar aci cekmiyordum cunku burda cok yalnizim. Hep derdim ki ben kimseyi onun kadar cok sevemem kimse de beni onun kadar cok sevemez. Ama Turkiye'ye gidince birinden cok hoslandim. Hatta ayrildiktan sonra hemen 1 ay sonra sevgili olduk. Biliyorum bu konuda hata yaptim. Ama sanki o digerinin yerini dolduruyordu ben bu hasta ruhlu adamla ugrasicagima beni mutlu edenilgi gosteren biri vardi. Zaten eski esiyle surekli gorusuyordu hep beni kislandirmaya calisiyordu birlikte cekilmis resimlerini gosteriyodu sogudum ben ve ben Turkiye'ye gittigimde yanima gelmemek icin bahaneler buluyordu hep. Cunku kadin ondan hesap soracakti. Ikimizi de idare ediyordu resmen. Kizlar ilk 1 sene biz cok mutluyduk ne olduysa son 1 senede oldu simdi aklima hep o gunler geliyor. Hatiralarimiz guzel gunlerimiz aklima geliyor uzuluyorum. Dun hayatimda ilk defa alkol aldim kendimi kaybetmisim buna birsuru mesaj atmisim seni cok ozledimler sensiz yapamiyorumlar bugune kadar hep o bana yalvarmisti dun ne kadar ezik duruma dustum bi yerleri tavan yapti. Ben unutmam ondan nefret etmem gerekirken hala bir tarafim kopamiyor. Gecen gun ben onu terkedince bana eski esiyle yattigini hamile oldugunu soylemisti dunde yalan diyor yine seni kislandirmak icin soyledim diyor. Her yerden engelliyorum en fazla bi kac gun sonra dayanamayip yine engeli kaldiriyorum yazdiklarina cevap vermiyorum ama birine cevap vermesem birine veriyorum bi diyor ben yurtdisinda gelicem senin yanina. Ya da gel kabul et kaciriyim seni diyor. Sonra diyor yazin sen gelince kendimi affettiricem barisicaz sonra baska birini buldum sen yoksun artik bittin benim icin diyor. Kizlar ben nasil atacagim bu adami kafamdan artik yoruldum

Önceki konunu okumuştum.Daha 19 yaşındasın önüne başka birileri hiç çıkmayacak mı? Neden en güzel zamanlarını bu adam için heba ediyorsun? Kendini düşünmüyorsan aileni düşün. Okuyarsan derslerine odaklan,yeni uğraşlar bul.
Şansın varmış ki kurtulmuşsun bu adamdan daha ne istiyorsun?

Yavrum, evladim sans mi yorum yapmistim ben yapma bunlari diye ? 19 yasindaki halinle bosanmis adamla ne isin var ? Adam kitligi mi var ? Yasitin onca genc, yakisikli cocuk varken senin bu ka$arla isin ne ? Daha once de ayni seyleri yazdik, sen de evet demistin. Ne oldu, niye yine kafan gitti ?

tutarsız ve dengesiz bir ruh haliyle devam edersen çok başın ağrır
yapma kendine bunu...
çamura battıkça batıyorsun bu iğrenç adamla devam etmemelisin
çok gençsin önceki konuna da bir sürü kişi burada seni uyardı hala devam edersen senin tercih olur
bir karar ver ve geri dönme sil gitsin

Bence bu adam bonzai gibi bişi . Öyle bağımlıyım ölürüm triplerine girersen nasıl unutabilirsin ki zaten önce mantığında bitirmelisin

Birlikte oldugunu soylemisti hamile demisti ama simdi yalan soyledim yine seni kiskandirmak icin soyledim oyle bisey yok diyor. Hamile olmasa da birlikte olduklarini dusunuyorum.
O zaman hiç ne yapmalıyım diye sorma bile kendine direk kestirip at,birdahada sakın görüşme..daha genceciksin böyle entrikalı hayatların içine girme zarar görürsün.

Engelleyeceksin ve bir daha açmayacaksın engeli. Ne işin var senin kaç yaşında adamla üstelik dengesiz. Uzak dur daha çocuksun ya kendi yaşıtlarınla görüşsene dünyada erkek mi kalmadı?!

Şu cinsine tükürdüğüm erkeklerde iyice tiksindim artık.

Biz ne dersek diyelim sen rüzgarının estiği yere gideceksin. Çok gençsin henüz..Maalesef bu yaşlarda "yanlışı, acıyı" tecrübe etmeden, enkaz altında kalmadan akıl başa gelmiyor.

Canım benım hıc kımse hıc bısey vazgecılmez degıldır oncelıkle bunun farkına var bı adam sana ne verebıkırkı sadece ve sadece mutsuzluk bunu untma kendıne bu kotulugu yapma boyle adamlarıda allah bıldıgı gıbı yapsın.

yapma etme günah kendine yazık.
19 yaşındasın ya boşanmış bir adamla ne işin var senin
yazık ediyosun kendine, gençliğine ..
seninle ilklerini yaşayacak biri mutlaka karşına çıkar. yazık etme kendine ..

Evlenmio bosanmıs adamla flört yasamak ayıp degil , ama arada dengesizlik var onu anlayamadım ..

Bunlarin arasindaki iliski oyle tuhaf ki. Cocuk yuzunden surekli gorusmek zorundalar ama bunlar gorusmuyor surekli ic iceler ikisi de ayni sehirde ben ta nerdeyim belki turkiye'de olsam bu kadarina cesaret edemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…