Kafayi yemissiniz belli... Edin intihar ne olacak? Iki damla göz yasi bile dökmeyecek, zaten eski esi hazirda mutlu mesut devam yasiycak... Peki ya aileniz? Sizi sevenler? Bununla nasil yasiycaklar? Onlari hicmi düsünmüyorsunuz? Siz ölüp gidince onlarin hali ne olacak, bi serefsiz icin deger mi? Hem intihar günah bide öteki dünyada hesap vereceksiniz... Kimin icin, ne icin? Kendinize gelin allah askina yaaa...
Yavrum evladim sen aptallikta cigir acmaya dogru gidiyorsun.
Bak bu herif bir zibidi, bir o..u cocugu bunu eminim sen de anlamissindir. Deger mi, yani sen olsen arkandan aglamaz bu herif, umursamaz da , ugruma olenler var der totosu kalkar o kadar, sen de mezara girdiginle kalirsin. Yazik degil mi hayatina, onunde ne guzel gunler olacak daha.
Haydi her seyi gectim, seni doguran anneyi dusun, morga ölünü görmeye gelmesini ister misin ? Bunu ona yapmaya ne hakkın var ?
Allahın aşkına yeter, bu herifi bırak, dünyada adam mı yok ? Gencecik kızsın , önüne kimler kimler çıkar ? Yurtdışında ne adamlar var, manken gibi , bu herif de allah bilir kara , kıllı bir şeydir, git yaşıtın hanslarla takıl, yaşıtın Türklerle takıl.....Sen el ele tutuşacağın gençlik flörtü yaşamalısın , önceki konuna da yazdım kürtaj, boşanma , aldatma , eski karı gibi zırvalarla neden kendini yoruyorsun, hiç uygun mu sence senin yaşındaki bir genç kzıın böyle şeylerle muhattap olması ? Kendini , duygularını iğrenç bir herif için neden yıpratıyorsun ? Ben 27 yaşındayım, yarı yolda bırakıldım, her şey başıma geldi ama senin kadar yıpranmadım, yapma bunu kendine.
Şu konuya en az 10 kadın yorum yazdı ama senin kulaklarına girmemiş bile.
Sevgiye aç bir yapın olduğunu ve ergenliğini henüz atlatamamış biri olduğunu düşünüyorum. Acaba ailevi problemlerin mi var ? İleride kendine kızacak, belki kendinden nefret etmene sebep olacak eğilimler içindesin. Sevgi boşluğun var ve bunu doldurmak için olur olmadık insanlarla takılıyorsun. O an karşına kim gelse ona kendini aşık zannedeceksin bu sevgi açlığın yüzünden, bu yüzden aşk sandığın şeyi o adama karşı kişisel algılama sakın. O adamı sevdiğin yok, o adamın da seni sevdiği yok bunu kabullen. Bu yaşlarda elbet sevgilin olacak ama kendine gerçek hayattan ve karakterli bir adam bul. Yoksa geriye dönüp baktığında pişmanlıklardan başka birşey göremeyeceksin.
Allah'a havale edin.Çok ciddiyim. Rabbim kimin hesabını ne şekilde keseceğini iyi bilir. Senden çok daha güzel alır intikamını hiç merak etme. Bakın, intikam alacaksan, bir mezar da kendin için kaz demişler. İntikam insanı yorar, yıpratır, hafiflemezsin sonunda, ağırlaşırsın daha çok.
Hele intihara gelince, hiç bir anne baba böyle bi acıyla kavrulmayı hak etmez.Bunu onlara yapamazsınız çünkü o adamın umurunda olmayacak yanarsa aileniz yanacak yine, olan sizin bundan sonra yaşanacak güzel yıllarınıza olacak. O adamın vicdanı olsa, kendisine karşı duyguları olan iki kişiyi oyuncak etmezdi dahası bir de dünyaya mutsuz edeceği bir evlat getirmeye kalkmazdı, bırakın o kimi yakmak istiyorsa yaksın, siz yolunuza bakın emin olun, aradan 3-4 yıl geçtiğinde olduğunuz yerden baktığınızda bu olaydan aldığınız dersle birlikte, "ben nereye geldim, sen hala aynı yerdesin" diyeceksiniz. Çünkü o karakterdeki bi insan asla mutlu olamayacak, zaman bunu size gösterir hiç merak etmeyin.
evlendikten sonra gözünü kör eden aşk yerine pişmanlık olcak şimdi kavuşamadın diye çok seviyosun zannediyosun gerçekler öyle değil. evliliğiniz rutine binince akşam yemekte sabah kahvaltıda kavga edince ben buna mı aşık olmuşum diceksin
ne yapıyorsa yapıyor bu saatten sonra böyle düşünüyor diy eonu suçlayamazsın ki sen önüne bakacaktın. hala öyle demiş böyle demiş. ztn normal olsaydı ayrılmazdınız. dolayısıyla ne dediğinin önemi yok ama kızlar böyle hasta ruhlu tiplere kendini bağlamaya bayılır iyi insan olsa bu kadar aşık olmazdın suç biraz da sendeBu adamla birlikteyken beni o kadar canimdan bezdirmisti ki. Sizofren gibiydi beni hep aldatmakla sucluyordu guvenmiyordu bu adam niye boyle davraniyor diyordum. Simdi anliyorum. Bir insan nasilsa karsisindakini de iyle gorurmus. Kendi yaptigi haltlari biliyordu benim de yapmamdam korkuyordu hep bir acigimi ariyordu bulamiyordu. Simdi kendini oyle rahatlatiyor. benden ayrildin baskasiyla sevgili oldun beni aldattin diyor bunun neresi aldatmaksa. Kendi yaptigina ne demeli ? Ben uzaktayken annesi babasi bunlari baristirdilar arkamdam is cevirdiler yazin oraya gidince yanima gelemeyisinden anladim. Aralari bozulmasin kadin duymasin diye yanima gelemiyordu. Yapmam gereken en dohru seyi yaptim. Ilk baslarda aci cekmiyordum cunku nefes almistim. Suan belki onu bidaha goremeyecegim bize dair hic bir umut kalmadi diye uzuluyorum ama bunun da suclusu o. Keske kabullense kendi hatalaribi pislik ben sana boyle boyle yaptim uzaklasmaya calistim sende ayrildin baska birine ilgi duydun demiyor sanki o melek ben seytan hersey benim yuzumden oldu. Birde tipine bakmiyor kendini bulunmaz hint kumasi saniyor ya ina sinir oluyorum. Kimse bana onu yaktirmadigi halde sevmistim ben onu guvenip beklemistimama bu karakterde bi insanla sonum olmazdi o beni bekleyemezdi evlenseydim de 2 ay sonra bosanirdim bu sizofrenden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?