- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Benimkisinden herşey geçmiş aşk bile istemiyorum diyodu bana. O kadar haklısın ki daha dün burda bi konu açıldı adam eşine eski karısını unutamadığını söylemiş ne kadar acı değil mi. Senin yazdıklarını da okuyunca iyiki olmamış diyorum dayanamazdım gerçekten zor bi durum
canım ya inşallah en doğru kararı verirsin Bir ömür mutsuz olcağımıza yimdi üzülürüz sonumuz güzel olur hakkımızda nayırlısıBen onunla başladığımda yüzüme baktığında utanıyodum gözlerine bakamıyodum inanmazsın..
Allah aşkına bakma rahat olamıyorum diyodum baka baktığında.. Göz göze gelince napıcağmı şaşırıyodum..
yatmaya razı olana yapmadığını gözüne bakmaya utanana yaptı. Şimdi ben karşıma biri çıktığında nası dicem ne dicem.. Affedemiyorum ya vallahhi napıcam bilmiyorum..
Evet çok acı ve en korktuğum şey..
Uzaktan iliskimiz varmis ama yasadigimiz guzel seyler aklimdan cikmiyor diyorsunuz. Sadece mesajla mektupla mi yasadiniz aklinizdan.cikmayam.guzellikleri.
Diger ciktiginizla ayrildiniz mi o kismi hic.anlamadim.
Bir de ortada vahim bi.durum var. 19 yasinda daha hayatin basinda ama bosanmis cocuklu biriyle gorusen biri gbi mesela...ama siz kalkmis simdi hamile degilmis beni kiskndirmak icin soylemis bidi bidisini dikkate alip kafa patlatiyorsunuz.
Arkadasim adam ne yasamasi gerekiyosa yasamis yasi genc bile olsa bazi konularda ununu elemis elegini asmis.Mutlu olmayi mi bekliyorsuniz.Kopamiyorum oluyorum bitiyor demeyin lutfen yani. psikolojik destek alin ugras edinin gerekiyorsa 24 saat dolu.dolu gecirin cikarin soyle adamlari hayatinizdan.
Nice beyefendiler var ....
Bak ben kendimden 6 yaş büyük bekar ve sadece tek bir kişiyle çıkmış bi adamla beraberim. Ve bana ayrıyken mektuplar vs yazmasına bütün sülalesi( en yaşlıdan küçük çocuklara kadar) beni bilmesine bütün iş arkadaşları (üstleri dahil) ona ikimizin adıyla seslenmesine rağmen,
BENDEKİ HEYECANI ONDA GÖREMİYORUM. beni sevdiğine İNANMIYORUM. İlk ilişkisiindeki HEVESİ GÖREMİYORUM.
sen evliliği bile yaşamış hevesini almış bi adamla olmaya kalkışıyosun. En güzeli yaşıtınla olan.
Bak ben sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum ama öyle alıştım ki kopamıyorum. Ama kalamıyorum da. Elin elini hissetmeden, tenine dokunmak annesi gibi saçlarını okşamak nedir anlamadan en önemlisi hiç sarılmadan öpmeden dön yol yakınken..
Yoksa hep bunlar gelir aklına.. Ayağına bağ olurlar.. Öptüğü gelir aklına. Bak ciddiyim sakın edebiyat sanma bunu.
Ben öpüşmeyi ayıp diyodum masum geliyo şimdi. Her yaptığı hoş gelir karşı koyamazsın..
O senin baktığın açıdan bakmaz kullanılırsın.. Benimle yakınlaştığı kadar senelerce çıktığı kızla yakınlaşmamış. Ve ben her seferinde uyarmama rağmen yakınlaşırken, diğer kız kendisi razıyken yakınlaşmamış.
Şimdi sürekli ağlıyorum.. Konuşmuyoruz da. Ona dokunmaya kıyamamış diyorum.. Ben her seferinde uyarmama rağmen dokunurken bana, o kendisi istemesine rağmen dokunamamış diyorum..
Mesela ilk sevdiğim çocuk yanağımdan bile öpmemişti beni cenazeye geldiğinde.. Başörtümün üstünden öptü. Neden? Çünkü sevddi. Beklentisi olmadı.. Çünkü yaşıtım o. Hevesini almamış aşktan sevgiden..
Ve bu dokunan, daha önce başkası dokunmuş olsa kabul etmezmiş öyle dedi.. Dokunmaktan yakınlaşmaktan kastım da öpüşürken eli yakama gitti anla işte.. Kabullenemiyorum.. Seviyorum canım yanıyo ama en affedemiyceğim şeyi yaptı.. Kendime yediremiyorum.. Ve ben kavga bile çıkaramadım.. Dilin bağlanıyo kızamıyosun.. Karşı taraf bunu anlamıyo. Onda aşk kalmıyo çünkü. Sakın bak sakın kendinden o kadar büyük onca şeyi deneyimlemiş biriyle olma. Sana senin ona baktığın gibi bakmıycak. Allah aşkına dinle beni.
O yüzden.. Seni SEVEBİLECEK olanla ol..
Bi diyorum sevse kıyamazdı ellemeye bilmem neye, bi yazdığı mektuba bakıyorum ayrıyken. Seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum..
Hissedemiyorum.. Gidemiyorum.. Çünkü bir yıldır hayatı ortak yaşıyorum. Tramvaya tek bindim boğulcak gibi oldum.. Her şey o olmuş artık ben geri dönemiyorum..
O yüzden başındayken dön..
Bu arada başörtü dediğim başım açık, cenaze için kapamıştım. Aman diyeyim başın kapalı ama neler yapmışsın vs diyip milletin günahına girmeyin tesettürlülere saydırıp..
Ben bu bahsettiginiz seyleri yasadim hemde ilk defa onla. O yuzden bu kadar canim yaniyor o benim ilkimhep guzel gunlerimiz geliyor aklima. Burda yasadigimi yerde hic bi hatiramiz olmamasina ragmen nereye baksamonu goruyorum cunku 2 sene boyunca ben hep onu dusunerek onun hayaliyle yasadim hep yanimda gibiydi her yerde o var Turkiye'deyken nasil umrumda olmuyordu nasil aci cekmiyordum bilmiyorum diger ciktigim cocugun yolunu gozluyodum hep isten donusunu bekliyordum bu sizofren bana hala mesajlar atip hakaret ediyordu okumadan siliyordum. Ama buraya gelince yine kafayi yemeye basladim. Ben ne yapacagim bilmiyorum eninde sonunda donup dolasip yine bu adamla olucam sanki kopamiyorum.. annemde istemiyor nefret ediyor ondan yaptiklarini biliyor belki herkesi karsima alip bu adama kosucam duygularim bitmiyor tukenmiyor. Hem onu gordugum yerde bogmak hem sıkı sıkı sarilmak istiyorum ne yapacagim bilmiyorum allahim akil fikir ver.
Athen özelden yaxar mıssın bana bu konuyla ilgili.. Mesajlarımı oku da hani ordan konuşalım ihtiyavım varSeven dokunmaya kiyamaz diye dusunen biri degilim, bunca evli kadinin yasadigi sey sevgisizlikten degil elbette.
Ancak sevgi ve kiyabilmenin sinirlari da kisiden kisiye degisiyor,
Karisini, colugunu cocugunu katleden caniler de sevdigni iddia ediyor...
Size ayrilin demeyecegim,
Hatta aynen devam edin,
Olur da evlenirseniz 2cocukla bosanmayi isteyip de yazamadignizi yazarsiniz,
Genckizlara ibret olur,
Sonra onlar da ayni seyi yasamaya devam ederken bu kisir bir dongu olarak kalir...
Herkes hata yapar, keza hata olarak adlandirdigmiz seyler de kisiden kisiye degisiklik gosterebilir.
Ancak insanlar iyi ve kotu gibi iki ayri kategoriye daha ayrilirlar bence;
Aklini kullananlar ve kullan(a)mayanlar...
Kendinize deger vermiyor musunuz? Ya da bunu mu reva goruyorsunuz?
Siz bilirsiniz.
Fakat gelecekte cocuklarinizin mutsuzlugnun sebebi olacaginizi da bilin.
Şuan ayrılmak üzereyiz elimiz kulağımızda. Zaten konu açarım duyarsın canım.. Depresyon kapıdacanım ya inşallah en doğru kararı verirsin Bir ömür mutsuz olcağımıza yimdi üzülürüz sonumuz güzel olur hakkımızda nayırlısı
hormonlar ve tabular zipzip,Senden önceki kizla neden hicbisey yasamamis ki?
Şahsım adına ben çok direndim sevgili olmamak için.. ilk başta da sevmiyodum. Öyle bi davrandı ki huzurum oldu. Sarılınca şefkat hissediyodum ben hem de ne şefkat.. Birbirimizin bütün ailevi olaylarını biliriz. Kimseye anlatmadıklarımı anlattım der. İçini dışını biliirm.Ciğeri 5 para etmeyen birisi için mi bu kadar acı..
Ne oluyor bu gençliğe böyle,nerede boktan adamlar var mıknatıs gibi çekiyorlar kızlarımızı..
Aklınızı başınıza alın,gidin adam gibi adamlarla arkadaşlık yapın..
Şahsım adına ben çok direndim sevgili olmamak için.. ilk başta da sevmiyodum. Öyle bi davrandı ki huzurum oldu. Sarılınca şefkat hissediyodum ben hem de ne şefkat.. Birbirimizin bütün ailevi olaylarını biliriz. Kimseye anlatmadıklarımı anlattım der. İçini dışını biliirm.
Hani böyle öpüşme ya da birbirine dokunma falan, her ilişkide olur mu? Ben mi abartıyorum? İlk sevgilim benim. Daha önce kimseyle olmadı.. Yani öpüşmek, öpüşürken göğüs möğüs olayını ben abartıyo olamam dimi.. Aslında olan olabilen şeyler mi.. On saniye anca sürdü ama almıyo içim nasıl olur diyorum anlayamıyorum..
Ben mi abartıyorum..
Şahsım adına ben çok direndim sevgili olmamak için.. ilk başta da sevmiyodum. Öyle bi davrandı ki huzurum oldu. Sarılınca şefkat hissediyodum ben hem de ne şefkat.. Birbirimizin bütün ailevi olaylarını biliriz. Kimseye anlatmadıklarımı anlattım der. İçini dışını biliirm.
Hani böyle öpüşme ya da birbirine dokunma falan, her ilişkide olur mu? Ben mi abartıyorum? İlk sevgilim benim. Daha önce kimseyle olmadı.. Yani öpüşmek, öpüşürken göğüs möğüs olayını ben abartıyo olamam dimi.. Aslında olan olabilen şeyler mi.. On saniye anca sürdü ama almıyo içim nasıl olur diyorum anlayamıyorum..
Ben mi abartıyorum..
Yaslarinizi söylersen bi yorum yapilabilir ancak. Yani kücük müsünüz?
Ne olursa olsun sınırını bileceksin,ileride üzülen sen olursun yoksa..
Sen zahmet etme ben söyledim...
Kacmis yaslari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?