Kopamiyorum bu adama bagimliyim :(

Ben onunla başladığımda yüzüme baktığında utanıyodum gözlerine bakamıyodum inanmazsın..

Allah aşkına bakma rahat olamıyorum diyodum baka baktığında.. Göz göze gelince napıcağmı şaşırıyodum..

yatmaya razı olana yapmadığını gözüne bakmaya utanana yaptı. Şimdi ben karşıma biri çıktığında nası dicem ne dicem.. Affedemiyorum ya vallahhi napıcam bilmiyorum..

Evet çok acı ve en korktuğum şey..

Uzaktan iliskimiz varmis ama yasadigimiz guzel seyler aklimdan cikmiyor diyorsunuz. Sadece mesajla mektupla mi yasadiniz aklinizdan.cikmayam.guzellikleri.
Diger ciktiginizla ayrildiniz mi o kismi hic.anlamadim.

Bir de ortada vahim bi.durum var. 19 yasinda daha hayatin basinda ama bosanmis cocuklu biriyle gorusen biri gbi mesela...ama siz kalkmis simdi hamile degilmis beni kiskndirmak icin soylemis bidi bidisini dikkate alip kafa patlatiyorsunuz.

Arkadasim adam ne yasamasi gerekiyosa yasamis yasi genc bile olsa bazi konularda ununu elemis elegini asmis.Mutlu olmayi mi bekliyorsuniz.Kopamiyorum oluyorum bitiyor demeyin lutfen yani. psikolojik destek alin ugras edinin gerekiyorsa 24 saat dolu.dolu gecirin cikarin soyle adamlari hayatinizdan.

Nice beyefendiler var ....

canım ya inşallah en doğru kararı verirsin Bir ömür mutsuz olcağımıza yimdi üzülürüz sonumuz güzel olur hakkımızda nayırlısı

Ben Turkiye'ye gittigimdw gorusebiliyorduk sadece onun disinda hep uzaktan devam etti ayda yilda bir gorusebiliyorduk ama ilk sevgilim herseyin ilkini onla yasadim diyorum belki bu yuzden aklimdan cikaramiyorum. evet digeri turkiye'den gidecegim gun ayrildi benden onunla hic gorusmuyoruz artik.

Seven dokunmaya kiyamaz diye dusunen biri degilim, bunca evli kadinin yasadigi sey sevgisizlikten degil elbette.

Ancak sevgi ve kiyabilmenin sinirlari da kisiden kisiye degisiyor,
Karisini, colugunu cocugunu katleden caniler de sevdigni iddia ediyor...

Size ayrilin demeyecegim,
Hatta aynen devam edin,
Olur da evlenirseniz 2cocukla bosanmayi isteyip de yazamadignizi yazarsiniz,
Genckizlara ibret olur,
Sonra onlar da ayni seyi yasamaya devam ederken bu kisir bir dongu olarak kalir...

Herkes hata yapar, keza hata olarak adlandirdigmiz seyler de kisiden kisiye degisiklik gosterebilir.

Ancak insanlar iyi ve kotu gibi iki ayri kategoriye daha ayrilirlar bence;
Aklini kullananlar ve kullan(a)mayanlar...

Kendinize deger vermiyor musunuz? Ya da bunu mu reva goruyorsunuz?
Siz bilirsiniz.
Fakat gelecekte cocuklarinizin mutsuzlugnun sebebi olacaginizi da bilin.

Athen özelden yaxar mıssın bana bu konuyla ilgili.. Mesajlarımı oku da hani ordan konuşalım ihtiyavım var

Kızkardeşim 19 yaşındasın, kendini geliştirebileceğin, eğiteceğin, bir ton kursa gidip pek çok şey öğrenebileceğin aynı zamanda renkli renkli farklı insanlarla tanışıp ufkunu genişletebileceğin bir yaştasın.
Nedir bu saplantılı aşık halleri? Filmlerde, dizilerde, kliplerde gördüğünüz aşk acısı çeken karakterlere mi özeniyorsunuz anlamıyorum ki.

Şahsım adına ben çok direndim sevgili olmamak için.. ilk başta da sevmiyodum. Öyle bi davrandı ki huzurum oldu. Sarılınca şefkat hissediyodum ben hem de ne şefkat.. Birbirimizin bütün ailevi olaylarını biliriz. Kimseye anlatmadıklarımı anlattım der. İçini dışını biliirm.

Hani böyle öpüşme ya da birbirine dokunma falan, her ilişkide olur mu? Ben mi abartıyorum? İlk sevgilim benim. Daha önce kimseyle olmadı.. Yani öpüşmek, öpüşürken göğüs möğüs olayını ben abartıyo olamam dimi.. Aslında olan olabilen şeyler mi.. On saniye anca sürdü ama almıyo içim nasıl olur diyorum anlayamıyorum..

Ben mi abartıyorum..

19 yaşında boşanmış çocuğu olan sürekli seni kandıran birine bağımlı olacak kadar ne yaşadın anlamıyorum

Bu arada çok direndim dediğim hani sevmediğim içindi.. Bişey hissetmiyorum sana karşı diyodum. Hovarda vs değil yani

heyooo basligini görünce yuh dedim ..

bence biran önce kendine gel.

Yaslarinizi söylersen bi yorum yapilabilir ancak. Yani kücük müsünüz?

Ne olursa olsun sınırını bileceksin,ileride üzülen sen olursun yoksa..

Yaslarinizi söylersen bi yorum yapilabilir ancak. Yani kücük müsünüz?

Sen zahmet etme ben söyledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…