Kopamıyorum

Firdevs93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
9
0
1
32
Merhabalar. Yıllar öncede bu forumda üyeliğim vardı ozamanlar dertlerim başkaydı şimdi bambaşka. Kısaca anlatacak olursam biraz ailemin isteği birazda güya mantığımı kullanarak nişanlanmıştım bundan 3 yıl önce. Nişanlım Belçika'da doktora yapıyordu. Yanına gidebilmem için nikah yapmıştık ama olmadı ayrıldık. Anlaşmalı boşandık. Bunun psikolojisi zor çok zor attım üzerimden. Çabaladım üniversiteye hazırlandım,kazandım. Okuyorum şuanda herşey bukadar güzel giderken birine kapıldım. Okadar yıprandım dedim bu güzel sever dedim sevmedi. Yaralıydım zaten paramparça oldum. Yapmaz dediğim herşeyi yaptı. Hayal kırıklığına uğrattı. Annemle tanıştırdım anneme mahçup etti. Nişanlanıp ayrıldığımı bile yüzüme vurdu. Herşeyi mantıklı düşünebiliyorum,bu acının beni öldürmeyeceğini biliyorum,atlatacağımı biliyorum ama yinede kopamıyorum. Keşke yeniden olsa demiyorum ama keşke hic ayrılmasaydık diye düşünüyorum. Aynı okuldayız,sürekli göreceğim belki başkasıyla göreceğim nasıl dayanacağımı bilmiyorum. Aksi gibi eski nişanlımda barışmak istiyor. Ne yapacağım ben,nasıl unutacağım?

Eski nisanlin barismak istiyo aradan ne kadar zaman gecti acaba yillar sonra mi

o zaman şu durumda önünüze bakmakta fayda var. dünyadaki erkekler o ikisiyle sınırlı değil nasılsa. hele o ikincisini acilen unutmaya bakın. emin olun bütün erkekler o kadar kötü kalpli değildir.

Ben uni. 1. Sınıfta çok aşık olmuştum.. sonra ayrıldık.. 3 yıl başkası ile beraberdi.. hergün gözümle göre göre fenalık gelmişti.. bi de komedi filmi gibi zırt zırt cikiyorlardi hani calinin arkasına saklanıp yola zıplayan tipler gibi :))) bi yerden sonra alıştım gormesem bu çifti Özler oldum:))

Nisanlinizi hiç düşünmeyin barışma isteği kendi problemi.. okulda da mümkün olduğu kadar derslere odaklanın ve sosyal hayatınız olsun.. her gün görünce unuttugunuzu bittiğini farketmek zor oluyor bu oyuna gelmeyin.. sevgiler

Valla Belçika'da doktora yapan oğlum olsa, eğitim seviyesi ona yakın gelin isterdim ben de.
İnsanlar gece gündüz okuyor, araştırıyor ve akademik kariyer yapıyor, kendi alanını evine geldiğinde paylaşamayacağı eşi istemez.
Alt tarafı bir tanışma, nişan olmuş.
Neyin tribini yasiyorsun? Sanki tüm bu süreç boyunca her an beraberdiniz gibi..

Zor gelmedi mi? Nasıl başkasıyla görmeye alıştınız? Eski nişanlı olayını ne ben ne ailem birdaha asla düşünmüyoruz zaten. Cevap için teşekkür ederim.

Ben burda size derdimi anlatıyorum bu şekilde cevaplıyacaksanız cevaplamayın. Evet Belçika'da oğlu doktora yapıyordu ama şimdi annemi hergün arayıp ağlayanda kendisi. Şuan içimden umarım bir oğlunuz olur diye geçirdim size geçmiş olsun

Güzelim konunu yazarken belirtseydin "bu şekilde" yazmayın diye keşke.
Avrupa'da doktora yapan Ada'm şu an arkamdan ağlıyor diye diye avut kendini. Tek tesellin bu görünüşe göre

Zor gelmedi mi? Nasıl başkasıyla görmeye alıştınız? Eski nişanlı olayını ne ben ne ailem birdaha asla düşünmüyoruz zaten. Cevap için teşekkür ederim.

İlk gördüğüm de şok yaşadım.. ikimiz aynı siniftayiz kız üst dönem ama alttan ders aliyor bir de.. okul bitene kadar görünce her gün alıştım.. kacmadim üstüne gittim zaten dediğim gibi her yerden firliyorlardi elele :) hatta bir gün kavga etmişler kız deli gibi ağlıyor ama nasıl.. bi ben varım sınıfta bi o.. çıkayım dedim ama çok kötü hali.. gittim yanına sarildim :)

Görmeseniz de görseniz de farketmez kafanızda bitireceksiniz.. belki gormesem daha çok merak ederdim kiminle napıyor diye o zamanlar face de yok ki bakıp durayım mecbur arayacağım fena yani :))))

Belki de bütün korkum görenekadardır. Tekrardan teşekkür ederim :)
Iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…