Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bildiğin tecavüz ediyor videosu var
videoda amca pantolonunu falan çıkarmış ama kemerini de köpeğin boynuna bağlamış .ayan beyan ortada ne yazık ki.amcanın alzeimer falan olduğunu umuyorum ya da deli.yani umarım öyledir.!!!
Pantolonunu çekiyor adam apar topar, köpek kemerle bağlı. Videosu var![]()
Videosu var izleseniz anlarsiniz. Oyle yanlis anlasilacak birsey degil maalesef. Keske soylediginiz gibi olsa. Ben bu basligi gorunce izledim. Midem bulaniyor yemin ederim. Yazacak birsey bulamiyorum.
Şu temenni bile adalet sistemimizin içler acısı halini gösteriyor... adaletten fayda yok içerdeki mahkumlardan medet umuyoruz!Hapse girsede aynısı ona yapsalar.
Canım köpekte golden cinsine benziyor çok güzel bir köpek birşeyi yokAmca demeyin şerefsiz diyin gebersin artık yaşlılara da güvenmem de
Köpeğin sağlıgı hakkında bilgisi olan var mı ne durumda yavrum
ay ne diyorsunuz ya korkunç!Pantolonunu çekiyor adam apar topar, köpek kemerle bağlı. Videosu var![]()
Siz gerçekten öyle olduğuna mı inandınız? Çocuğa alınan son model telefon bile olayın üstünün kapatıldığının kanıtı ...Adam kabul etmiş mi?
Daha önceden bi haber vardı. Yine yaşlı bi adam tellere takılan köpeği kurtarmaya çalışırken mahalleden bi çocuk amca köpeğin arkaskndayken fotosunu çekiyor. Hani tecavüz ediyor izlenimi verip sosyal medyasında paylaşıyor ve ordan haber yürüyor tabi. Amcayı polisler götürürken haberlere çıkmış fotoğrafları falan vardı. Sonra çocuk insafa gelmiş de itiraf etmişti. Yazık.
Kuzucuk iyi demi şuanCanım köpekte golden cinsine benziyor çok güzel bir köpek birşeyi yok
Ama adamın yüzünü görsen nur var sanırsın
Allah kahretsin böylelerini
Videoda iyi görünüyor ama akıbeti nedir bilemiyorumKuzucuk iyi demi şuan
Gebersin şerefsiz tecavüz ve hayvan işkenceleri suçlarında yapanı halkın eline vereceksin aslında![]()
Şikayet etsinler yaaVideoda iyi görünüyor ama akıbeti nedir bilemiyorum
Eşimin köyündede biri hakkında böyle konuşuyorlardı eşeğe tecavüz diye. Ama o kişiyi dışlamıyorlardı sadece arkasından konuşuyorlardı
Kadına şiddeti öldürülmesini normal gören hayvana tecavüzüde hak görür. Kökleri kurusun inşallah
Ben hâlâ iyi insanlar olduğuna inanmaya çalışıyorum.Siz gerçekten öyle olduğuna mı inandınız? Çocuğa alınan son model telefon bile olayın üstünün kapatıldığının kanıtı ...