Köpeğim bize küstü. :(

sizi anlıyorum ama inanın kaç tane köpeği olan tanıdığım var hiçbirinin evinde ya da köpeginde koku
yok.olsada sorun olmazdı zaten benim için.çünkü o hayvan evin bir ferdi ve o aile için çok değerli.bu nedenle çok afedersiniz ama bana b.k yemek düşer.ne münasebet laf edicem köpeğe.çok rahatsız oluyorsam gitmem ki olmam zaten zevkle giderim birde o kopusu mıngır mincir yogururum.kedimede laf etmeye kalkan oldu ayy gelemem kedi var rahatsiz olurum diyen oldu.sen bilirsin yapacak birsey yok oyleyse o evin bir bireyi dedim gelmedi.hem evime davet edicem tum iyi niyetimle hem de laf yicem oldu canim.ha sadece 1.2 arkadaşım var rahatsiz olmak değil ama gerçekten çok korkuyorlar ve onlarda üzülüyor ınan korkuyorum yoksa sorun değil diyorlar onların iyi niyetini bildiğim için geldiklerinde patiğin yattığı odanın kapısını kapatıyorum.dışarı çıkmak isterse bizim oturduğumuz odayı kapatıyorum patiği sağlıyorum.öyle idare ediyorum.

Allah hepinize sağlıklı ömür versin arkadaşım .

Sevmemek değil de mesela ben köpeklerden çok korkuyorum.. hangi cins olursa olsun.. küçükken yaşadığım bi olayla alakalı.. böyle söyleyene de tepki verir misiniz merak ettim :))
Asla. Yani korku baska bisey bence. Ben de deli gibi orumcekten korkarim mesela. Bana bisey yapacagindan mi hayir? Sacma bi korku biliyorum ama engel olamiyorum. O yuzden korkanlara hic bisi diyemiyorum. Ama igrenmek sevmemek vs kopeklerimin rahatini bozmak icin gecerli sebepler diil sadece :))

O zmn geliyorum :))

köpeklerin tuvalet eğitimini kolaylaştırmak için spreyler var tavsiye edilen bir ürün bence ona bir göz atın işinize yarar diye düşünüyorum.
terliklerle oynamak köpekler çin olağan tavırlar çok genç olduğu için hala dişleri gelişiyor rahatlıkla ısıırabileceği oyuncaklar almanız terliklere olan ilgisini azalta bilir.
Bu ara küçükken evde zamanla dışarıda olması belkide köpeğinize kötü hissetirmeye başlamış olabilir. Goldenlar çok enerjik ve sürekli sevgi için çıldıran bir ırk eve alma imkanınız varsa evde kalmasına izin verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…