Köpeğim bize küstü. :(

Oyuncakları zaten var ama çok meraklı. Her şeyle oynamak istiyor. Biz çok fazla köpek besledik ama golden ilk defa besliyoruz. Gündüz zaten hep yuvasında 5. ayından beri ama geceyi sadece son 2 gündür yuvasında geçirmişti. Bu gece tekrardan aldık. Kokusuna gelince, bana göre salonumuzda asla koku yok. Gelenler söylüyor. Sadece kendi kaldığı odada oluyor. Onda da gündüz odayı havalandırıyoruz ama illa ki bir koku oluyor. Tuvalet eğitimini aşarsak hiçbir sorun kalmayacak. Banyo da yaptırmak istemiyoruz kışta. Sebebini anlattım yukarda.

Bir de ev içinde beslediğimiz ilk hayvanımız

Bence sizin araniza karışmak istiyor o yüzden yapıyor. Salonda falan yatmasına izin verseniz? Ay çok tatlıdır o şimdi ya bayılıyorum goldenlara. Bizim burada var bir tane ama epey yaşlandı artık müthiş akıllı bir köpek. Geçen gün kedileri trollüyordu

Tuvalet eğitimini alsa her yerde yatabilir sorun değil ama inanın nereyi bulursa oraya yapıyor. Hiç umrunda değil :)

Sevginiz ve sabrınızla başarılı olacağınıza eminim ,mutlu upuzun sağlıklı ömürleri olsun canlarımızın

Peki kolay bir yolu var mı öğretmen için? Çok üzülüyoruz
Ödül maması ile öğretin tuvalet eğitimini . Çişini dışarı yapınca aferin deyip ödül maması verin , ödül maması bisküvi gibi ama iyi birşey yaptığında ödüllendirin tabi bazen de oyun oynarken aferin deyip verin hemen öğreniyorlar . Kötü birşey yapınca sert bir ses tonu ile kızın ona ses tonundan kızdığınızı anlar hemen .

Benim oğlum 9 yaşında , 8 yaşına kadar hep bahçede yaşadı son bir yıldır gece gündüz evde yaşıyor şimdiki evimizde bahçe yok tuvalet sorunu hiç yaşamadık . İlk gün bir defa yaptı eve kızdım birdaha yapmadı günde üç defa yürüyüşe çıkıyoruz sıkıntı olmuyor .

Birde Cesar Millan var köpeklere fısıldayan adam onun proğramını seyredin muhteşem bir adam biz çok şey öğrendik ondan.

Eki Görüntüle 2103059 Başka insanları boş verin ve şu sözlere alışın, o zmana daha kolay olacak
Ben Almanya’da yaşıyorum , burada genç çift bebek bekliyorsa ilk yaptıkları şey yavru köpek alıyorlar. Bebek doğana kadar o köpek eğitiliyor ve bebekle birlikte büyümeye devam ediyor çocuğun oyun arkadaşı oluyor , çocuk büyüdükçe oyun arkadaşının bakımında anne ve babasına yardım ediyor hatta bir çok ailenin iki yada üç köpeği var. Bütün aile bireyleri sorumlu bu köpeklerden ve en önemlisi köpek eğitimine çok dikkat ediliyor , Şımarmaması için yabancıların köpeklerini sevmelerine pek izin vermiyorlar .

Aldık zaten şimdi odasında. :) yorganı da getirdik. Ama hemen çişini yaptı Tuvalet eğitimi sıkıntı. Onun dışında bir derdimiz yok.
Ben bir yerde okumuştum bir köpek eve tuvaletini yapıyorsa psikolojik sorunları olabilirmiş , siz çocuğu başkalarını isteğine göre bir dışarı atıp sonra alıyorsunuz tepki olarak yapabilir bunu .

Benim hiiiiiiç haberim yok, esefle kınardım haberimin olmayışını ama yoktum forumda, mazeretin var yani

Kendimi değil, köpeği kast etmiştim oysa Mata Hari Hani köpeklerin yaşı insanlarınkinden farklı oluyor ya
Hem buradan gömdün beni hem 10 sene biçtin, vay ben nerelere gidem
Allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın

Saatin geç olmasına ver bebeğim algılarım kapanmış

Biz 2 yıllık evliyiz, eşimle öncesinde aynı evde yaşardık birlikye büyüttük bu koca oğlanı ilk evladımız o. Kuçumuz çocuk ve bebek delisi seslerini duyması yetiyor kendine arkadaş bulmuş gibi çıldırıyor. doğacak çocuğumuzda şimdiden bir oyun arkadaşı olduğu için çok şanslı. 4 ayaklım 7 yaşına girdi ama olsun Allah uzun ömürler versin yavrularıma bol bol oyun oynadıkları günleri görmek nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…