- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
İçiriyorumşırınga ile su ıcırmeye calısın su kaybını dengelemek icin
İki bucuk yasında yorkshire terrierkac yasında veya kac aylık?? cinsi nedir
Teşekkür ederim bazı insanlar anlamıyor sevgimden hemen diyorlar ya buda dertmi bilmem ne öyle çok o yüzden öncelikle öyle yazdım sizin gibi insanlar var ne mutluÇok geçmiş olsun Ne demek sana buda dert mi demek onlar can en önemli dertlerden bana göre benimde bir köpeğim var ve sana önerim kusuyorsa ve ishalse kesinlikle mama ve su vermeyi hemen kes bunun sebebi kusma vücutta enbüyük su kaybıdır daha fazla su kaybetmemesi için derhal suyu kesmelisiniz belirtiler viral bir rahatsızlık olabilir hiç vakit kaybetmeden hemen yarın veteriner e götürmelisin
Evet daha bir ay olmadı antrbytk kullandık yine idrar yolları için sanırım yine igne olacagızAntibiyotikli igneyle gecer ancak. İhmal etmeyin. Yarın gosterin mutlaka. İlacsiz gecmez.
Aşıları yeni yapıldı sürekli kontrol yaptırıyorum iki bucuk yasında kan yok ve hareketli çok şükür
Çok teşekkür ederim ayrıca sizin gibi insanlar olmasına çok seviniyorumBiran önce veterinere götürün
Umarım hemen toparlar.
Ayrıca kv,kp,görümce muhabbetlerinden daha ciddi bir mesele bence.....
Gecmis olsun
Anladım dediklerinizi şimdi yapacagım çok teşekkür ederimHareketli ve iştahı yerindeyse şimdilik çok endişelenme basit bir üşütme bile geciriyor olabilir ya da bir sey yemiştir sen görmeden midesini bozmustur
Mama vermeyi kes, pirinç lapası yerse yedirebilirsin.
Suyu kontrollü ver hatta mümkünse birkaç saat suyu önünden al, kusmasının önüne gecmek için.
İshali cok su gibiyse de eczaneden reflor alıp verebilirsin kilosuna göre. Daha fazla su kaybetmesin.
Veterinere gidene kadar bunlar yardımcı olur
Çok teşekkür ederim ayrıca sizin gibi insanlar olmasına çok seviniyorum
Kesinlikle öyle zaten hayvanları sevmeyen, insanları hiç sevmez ben böyle düşünüyorum... sevgiler:)"Bir insanı sevmekle başlar her şey" diye bir söz varya...Yanlış.
Bence "Bir hayvanı sevmekle başlar herşey" :))))
Sevgiler
Su onunden alinir mi hic. Hayvancik soka girer susuzluktan. Yemek yemese de yasar ama susuz olmaz. Kussa da ishal olarak cikarsa da su icmezse ölür.Hareketli ve iştahı yerindeyse şimdilik çok endişelenme basit bir üşütme bile geciriyor olabilir ya da bir sey yemiştir sen görmeden midesini bozmustur
Mama vermeyi kes, pirinç lapası yerse yedirebilirsin.
Suyu kontrollü ver hatta mümkünse birkaç saat suyu önünden al, kusmasının önüne gecmek için.
İshali cok su gibiyse de eczaneden reflor alıp verebilirsin kilosuna göre. Daha fazla su kaybetmesin.
Veterinere gidene kadar bunlar yardımcı olur
Kesinlikle öyle zaten hayvanları sevmeyen, insanları hiç sevmez ben böyle düşünüyorum... sevgiler:)
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim evet içiyorum... zaten hemen herşeyi hissediyorlarÇok geçmiş olsun hemen düzelir umarım
Köpeğim yok ama kedim var. Kedim de ishal ve kusma olduğunda mamayı kesmiştim. Veteriner suyuna tuz ve şeker eklememi söylemişti. 1 litre suya bir çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker eklemiştim şırıngayla az az içirmiştim. İshalle kaybettiklerinin yerine gelmesi için tuzlu-şekerli su iyi geliyor.
Köpeğiniz hareketliyse endişelenmeyin. Yarın veterinere götürene kadar mamasını kesin, kontrollü su içirin. Endişelenecek durumlarda hayvan halsizleşiyor ve suyunu bile şırıngayla zorla içirmek gerekiyor
Su onunden alinir mi hic. Hayvancik soka girer susuzluktan. Yemek yemese de yasar ama susuz olmaz. Kussa da ishal olarak cikarsa da su icmezse ölür.
Lapa yiyince de kusar bulantisi varsa...hem kustugu hem ishali oldugu icin su an tek gerekli sey su yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?