- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Siz ne yapmıştınız peki o üç gün boyunca ve nasıl geçti? Kızım 2bucuk yasında asıları tam yeni yaptırdım sayılır mamayı kestim şuanlık zaten en son yiyip kusmuştu bidada vermedim pirinç hariçBir kaç sorum var
Köpeğiniz kaç yaşında? Aşıları tammı yani kanlı ishal olma ihtimali varmı?
Eğer yoksa acilen mamayı kesin bizimkininde başına gelmişti okadar pis boğaz ki sokaktan kaşla göz arasında birşey yemişti ve aynı böyle olmuştu. Pirinç lapası da geçirmez bir süre su hariç bir şey vermeyin. Benimki 3. günde düzelmişti.
Hımm anladım... sağolun... bunlar çok yaramaz ya herşeyi yeseler ne bulurlarsa içseler istedikleri hemen olsa olmasa zaten havlayarak zorla isterler ahhh ahhhhh sonra da üzülen bizizBen ilk anlamadım bazen üşütünce de sıvıya yakın yapıyor öyle sandım mamasını verdim üstüne masadan da ufak tefek atıştırmalılar almasına izin verdim. Sonra daha çok kusmaya dışkısı iyice sıvaya dönüştü. 2.gün pirinç lapası verdim patates haşladım daha çok kustu. Veterineri aradım bir şey verme hemen getir dedi. Kardı ozaman arabada yoktu ertesi gün götürcektim hiç bir şey yemeyince düzeldi sonra tekrar oldu geçen sene deneyimli olduğum dan bir şey vermedim o günün gecesinde düzeldi. Bizim kinin oburluğundan kaynaklı tabi siz yinede götürün. Çok geçmiş olsun
Bizlere göre öyle ama bazı insanlara göre abartı oluyor nası oluyorsa... anlayamazlar.. teşekkür ederimYa ne demek dert mi? Aileden biri hastalansa dert olmaz mi.
Cok uzuldum. Umarim en kisa zamanda iyilesir.
Bizlere göre öyle ama bazı insanlara göre abartı oluyor nası oluyorsa... anlayamazlar.. teşekkür ederim
Haklısınız valla sağolun..Bunlar bitaneler ya gerçekten bambaşka birşeyNasil bir sevgiden mahrum o insanlar, bi bilseler . sizin basliginizi okuyunca icim ciz etti. Bu aralar sıkıntılı donemden geciyorum, ogluma (kopegim) sarildim . Opup kokluyorum.
En kisa zamanda iyilesecek sizin kiziniz da.
SagolAy yavrum geçmiş olsun inşallah düzelir . Yakının da veteriner varsa götür ..
İçiyor... anladım teşekkür ederimCok gecmis Olsun. Bütün sayfaları okuyamadım ama su içiyor mu? İçmiyorsa şırınga ile zorla içirin. Benim oğlum da az önce kustu. Peynir vermiştim hazmedememiş. Ben oğlum hasta olunca bebek aspirinin çeyreğini veriyorum. Benim veterinerim söylemişti. (8 kilo kendisi)
Ama siz sormadan vermeyin tabi. Her derdine iyi geliyor benimkinin.
Evet haklısınız dediğiniz gibi yaptım... teşekkür ederimİshal ve kusma tehlikeli olabiliyor. Köpeğim yok ama kedim var. Yarına kadar bol bol su içmesini sağlayın. Sürekli su kabını koyun önüne. Hekiminiz bilgi vermiştir muhtemelen.
Siz de bu gece dikkatli olun lütfen başından ayrılmayın. Çoğu klinik acil hizmeti de veriyor. Acil bir durumda hemen götürebileceğiniz bir klinik bulun. Geçmiş olsun. Onlar bizim canımız. Pek çok üye sizi canı gönülden anlayacaktır.
Evet kesinlikle öyle bencede haklısnz... çok teşekkür ederimBu da dert mi ne demek, dertlerin en buyugu bence. Ha evlat ha evcil hayvan, hicbir farki yok:)
Benim kopegim yok kedim var derdinize care olamam ama, gecmis olsun demek icin geldim
Şuanlık iyi çok şükürNasıl oldu köpeğiniz merak ettim
Çok sevindim geçmiş olsunŞuanlık iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?