Köpeğim çok hasta :(

Siz ne yapmıştınız peki o üç gün boyunca ve nasıl geçti? Kızım 2bucuk yasında asıları tam yeni yaptırdım sayılır mamayı kestim şuanlık zaten en son yiyip kusmuştu bidada vermedim pirinç hariç

Ben ilk anlamadım bazen üşütünce de sıvıya yakın yapıyor öyle sandım mamasını verdim üstüne masadan da ufak tefek atıştırmalılar almasına izin verdim. Sonra daha çok kusmaya başladı ve dışkısı iyice ishale dönüştü. 2.gün pirinç lapası verdim patates haşladım daha çok kustu ishalde arttı. Veterineri aradım bir şey verme hemen getir dedi. Kardı ozaman arabada yoktu ertesi gün götürcektim hiç bir şey yemeyince düzeldi sonra tekrar oldu geçen sene deneyimli olduğum dan bir şey vermedim o günün gecesinde düzeldi. Bizim kinin oburluğundan kaynaklı tabi siz yinede götürün. Çok geçmiş olsun

Hımm anladım... sağolun... bunlar çok yaramaz ya herşeyi yeseler ne bulurlarsa içseler istedikleri hemen olsa olmasa zaten havlayarak zorla isterler ahhh ahhhhh sonra da üzülen biziz

Bizlere göre öyle ama bazı insanlara göre abartı oluyor nası oluyorsa... anlayamazlar.. teşekkür ederim

Nasil bir sevgiden mahrum o insanlar, bi bilseler . sizin basliginizi okuyunca icim ciz etti. Bu aralar sıkıntılı donemden geciyorum, ogluma (kopegim) sarildim . Opup kokluyorum.
En kisa zamanda iyilesecek sizin kiziniz da.

Nasil bir sevgiden mahrum o insanlar, bi bilseler . sizin basliginizi okuyunca icim ciz etti. Bu aralar sıkıntılı donemden geciyorum, ogluma (kopegim) sarildim . Opup kokluyorum.
En kisa zamanda iyilesecek sizin kiziniz da.
Haklısınız valla sağolun..Bunlar bitaneler ya gerçekten bambaşka birşey

Kızlarrr birde ateşi varmı yokmu nasıl anlayabilirim??? Şuan yorganın içine girdi tenime değdiği için hissediyorum sanki yanıyor gibi gerçi normalde onlar hep sıcak ama şuan fazla gibi.. üstünü mü açayım?

Cok gecmis Olsun. Bütün sayfaları okuyamadım ama su içiyor mu? İçmiyorsa şırınga ile zorla içirin. Benim oğlum da az önce kustu. Peynir vermiştim hazmedememiş. Ben oğlum hasta olunca bebek aspirinin çeyreğini veriyorum. Benim veterinerim söylemişti. (8 kilo kendisi)
Ama siz sormadan vermeyin tabi. Her derdine iyi geliyor benimkinin.

İçiyor... anladım teşekkür ederim

Kızlarr merak edenler için haber vereyim bugünlük iyi hareketlenmesi, ve kusması olmadı çok şükür sadece ishal devam ediyor yarında idrar ve kakada belli olacak herşey yarın yine haber veririm dua edin birşey çıkmasın miniğimde Burdan destek olan herksten özel msjla yardım eden herkesten Allah razı olsun iyiki varsınız

İshal ve kusma tehlikeli olabiliyor. Köpeğim yok ama kedim var. Yarına kadar bol bol su içmesini sağlayın. Sürekli su kabını koyun önüne. Hekiminiz bilgi vermiştir muhtemelen.
Siz de bu gece dikkatli olun lütfen başından ayrılmayın. Çoğu klinik acil hizmeti de veriyor. Acil bir durumda hemen götürebileceğiniz bir klinik bulun. Geçmiş olsun. Onlar bizim canımız. Pek çok üye sizi canı gönülden anlayacaktır.

Evet haklısınız dediğiniz gibi yaptım... teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…