Köpeğim çok hasta :(

Teşekkür ederim... yavru değil iki bucuk yaşında

Hangi şehirdesin? Çoğu veterinerin acili oluyor veya veterinerlik fakültesinde mutlaka oluyor nöbetçi hekimler. Bi götürsen hemen belki ciddi bir durumdur Şu saatte götüremeyeceksen de sabaha az kaldı, buradan tavsiyeyle olacak iş değil mutlaka bir uzman görmeli. Çok geçmiş olsun

Acildekiler birşey anlamıyor teşekkür ederim

Bakın su içirerek eğer bir kusma varsa kesinlikle su kaybını engellemezsin hatta daha çok kusmasına vesile olup daha büyük su kaybına sebep olursunuz ben köpeğimi tan 3 hafta kusma ve ishalden veterinere götürüp sabah aksam serum tedavisi gördü ve bu Bilgiyi dalında çok iyi bir veteriner den edindim Google dan petpati ye girip bu konuyla ilgili yorumlara bakarsan köpekler konusunda çok deneyimi arkadaşların önerilerini mutlaka görürsün inşallah en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum

Aradım görmeden birşey diyemeyiz dediler telefondan yardım etmiyorlar

Allah Allah o da iyiymiş, ben hekimimle her daim irtibattayım şöyle yap böyle yap diye çok der ama belki ben samimi olduğum ve benim oğlanı yavruluğundan beri bildiği içindir. Gerçi siz anlarsınız zaten baktınız mamayı kestikten sonra daha iyi, mamayla alakalı bir durumdur. Yok durum stabilse vakit kaybetmeden veterinere. Bizi de bilgilendirin sonuçla alakalı olur mu, ben merak ederim.

Hımm anladım teşekkür ederim.. inşallah

Aynen banada garip geldi en azından azda olsa yardımcı olabilirler bence yada içimi rahatlatabilirlerdi.. tabiki haber veririm mutlaka teşekkürler

Hımm anladım teşekkür ederim.. inşallah
Seni çok iyi anlıyorum üzülüyorsun ama endişe etme veteriner de tedaviye yarın başlar bir iki günde turp gibi olur ishalinde ağır bir koku var mı bunlara da dikkat et bunlar veteriner e vereceğin önemli bilgiler

Evet sanırım var normalde yapsa hiç farkedilmez kokmazdı ama suan var gibi... umarım iyileşir ya çok sağolun

Buda mı dert diyecek biri varsa insanlıktan bi haberdir bence , çok geçmiş olsun ,bizim oğlanda dönem dönem ishal oluyor ve kusuyor hatta iki hafta önce atlattık, kusma olduğu zaman su vermek aslında yanlış bi durum ,gözlemleyerek az az verebilirsiniz ilk başta yarım çay bardağından az verin içtiğinde kusmazsa iki üç saat sonra bir okadar daha verilebilir,ishal için lapa dışında haşlanmış patates de verebilirsiniz.

Şu konuda sana Abartıyorsun diyen olursa banlanırım :)
Pirinç lapası yapabilirsin veya tavuk haşlayabilirsin. Bol su içmesi lazım birde.
Ama geçmezse de mutlaka veterinere götürmen lazım.

Evet öyle insanlar var ki direk amann buda dertmi abartıyosun diyorlar malum okadar buyuk dertleri var ya sanki zaten anlamazlarda... dediklerinizi de yaptım teşekkür ederim

Şu konuda sana Abartıyorsun diyen olursa banlanırım :)
Pirinç lapası yapabilirsin veya tavuk haşlayabilirsin. Bol su içmesi lazım birde.
Ama geçmezse de mutlaka veterinere götürmen lazım.
Hepsini yaptım azda olsa yedirdim zorla fazlada zorlayamadım kusacak diye gerçide mızmız bebeğe... valla öyle insanlar var ki amannn budamı dert diyorlar malum öyle büyük dertleri varya sanki... anlayamazlar

geçmiş olsun. benim kedim de böyle olmuştu ve birkaç gün veterinere götürmek zorunda kaldım yavrum hep iğne yemişti, o bağırdıkça ben ağlıyordum çok zor günlerdi. sabah erkenden veterinere götürün, inşallah hemencecik iyileşir.

Bizimde daha bir ay olmadı tedavi biteli ozamanda idrar yolu enfeksiyonu olmuştu narin kızım... teşekkür ederim

Hepsini yaptım azda olsa yedirdim zorla fazlada zorlayamadım kusacak diye gerçide mızmız bebeğe... valla öyle insanlar var ki amannn budamı dert diyorlar malum öyle büyük dertleri varya sanki... anlayamazlar
Bence bu herşeyden öte bir dert. Hayvan beslemeyen anlamaz.
Biraz zaman geçtikten sonra tekrar yap aynı şekilde az da olsa yerse geçecektir. Kıyamam çok geçmiş olsun umarım düzelir en kısa zamanda:)

Bence bu herşeyden öte bir dert. Hayvan beslemeyen anlamaz.
Biraz zaman geçtikten sonra tekrar yap aynı şekilde az da olsa yerse geçecektir. Kıyamam çok geçmiş olsun umarım düzelir en kısa zamanda:)
Aynen öyle.... denicem tekrar sağolun

Bir kaç sorum var
Köpeğiniz kaç yaşında? Aşıları tammı yani kanlı ishal olma ihtimali varmı?
Eğer yoksa acilen mamayı kesin bizimkininde başına gelmişti okadar pis boğaz ki sokaktan kaşla göz arasında birşey yemişti ve aynı böyle olmuştu. Pirinç lapası da geçirmez bir süre su hariç bir şey vermeyin. Benimki 3. günde düzelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…