• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpeğim Maya :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen..
Çok doğru ve güzel yazmışsınız..
Bilhassa çikolatayı seviyorlar ama, göstermezdik bile biz.. Canı çekmesin diye... Ah o günler geldi aklıma.. :43:

Bunların dışında; kuru mama + normal yiyecek de verme demişti doktorumuz..
Yani ya mama; ya da yiyecek olarak beslenme tercihinde bulunmamızı söylemişti. Bizde mamayı seçmiştik.

Yavrukuşlarımızın beslenmesi çok önemli. :16:
evet ya çokönemli ben köpeği sahiplendğimde harap haldeydi ufacık haliyle zapzayif tüyleri sert korkmuş ürkmüş şimdi bol bol yiyince tüyleri uzadı yumusadı parladı 2,5 ayda 8 9 kilo aldı :)

:))Selamlar bende 1 rot, 1 fransız pointer bir de ne olduğunu bilmediğim bacağı kırılıp da bana sığınan sanırım buldog kırması köpeğim var. Ben genelde kuru mamayla besliyorum. Rot zaten önüne ne gelirse yiyor. Pointer için diyet mama kullanıyorum (kilo almaması gerekiyor. dişi ve kısırlaştırıldı) buldog kırması için pedigree mama ve ev yemeklerini karışık kullanıyorum. Kesinlikle tavuk kemiği ve şeker vermiyorum. Onun ddışında kasaptan büyük kemik alıyorum. Çoğu kasap zate bedavaya veriyor. Onları kaynatıp içine ekmek katıp veriyorum. Bazen mamalarını kemik suyuyla ıslatıp veriyorum. Çok şükür hepsii çok sağlıklı ve neşeli:))) Yalnız dikkat etmek lazım 1 yaşından sonra tek öğün yemeleri gerekiyor. Hergün aynı saatte yemeleri gerekiyor bir de disiplinli olması açısından. Yeemek saatleri bittiğinde de önlerinde asla yemek tutmuyorum. Yediler yediler, yemediler geçmiş ola:)) Şimdi hepsi alıştı saatlerine. Bir tek bol bol su her daim hazır önlerinde. Minik köpek bisküvilerini de eğitim amaçlı kullandım çok memnun kaldım. Şimdi arada bir yine hediy olarak veriyorum....

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende bizim ufaklıga bol bol verdim oturmayi bide çakmayı öğrettim şimdi öğretemiyorum şımardı iyice :D ben kıyamıyorum onunden çekmeye ufak oldugu için ihtiyacı var falan diyorum bide ben gittikten sonra 15 dk sonra falan yiyor hla dışarı cıkıp onu sevcegımı dusundugu ıcın beklıyo ne zaman gelmıcegımı anlıyor o zaman yiyor :)

Bunu bilmiyordum... Büyük ırk derken danua, kangal gibi mi yoksa bizimkiler de büyük ırktan sayılıyor mu acaba...

rotlar büyük ırk sayılıyor canım küçüük ırk dedikleri ev köpekleri daha çok ufak boylu minnok olanlar :)

teşekkür ederimm :) hangi marka kuru mama kullandınız acaba :) çüş derken çiğ et tavuk gibimi yoksa o konservelerdenmi :)

Proplan ve Royal Canin kullandım, kısa bir süre de TOW.

Çüş demedim:27: (Çok güldüm buna ayrıca)
Bildiğimiz çiğ tavuk, hindi, balık vb.

Proplan ve Royal Canin kullandım, kısa bir süre de TOW.

Çüş demedim:27: (Çok güldüm buna ayrıca)
Bildiğimiz çiğ tavuk, hindi, balık vb.

haahhaahahahah allah benim cezamı vermesin ben kendime daha çok güldüm kesın birine çüş diyodum o andada buraya onu yazdım ahaha :D:D

Back
X