Yakalığa gerek olmaması aslında sevindirici bi durum, dişleriyle kendini kaşımaya çalışması daha çok zarar verirdi çünkü.. Dişleri ve diliyle kuyruğunu yarıdan koparan köpekler gördüm.. Patileri ile kaşınması daha az zarar verir vücuduna.. Son durum ne peki kaşınmasında var mı bi azalma ?
Köpeğin ne cins bilmiyorum. Benim de 1,5 yaşında bir golden ım var.
Bebekken o da öyle oldu. Mantarmış meğersem. Her yeri yara olmuştu.
Açıkçası senin köpeğinin de mantar olduğunu düşünüyorum ben. Travocort sürmüştük biz . Veterinerimiz vermişti.
Ve bir de mamanın dışında yiyecekleri vermedik bir dönem.
travocort alıp sürmenizi öneriyorum yaralarına. O başlığı da takın ki, o kremleri yalamasın . Ya da krem emene kadar 15 dk oyalayın.
Eğer düşündüğüm gibi mantar ise, ilerlememesi gerekir. Çok gıcık ve kötü bir hastalık çünkü. Mantarın da aşısı var sene de bir. Çoğu vet. yapmıyor. Bilmiyor.
Yaptırın muhakkak.
kaşınmasında azalma var daha doğrusu ben öyle sanıyorum normalde sabaha kadar kaşınırdı şimdi koluma yatıyor 3,4 kez kaşınıp uyuyor ama yaraları hala duruyor çok üzülüyorum bu haftayı atlatsak çok güzel olur
sabaha kadar kaşınması yerine uyuyabilmesi gelişme elbette ki..
kullandığınız mamaya da dikkat edin, tavuklu yerine kuzu etlileri tercih edin ve tabi ki kaliteli bi mama olsun, hill's 'in diyet mamasını önerebilirim, egzama, mantar tedavilerinde genellikle bu mama kullanılıyor..
çok geçmiş olsun, dilerin en kısa sürede düzelir..
yavrumun durumunu merak edenler için söylüyorum hala iyileşmedi kaşınıyor veteriner kanını aldı test yapıcakmış testin sonucuda 15 gün sonra belli olucakmış hala kaşınıyor ilaçları kullanıyoruz mamadan başka hiç bir şey vermiyorum
Mantar çıkacak . Travocort alıp yaralarına sürsen inan bir şey kaybetmezsin :/ Mama alerjisi benek benek oluyor. Yaraları nasıl ?
iyide doktor alerji şurubu verdi birde her hafta alerjik bir şampuan varmış onu verdi onla yıka dedi baticon la yaraların
üstünü sil dedi her gün mantar demediki içime şüphe düşürdünüz ne mantarı ya
Bu kadar zaman geçmemesi, ya tedavisi yanlış ya teşhisi. Ben böyle düşünürdüm şahsen. O yüzden mantar olduğunu düşünüyorum. Ama en iyisi test sonucu :)
test sonucunu bekliyoruz inşallah mantar değildir eğer mantarsa yıkarım o veterinerliği oğlum 2 haftadır bu halde alerji dediler
bebeğim iyileşti kızlar mantar değilmiş alerjiymiş
bütün yaraları düzeldi hiç kaşınmıyor mışıl mışıluyuyor çok mutluyuz
çok teşekkür ederim canım bak bu da yeni fotomuz
ekmeği almış yemiyor ama ağzında tutmayı çok seviyor sıpaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 690626
çok tatlı maşallah
ben hayvanların acı çekmesine hiç dayanamıyorum.benim de tavşanım vardı önceden ayağında sorun vardı onun canının acıdığını düşündükçe benim canım daha çok acıyordu.maalesef öldü ne kadar üzüldüm ağladım anlatamam.insanın çocuğu gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?