Köpeğim ..

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
kızlar dün köpeğime araba çarptı arka sağ ayağında tırnakları zarar gördü veteriner gerekli müdahaleyi yaptı çok şükür ama ayağına basamıyor ve bize yaklaşmıyor kaçıyor çok üzülüyorum 2 gündür psikolojim bozuldu var mı köpeği böyle kaza geçiren ne kadar sürede iyileşir ne olur rahatlatın beni çok mutsuzum .. cinsi Jack Russell av köpeği :KK61:

kızlar dün köpeğime araba çarptı arka sağ ayağında tırnakları zarar gördü veteriner gerekli müdahaleyi yaptı çok şükür ama ayağına basamıyor ve bize yaklaşmıyor kaçıyor çok üzülüyorum 2 gündür psikolojim bozuldu var mı köpeği böyle kaza geçiren ne kadar sürede iyileşir ne olur rahatlatın beni çok mutsuzum .. cinsi Jack Russell av köpeği :KK61:
geçmiş olsun o korkuyu üzerinden atması gerek bir süre üzerine gitmeyin narin bir ses tonu ile uzaktan sevin

çok severim ben o haylazları ,korkmuştur canım ,ayağı da iyileşir merak etme bizim mahallede vardı sahipliydi ama sokak köpeği gibiydi ,ayağını kaç ay gezdirdi öyle ama iyileşti birşeyi kalmadı hala millete takışıyor :KK48:

çok severim ben o haylazları ,korkmuştur canım ,ayağı da iyileşir merak etme bizim mahallede vardı sahipliydi ama sokak köpeği gibiydi ,ayağını kaç ay gezdirdi öyle ama iyileşti birşeyi kalmadı hala millete takışıyor :KK48:
İyileşir dimi veteriner 1 parmağını aldı 1 parmağını dikti bir tanesi parçalanmış zaten adam öyle bir çarpmış ki şikayet ettim terbiyesizi çeksin cezasını asla peşini bırakmam . Canım ne kadar sürede iyileşti rahat basabiliyor mu şimdi ayağına

Parmağınıda kaybetmiş huysuzdur şimdi sevdiği seylerden yedirin biraz
En sevdiği şey bisküvi ondan verdik zaten aldığımızda 2 aylıktı eğitimi çok zor bir köpek tam bazı şeylere alıştırıyorken olunca bütün düzeni bozuldu inatçı bir de hayırlısı bakalım

En sevdiği şey bisküvi ondan verdik zaten aldığımızda 2 aylıktı eğitimi çok zor bir köpek tam bazı şeylere alıştırıyorken olunca bütün düzeni bozuldu inatçı bir de hayırlısı bakalım
Ciddi bir tramva bu zamanla düzelir insallah...

Ağrısı ve hassasiyeti vardir.parmak kesilmiş ,dikişler var diyorsunuz ....bu arada ayak kaslarında ıllaki zedelendi.kisacasi ağrısı var ve yorgun.hayvanlar bu dönemde genellikle yanlız kalmayı, sessiz ortamı ve
Karanlık ortamı tercih eder.enfeksiyon oluşmazsa 1 haftaya toparlamaya baslar

Ağrısı ve hassasiyeti vardir.parmak kesilmiş ,dikişler var diyorsunuz ....bu arada ayak kaslarında ıllaki zedelendi.kisacasi ağrısı var ve yorgun.hayvanlar bu dönemde genellikle yanlız kalmayı, sessiz ortamı ve
Karanlık ortamı tercih eder.enfeksiyon oluşmazsa 1 haftaya toparlamaya baslar
Veteriner de oyle dedi 1 haftaya kendine gelir dedi ama iyileşmesi ayağına basması 1 ayı bulur dedi iyi olur dimi tekrar yürüyebilir bir şey olmaz ona dimi çok korkuyorum :(

Veteriner de oyle dedi 1 haftaya kendine gelir dedi ama iyileşmesi ayağına basması 1 ayı bulur dedi iyi olur dimi tekrar yürüyebilir bir şey olmaz ona dimi çok korkuyorum :KK43:
Tabiki yürüyen.sadece bu dönemde onu rahat birakin:)
Beslenmesine dikkat edin ama güçsüz kalmasi

Cok gecmis olsun. Konu hakkinda fikrim yok basima gelmedi ama hayvanlara araba carpmasi cok sık oluyor. Cok uzucu bir durum ölebilirdi. Kopeginizi basibos veya tasmasiz birakmayin bence.

Cok gecmis olsun. Konu hakkinda fikrim yok basima gelmedi ama hayvanlara araba carpmasi cok sık oluyor. Cok uzucu bir durum ölebilirdi. Kopeginizi basibos veya tasmasiz birakmayin bence.
Başıboş bırakmakla alakası yok hayvan bu her zaman tasmada duramaz ve bu cins tasmayı pek sevmez biraz gezmesi lazım o da bir canlı

Başıboş bırakmakla alakası yok hayvan bu her zaman tasmada duramaz ve bu cins tasmayı pek sevmez biraz gezmesi lazım o da bir canlı

Gezmesi lazim elbette bizimde bir köpegimiz vardi rahmetli Paşa. Ben kucukken babam getirmişti.
Onu park, cayir gibi trafik, araba olmayan alanlara goturup orada tasmasini acar koşturur, gezdirirdik birlikte.
Trafige acik alanda köpek koşsun gezsin diye tasmasiz birakilmaz, başiboş sokağa salınmaz. Kaza geliyorum demiş.

Back
X