Yalnız eşinizin bakış açısı da çok iyi değil. Ne demek paranın boşa gitmesi yani, ortada bakımı zor gelen bir canlı varken insan verdiği parayı düşünmemeli. Saf köpeklerin para ile sahiplendirilmesine karşı değilim, nitekim ben de köpeklerimi parayla aldım, ancak para hiçbir zaman köpeğin mutluluğunun, sağlığının önüne geçmemeli. Yani eşiniz sırf para verdiği için mi köpeği tutmayı düşünüyor, sokaktan alsa verecek miydi?Çiftlikten satın aldığımız için eşim sahiplendirmek istemiyor, parasının boşa gideceğini düşünüyor.
Üzgünüm ama ikiniz de köpeği olması gerektiği kadar sahiplenmemişsiniz, o kadar sevmemişsiniz gibi geliyor. Ve bu şekilde ömür geçmez köpekle. Batacak çünkü her şeyi.
Dün dana kemiği verdim benim kıza, normalde yemeğini banyoda yer ama dana uzun sürüyor, sıkılmış antreye gelmek istedi. Kıyamadım, halıları katladım, katır kutur saatlerce kemik yedi antrede. Kan ve kemik kırıntıları oldu etraf, gece yatmadan bir de antre silip süpürdüm. Üşendim mi üşendim, ama önemli olan kızın keyifli yemek yemesiydi. Bu tek bir örnek mesela, sevmeden gerçekten yapılacak iş değil.