Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melekyavrum acile gidiyorum birazdan tekrar tesekkür ediyorum aşısı olana kadar yavruma dikkat edicem :)
sahıbıne söyluyorsunuz oralı olmuyor..
beledıye ye haber versenız,uyarırlar adamı..mahallecek rahatsız oldugunuzu belırtın..
ama köpege el konulması seklınde degıl,sahıbının umursamazlıgı seklınde sıkayette bulunun..
sahıbı köpege ıyı bakıyorsa ve el konulup köpek barınaga terkedılırse bu daha kötu olur..
barınakların durumu ortada cunku..hayvanlar ölum kalım savası verıyor orda..
dünyanın sadece insanlara ait olmadığını çok iyi biliyorum merak etmeyin..evinde yıllarca kedi büyütmüş (beslemiş bile demek istemiyorum) ve kedisi ölünce hamile haliyle bir ay kendine gelememiş bir insanım ..hayvan sever olmak için "şiddetle" bunu savunmak gerekmez..davranışlarla belli etmek daha önemlidir....demek istediklerim bunlardı..
ne anladığımı iyi biliyorum..ben konu sahibine ağır yorum yapanlara dedim,siz yapmadıysanız ki sizin yorumlarınızı görmedim bile alınmayın lütfen.
eğer yazdığınız gibi hayvanları zehirlemekten falan bahsedilmişse bu zaten insanlık dışı bir eylem.
üsenmeden tüm yorumları okudum ve kafama arkadasın yazdıgı sey takıldı. baslıgı bile köpek diye acmıslar.ALLAH ASKINA NE VAR BUNDA?
köpege hakaretmi edilmiş oluyo bu hayvanın adı köpek değilmi? Ayrıca insanların fobileri vardır.ve bu fobileri yenmek bazılarının dedigi kadar kolay olmuyo.
bendede böcek fobisi var. bu hayvanı sevmiyorum. konu sahibi arkadasın derdi hayvan sevmemesi değil.sahibinin sorumsuzlugu.
Ne kadar gereksiz yerlere cekiliyo konular anlatmak istenilen yardım istenilen konu dısında. Su hayvanseverleri anlamıyorum. bende hayvanları severim o ayrı.
evimde kus besliyorum. Fakat her ortamda her durumda asırı bi hayvanseverlik gösterip savunuluyo ya
neden bogalara arenalarda yapılan işkencelere karsı boykot yapılmadı bugüne dek??? önce ordan baslansın tepkilere hayvanseverler .
sadece kediler köpekler hayvan değil. onlarda hayvannn
bahsedildi maalesef, zaten bu yüzden bu kadar büyüdü ya olay... yoksa birisinin korkusundan bahsettiği bir konuda neden bu kadar tartışma olsun? aynen bizler de insanlık dışı olduğunu anlatmaya çalıştık işte. hani o şiddetle savunma, bu eylemleri önlemeye çalışma amacıylaydı.
yazdıklarınıza alınmadım, gerçekten dehşete kapıldım ben dün gece, şöyle bir baktım kendi yazdıklarıma yine iyi tutmuşum kendimi.
hemen evinizin yanında bir köpek var, aşırı büyük ve korkulacak büyüklükte bi köpek,
ve sürekli tasmasını koparıp yola evinizin önüne geliyor,
şikayet ediyorsunuz sahibine, oralı olmuyor,
ne yapardınız?
Böyle şeyleri gördükçe delleniyorum
Zehirlemek miş , kavga etmekmiş , zabıtaymış
Sinirleniyorum bunlara feci şekilde.
Korkulacak büyüklükteymiş ben 600 köpeğin içine girdim hiç de bir şey olmadı !
Ama tabi insan en değerli varlık hayvancağızın sokak ta olması bile dürter.
Köpek başlıklı konular gördükçe bile sinirleniyorum.
Ne duyarsız insanlar var..
Unutmayın yerdekilere merhamet etmeyene , göktekilerde merhamet etmez.
bıde çıkıp demiyolarmı hayvandan korkacağına ınsandan kork
allahım yareppim9:
bahsedildi maalesef, zaten bu yüzden bu kadar büyüdü ya olay... yoksa birisinin korkusundan bahsettiği bir konuda neden bu kadar tartışma olsun? aynen bizler de insanlık dışı olduğunu anlatmaya çalıştık işte. hani o şiddetle savunma, bu eylemleri önlemeye çalışma amacıylaydı.
yazdıklarınıza alınmadım, gerçekten dehşete kapıldım ben dün gece, şöyle bir baktım kendi yazdıklarıma yine iyi tutmuşum kendimi.