Köpekle Kabul Eden Oteller

Mavvviii

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
452
84
298
İstanbul
Köpeğinizle birlikte Antalya veya İzmir de sizi kabul eden oteller biliyor musunuz? Ben daha önce İzmir'de gittim ama hiç memnun kalmadım. Otelde çok köpek vardı, bir çoğu da tasmasız ve sosyal değildi. O yüzden devamlı endişe içindeydim tamamen stres olmuştu bana...

Merhaba, otellerde odaya izin vermiyorlar, alan ayarlayıp orada diğer köpeklerle tutuyorlar. Dediğiniz gibi çoğu ya sosyal olmuyor ya başka sıkıntılar oluyor.
Bu sebeple biz ya villa kiralıyoruz ya da bungalow tarzı yerleri.
Sizin evcilinizi bilmiyorum elbette, ama bizimki ilk kez bulunduğu bir ortamda tek başına ve başka evciller arasında bunalıma girer.

Merhaba, otellerde odaya izin vermiyorlar, alan ayarlayıp orada diğer köpeklerle tutuyorlar. Dediğiniz gibi çoğu ya sosyal olmuyor ya başka sıkıntılar oluyor.
Bu sebeple biz ya villa kiralıyoruz ya da bungalow tarzı yerleri.
Sizin evcilinizi bilmiyorum elbette, ama bizimki ilk kez bulunduğu bir ortamda tek başına ve başka evciller arasında bunalıma girer.
Yok ben odaya aldım. Köpeğimi başka köpeklerle kafeste tutan bir yere asla gitmem... Odaya aldım ama işte odadan çıkarmam, denize gitmem vs hepsi stresti. Üzerimize atlıyorlardı, hep korkuyla kaldık zaten erkenden de döndük... Vilların bir çoğuda almıyor diye biliyorum. Kendi bahçesi olan bir yer kiralamak lazım ki bu gibi sıkıntılar yaşanmasın

Odaya şaşırdım, odada kalamaz dedi birçok yer bize, bir kere pansiyonvari bir yere gittik, orayı da biz beğenmedik. En son dediğim gibi havuzlu villa ya da bungalow çare oldu. Ets vb. sitelere sorabilirsiniz, evcil kabul eden yerleri söylesin, uygun mu bakarsınız. Ürgüp Göreme tatilinde öyle yapıp memnun kalmıştık.

Bir de sahibinden sitesinde günlük kiralıklar var ya, onların arasında da iyi araştırırsanız güzel yerler çıkıyor. Villa kiralamada sahibi ilan verdiği için daha uyguna geliyor.

Odaya şaşırdım, odada kalamaz dedi birçok yer bize, bir kere pansiyonvari bir yere gittik, orayı da biz beğenmedik. En son dediğim gibi havuzlu villa ya da bungalow çare oldu. Ets vb. sitelere sorabilirsiniz, evcil kabul eden yerleri söylesin, uygun mu bakarsınız. Ürgüp Göreme tatilinde öyle yapıp memnun kalmıştık.

Bir de sahibinden sitesinde günlük kiralıklar var ya, onların arasında da iyi araştırırsanız güzel yerler çıkıyor. Villa kiralamada sahibi ilan verdiği için daha uyguna geliyor.
Odayı patili oteller sitesinden bulmuştum ama dediğim gibi memnun kalmadık. Bungalow bende düşünmüştüm ama o gibi yerlerde de çok özgür köpek olabilir. Köpeğim yanımda yokken sorun değil tabiki ama köpeğimleyken saldırırlarsa diye endişe içinde oluyorum. Köpek sahibi olup onları kabul eden düzgü yer bulmak çok zor, çok üzülüyorum...

Back
X